Home

Overige

Mijn account

De Gevoelige Vissen

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 20 februari en 20 maart? Dan ben je een Vissen.

Ben je een Bloom'er? Lees je Vissen jaarhoroscoop 2020 hier.
Geen actief abonnement?
Abonneer je nu.

Hoe de Vissen bestaat

”Life is all about finding people who are your kind of crazy.”

Als Vissen ben je erg gevoelig voor de emoties van anderen die op je pad komen. Ongelukkige mensen mijd je daarom beter, want hun emoties komen meteen ook bij jou op. Dit kan ervoor zorgen dat anderen je makkelijk kunnen kwetsen. Dit heeft ook zo zijn voordelen, want zo kom je ook snel te weten wat anderen werkelijk nodig hebben. Deze intuïtieve trek zal je vaak van pas komen. Je helpt graag anderen en zal hen niet willen kwetsen, omdat je dit zelf niet leuk vindt. Je hebt een rijke verbeelding waarmee je niet te koop loopt. Het blijft wel belangrijk om de voeling met de werkelijkheid niet te verliezen. In je eerste contact met mensen kan je vaak verlegen overkomen, omdat je gewoonweg nog niet weet of je de andere kan vertrouwen. Toch zal je veel vriendschappen nodig, want anders voel je je eenzaam en dus ongelukkig.

De Vissen & werk

Vissen zijn dromerig, gevoelig en meelevend van nature. Bovendien vertonen zij grote luisterbereidheid en nemen zij de kleur van hun omgeving aan. Zo kun je als Vissen vrolijk zijn in de omgeving van vrolijke mensen en droevig indien je bij trieste mensen aankomt. Dit teken geeft soepele en meelevende mensen weer. Daarom komen veel Vissen in beroepen terecht, waarbij ze een luisterend oor moeten bieden zoals in warenhuizen, de verkoop en in de handel in het algemeen. Maar ook het bank- en het verzekeringswezen trekt dit teken aan. Verder ben je als Vissen een opofferend teken dat de problemen van anderen naar je toehaalt. Vanuit dit opzicht is de kans groot dat je terecht komt in ziekenhuizen en instellingen. Naar het midden van je leven toe kun je wel op beroepsvlak een totaal andere richting inslaan. De reden voor deze wijziging kan zijn dat je het jezelf te complex hebt gemaakt en dat je het eenvoudiger moet aanpakken. Als Vissen ben jij begaafd met een grote dosis fantasie en verbeeldingsvermogen. In jouw innerlijk streef je naar een ideale en perfecte wereld. Omwille van deze aspecten kan je ook wel jouw weg naar de theater-, televisie- en filmwereld vinden. Toch kan jouw sociale motivatie je naar beroepen in hulporganisaties drijven of beroepen die te maken hebben met sociale zorg voor mindervaliden, gehandicapten, etc.

(lees verder onder de afbeelding)

Sterrenbeeld Vissen Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Vissen & relaties

Een Vissen streeft naar het ideale en is voortdurend op zoek naar het innerlijk geluk. Het zijn dromerige types, die in de liefde op zoek zijn naar de vervulling van hun dromen. Dit teken staat het liefst samen met de partner in het leven, aangezien een Vissen sterk beheerst wordt door zijn/haar gevoelens. Bovendien bekijk je met dit sterrenbeeld het leven als hard. Met je uitzonderlijke inlevingsvermogen hecht je je aan jouw relatie. Tekortkomingen van je geliefde kun je makkelijk aanvaarden en fouten zie je veelal over het hoofd. Verder ben je als Vissen gevoelig en beïnvloedbaar, wat jou het moeilijk maakt om je wil door te zetten. Je offert jezelf veelal te makkelijk op voor een liefde of relatie. De gevoelens van een Vissen gaan nu eenmaal diep.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop