Home

Overige

Mijn account

De Trotse Leeuw

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 24 juli en 23 augustus? Dan ben je een Leeuw.

Ben je een Bloom'er? Lees je Leeuw jaarhoroscoop 2020 hier.
Geen actief abonnement?
Bestel Bloom Zomerspecial 2019 hier na of abonneer je.

Hoe de Leeuw bestaat

Met de Zon in Leeuw doe je er altijd alles aan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit kan ertoe leiden dat je anderen gaat irriteren, maar dat deert je niet, want in feite ben je heel toegenegen en gevoelig. Je hebt een trotse aard en je wil altijd het respect van anderen verkrijgen. Eerlijkheid is voor jou heel belangrijk. Je kan heel koppig zijn als je je idee gevormd hebt over iets. Je hebt een natuurlijke leidersdrang in je en eenmaal in deze positie zal je er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te vervullen.

De Leeuw & werk

”I'm not bossy, I just have better ideas.”

Er is slechts één job die een Leeuw ambieert: die van de baas. Je straalt heel veel vertrouwen, kracht en fierheid uit en de kans is dan ook groot dat jij dankzij deze kenmerken die job als leidinggevende kan inpalmen. Je bent is zeer betrokken met jouw werk en goed in staat om een team te leiden. Meestal schuwen Leeuwen ook geen enkel risico en door deze eigenschap kunnen ze heel wat innovaties in een onderneming doorvoeren. Verder hou je van het toneel. Of het nu om een groots project gaat of om een liefdadigheidsproject, je gaat er altijd voor en bemachtigen steevast de beste plaats, want het is namelijk jij die op de voorgrond wil verschijnen. Leeuwen geven het voorbeeld en veel van hun collega’s zullen deze eersten als model stellen. Eens je als Leeuw je plaats in de leiding gevonden hebt, voel je je uitermate goed. Uiteindelijk kan je wel in zelftoegeeflijkheid belanden en jezelf teveel toegeven. Toch ben je altijd zeer betrokken bij jouw werk en wil je steevast goede resultaten boeken. Tenslotte raken anderen wel eens overweldigd door jouw kantoor. Het decor bestaat uit een groot bureau en een stoel, die als troon kan aanzien worden. Leeuwen rijden veelal rond in een dure Mercedes of Lexus. Die goederen, die bijdragen aan jouw status, mogen wel een flinke duit gekost hebben en dit zien buitenstaanders ook!

De Leeuw & relaties

Ook in het liefdesleven, naast het gewone leven, is een Leeuw een showbeest en verkoopt je het liefst jezelf. Liefde en hartstocht zijn voor jou zeer belangrijk. Eens deze Leeuw een selectie doorgevoerd heeft en voor iemand valt, is die persoon dan ook jou. Je zal je beschermend en welwillend opstellen, zolang hij/zij zich maar loyaal opstelt. Leeuwen zijn bazen en leiders en dit zal iedereen zeker opgemerkt hebben, als ze met jouw sterrenbeeld in zee gaan. Veelal zal je als Leeuw overheersen en indien iemand weerwerk biedt, kan er een levenslange machtsstrijd in de relatie ontstaan. Verder omringen je je graag met luxe, pracht en praal en ook je partner moet goed presenteren, zodat je met hem/haar kunt uitpakken. Zolang alles naar wens verloopt, gedraag je je optimistisch en positief. Maar…indien er iets fout loopt, komt je venijnige en arrogante kant naar boven. Slechts met enkele uitlatingen, kan je dan iemands eigenwaarde vernietigen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop