Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Tweelingen

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 22 mei en 21 juni? Dan ben je een Tweelingen.

Ben je een Bloom'er? Lees je Tweelingen jaarhoroscoop 2024 hier.
Geen actief abonnement? Bestel Bloom 2024 - 1 na of abonneer je.

Hoe de Tweelingen bestaat

”Knowledge is power.”

Je bent met de Zon in Tweelingen geestelijk erg snel en je wil het antwoord op elke vraag zo snel mogelijk weten. Toch is het soms jammer dat je je belangstelling vrij snel gaat verliezen als het antwoord te lang op zich laat wachten. Hieraan zou je wat moeten werken, anders blijft je verstand ten dele onbenut. Qua karakter ben je erg wisselvallig, maar ongelukkig zal je nooit lang zijn. Reizen en nieuwe informatie zijn je hobby's. Dingen die je kent, liggen je niet en beginnen je snel te vervelen. Spelletjes liggen je erg goed, vooral als die te maken hebben met anderen. In de liefde voel je je vooral aangetrokken tot intelligente mensen die je nieuwe inzichten kunnen verschaffen.

De Tweelingen & werk

Als Tweelingen maakt jouw rusteloze aard het je moeilijk om op één plek te vertoeven. Je bent dan ook niet de geschikte werknemer voor een saaie job, waarbij er veel concentratie vereist is. De reden hiervoor is niet omdat je niet pienter genoeg bent, maar jouw aandacht wordt nu eenmaal snel afgeleid. Een Tweelingen is een geboren communicator en amuseert zich in jobs, waarbij ze van hot naar her mogen fladderen en waarbij ze korte contacten met mensen mogen onderhouden. Verder ben je als Tweelingen veelal met meer dan één ding tegelijk bezig. In jouw contacten ben je snel, vlot, handig en flexibel. Indien iets saai dreigt te worden, is de kans groot dat je van beroep verandert. Je beschikt over een snelle geest en tijdens vergaderingen ben jij het die vele nuttige suggesties naar voren schuift. In het kantoor van een Tweelingen zijn er veel zaken aanwezig, die de communicatie bevorderen, waaronder meerdere telefoontoestellen, computers, faxmachines en zelfs een tv. Ook staat jouw aktetas altijd klaar voor het geval je op een onverwachts moment ergens naartoe moet. Daarnaast beschik je over een kleine, vlotte auto, waarmee je je naar jouw bestemming kan voeren.

Sterrenbeeld Tweelingen Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Tweelingen & relaties

Met een Tweelingen ga je een onrustige relatie tegemoet. Dit sterrenbeeld is namelijk altijd rusteloos, op zoek en in beweging. Hij/zij probeert voortdurend om nieuwe ervaringen op te doen. Een Tweelingen is een leuke gesprekspartner en indien je met hem/haar in relatie treedt, zal je vele toffe en humoristische momenten kennen. Bovendien hebben Tweelingen een goed verstand en kunnen ze over veel meepraten. Het zijn veelzijdige types, die nooit saai zijn en steeds voor een grapje te vinden zijn. Verder stapt een Tweelingen veelal van de ene verliefdheid in de ander. Indien je de vluchtige Tweelingen toch gestrikt hebt, zal je qua verstand boven de middelmaat moeten vallen. In ieder geval krijg je er een partner bij, die op elk feestje schittert en waarmee heel wat te beleven valt.

De Tweelingen & geld

Tweelingen is een Luchtteken en dit herkennen we in de praatgrage en vlotte Tweeling. Voor hen is het leven een boeiend avontuur waarin alles interessant is en ook geld interesseert hen, hoewel hun leven vaak gekenmerkt wordt door veranderingen. Daarom zal hun financieel leven, ondanks de vele goede intenties, over het algemeen vrij wisselvallig zijn. Er zijn namelijk zoveel zaken die een Tweelingen interesseren en waaraan geld kan gespendeerd worden en hun financiële middelen gaan dan ook alle kanten uit. Er zijn leuke reisjes en sociale gebeurtenissen die veel geld opeisen. Ze zijn voortdurend in beweging en daarom ook onvoorspelbaar, ze spenderen ook zonder zich zorgen te maken over de toekomst. Ze zijn populair in hun kennissenkring en een vlotte babbel interesseert hen altijd. De zorgeloosheid van de Tweelingen kan hen er soms toe drijven om teveel te kopen, gewoon omdat er zoveel zaken echt de moeite waard zijn. Ook hun geldinkomsten zijn vaak variabel doordat ze vaak veranderen van job en daardoor is er nooit stabiliteit. Hierdoor komen ze nu en dan wel in een financiële crisis terecht, maar met hun handigheid weten ze er altijd een oplossing aan te geven. Eens de crisis onder controle is, gaan ze door met het leuke leven. Dit is niet het meest spaarzame teken en ze hebben het dan ook vaak moeilijk om op het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen. Indien ze toch een spaarrekening hebben, dan zullen ze het er vaak moeilijk mee hebben om er af te blijven. De vlotheid en handigheid van de Tweelingen voorkomt vaak de moeilijkste situaties. Ze doen het goed als verkoper of andere commerciële bezigheden. Ze verkopen goed al pratend omdat dit in hun aard ligt. Zo kunnen ze een weekendje zee verkopen aan een kustbewoner. Tweelingen komen vaak voor dilemma’s te staan in verband met hun financiële middelen: of ze doen hun praktische betalingen (de huur of voedsel) of ze spenderen het aan plezier, zoals een leuk uitstapje. Het is vaak verstandig om als Tweelingen de geldzaken aan de partner over te laten.

Goed om te weten over het sterrenbeeld Tweelingen

  • Geboren: tussen 22 mei en 21 juni
  • Eigenschappen: intellectueel, leergierig, belezen, goed opgeleid, kosmopolitisch, veelzijdig, oplettend, alert, netjes, behendig
  • Element: lucht
  • Polariteit: mannelijk
  • Huis: 3de huis
  • Planeet: Mercurius
  • Type: de intellectueel, dualistische mens
  • Gezondheid: gewrichten, schouders, armen, handen, hersenen, tong, longen

Beroemde Tweelingen

Charles Aznavour, Angelina Jolie, Bob Dylan, Boy George, Che Guevara, Clint Eastwood, Colin Farrell, Heidi Klum, Marilyn Monroe, Steffi Graf, Kylie Minogue, Anne Frank, 13de Dalai Lama, Nancy Sinatra, Joseph Neckermann, Albrecht Durer, Prince Phillip, Cole Porter, Joseph Tito, Richard Wagner, Jean-Paul Sartre

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom