Home

Overige

Mijn account

De Intense Schorpioen

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven.

Hoe de Schorpioen bestaat

”Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.”

Je leeft altijd op het scherp van de snee met heftige gevoelens tot gevolg. Je piekert vaak over jezelf en je gevoelens. Als je van iemand echt houdt, dan zijn je gevoelens oprecht en intens. Ben je echter woedend op een persoon, dan zal deze dit wel van jou horen en je zal het niet licht vergeten. Toch komt dit niet zo vaak voor. Je wordt gemakkelijk gekwetst doordat je gevoelig bent, maar als dit gebeurt, dan sla je tweemaal zo hard terug. Anderen begrijpen je niet altijd zo makkelijk, waardoor het soms moeilijk is om vriendschapsrelaties op te bouwen. Als dit echter lukt, dan ben je de dikste vrienden. Je hebt een grote hang naar het spirituele en het bovennatuurlijke. Thrillers en spannende series zijn écht je ding. De psychologie van de mens intrigeert je en je spendeert dan ook veel tijd om deze beter te leren kennen.

De Schorpioen & werk

Een Schorpioen bezit de gave om geheimen van anderen te ontfutselen. Bovendien zijn het bikkelharde onderhandelaars, die het onderste uit de kan halen. Ze houden zich graag bezig met de portefeuille van anderen. Een beroep in de bank- of verzekeringswereld is dan ook op het lijf van een Schorpioen geschreven. Maar ook alle beroepen waarbij met geld moet omgegaan worden, trekken een schorpioen aan. Als schorpioen kan je in jouw beroepsleven ver gaan dankzij jouw groot doorzettingsvermogen. Je plant en bouwt jouw carrière uit. In de loop van jouw leven kan je op carrièrevlak wel eens een terugval kennen, maar hiervan herstel je altijd makkelijk. Schorpioenen zijn in het algemeen winnaarstypes die dankzij hun kennis en macht om anderen te controleren en te beheersen het in hun leven ver kunnen schoppen. Intens en gepassioneerd zoals ze zijn, banen ze zich een weg doorheen het werkleven. Ze zuigen zich vast in hun beroepsleven en hebben alles in de gaten. De Schorpioen is het teken van de macht, maar het gaat hier eerder om een verborgen macht, die slechts sporadisch aan de oppervlakte komt. Verder houd je als schorpioen van beroepen met uitdagingen en veelal win je de harde strijd om het bestaan. Indien je jou een doel voor ogen gesteld hebt, kom je agressief, overtuigend en onbuigzaam uit de hoek.

(lees verder onder de afbeelding)

Sterrenbeeld Schorpioen Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Schorpioen & relaties

Schorpioen is het teken van seksualiteit en voor een relatie kan dit ofwel veel goeds ofwel veel kwaads voorspellen. Als Schorpioenpartner moet je je zeer toegewijd opstellen en dien je je aan de genade of ongenade van de Schorpioen over te leveren. Dit sterrenbeeld kan zijn/haar geliefde kwellen, maar doet dit niet uit haat, maar juist uit liefde voor de partner. Bovendien ben je als Schorpioen een mysterieus en magisch wezen met een instinctief leven. Al op een prille leeftijd ben je mateloos geïnteresseerd in liefde en seks. Je bent een mens die op een hartstochtelijke wijze lief kan hebben, maar ook kan haten als geen ander. Schorpioenen gaan in een relatie op exploratietocht om emoties en seksualiteit te vinden dus op dit gebied kan je als partner van een Schorpioen veel extremen verwachten. Een Schorpioen is intuïtief aangelegd en is in staat om de geheimen van anderen met één vingerknip te ontfutselen. Toch heeft dit teken zelf geheimen, maar niemand slaagt erin om deze te achterhalen. Tenslotte is een leven zonder liefde, seks en zinnelijkheid voor dit sterrenbeeld ondenkbaar.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!