Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Vissen

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 20 februari en 20 maart? Dan ben je een Vissen.

Ben je een Bloom'er? Lees je Vissen jaarhoroscoop 2024 hier.
Geen actief abonnement? Bestel Bloom 2024 - 1 na of abonneer je.

Hoe de Vissen bestaat

”Life is all about finding people who are your kind of crazy.”

Als Vissen ben je erg gevoelig voor de emoties van anderen die op je pad komen. Ongelukkige mensen mijd je daarom beter, want hun emoties komen meteen ook bij jou op. Dit kan ervoor zorgen dat anderen je makkelijk kunnen kwetsen. Dit heeft ook zo zijn voordelen, want zo kom je ook snel te weten wat anderen werkelijk nodig hebben. Deze intuïtieve trek zal je vaak van pas komen. Je helpt graag anderen en zal hen niet willen kwetsen, omdat je dit zelf niet leuk vindt. Je hebt een rijke verbeelding waarmee je niet te koop loopt. Het blijft wel belangrijk om de voeling met de werkelijkheid niet te verliezen. In je eerste contact met mensen kan je vaak verlegen overkomen, omdat je gewoonweg nog niet weet of je de andere kan vertrouwen. Toch zal je veel vriendschappen nodig, want anders voel je je eenzaam en dus ongelukkig.

De Vissen & werk

Vissen zijn dromerig, gevoelig en meelevend van nature. Bovendien vertonen zij grote luisterbereidheid en nemen zij de kleur van hun omgeving aan. Zo kun je als Vissen vrolijk zijn in de omgeving van vrolijke mensen en droevig indien je bij trieste mensen aankomt. Dit teken geeft soepele en meelevende mensen weer. Daarom komen veel Vissen in beroepen terecht, waarbij ze een luisterend oor moeten bieden zoals in warenhuizen, de verkoop en in de handel in het algemeen. Maar ook het bank- en het verzekeringswezen trekt dit teken aan. Verder ben je als Vissen een opofferend teken dat de problemen van anderen naar je toehaalt. Vanuit dit opzicht is de kans groot dat je terecht komt in ziekenhuizen en instellingen. Naar het midden van je leven toe kun je wel op beroepsvlak een totaal andere richting inslaan. De reden voor deze wijziging kan zijn dat je het jezelf te complex hebt gemaakt en dat je het eenvoudiger moet aanpakken. Als Vissen ben jij begaafd met een grote dosis fantasie en verbeeldingsvermogen. In jouw innerlijk streef je naar een ideale en perfecte wereld. Omwille van deze aspecten kan je ook wel jouw weg naar de theater-, televisie- en filmwereld vinden. Toch kan jouw sociale motivatie je naar beroepen in hulporganisaties drijven of beroepen die te maken hebben met sociale zorg voor mindervaliden, gehandicapten, etc.

(lees verder onder de afbeelding)

Sterrenbeeld Vissen Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Vissen & relaties

Een Vissen streeft naar het ideale en is voortdurend op zoek naar het innerlijk geluk. Het zijn dromerige types, die in de liefde op zoek zijn naar de vervulling van hun dromen. Dit teken staat het liefst samen met de partner in het leven, aangezien een Vissen sterk beheerst wordt door zijn/haar gevoelens. Bovendien bekijk je met dit sterrenbeeld het leven als hard. Met je uitzonderlijke inlevingsvermogen hecht je je aan jouw relatie. Tekortkomingen van je geliefde kun je makkelijk aanvaarden en fouten zie je veelal over het hoofd. Verder ben je als Vissen gevoelig en beïnvloedbaar, wat jou het moeilijk maakt om je wil door te zetten. Je offert jezelf veelal te makkelijk op voor een liefde of relatie. De gevoelens van een Vissen gaan nu eenmaal diep.

De Vissen & geld

Vissen zijn een complex en variabel teken en ze hebben ook geen goed zicht op zichzelf. Het zijn dromerige types die sterk meeleven met de emoties van anderen. Ze kunnen zich aanpassen aan nieuwe situaties, maar ze hebben ook wel eens de tijd nodig om zich terug te trekken en op zichzelf terug te vallen, want ze moeten opladen. Het zijn goede verkopers en ze weten waar het geld zit. Meestal worden ze afgeschilderd als wispelturig en dromerig, maar toch kunnen ze succes kennen in commerciële ondernemingen. Sommigen slagen er dan ook in om grote fortuinen te vergaren. Het geluk helpt hen een handje want ze trouwen rijk of ze winnen het grote lot. Ze genieten van allerlei luxeproducten en ze kunnen dan ook veel geld uitgeven aan comfort, eten en drinken. Vissen zijn goed in de omgang met anderen, want door hun gebrek aan ego, passen ze zich aan aan anderen. Het zijn gehaaide verkopers die je wat kunnen verkopen wat je niet nodig hebt. Ze zijn wat onzeker en ze zullen dan ook zoveel mogelijk geld proberen te verdienen, soms zelfs door hun geweten geweld aan te doen. Dat ze zoveel geld willen verdienen, komt ook omdat ze willen zorgen voor hun naaste omgeving. Ze zijn vaak onderdanig in een relatie en ze zouden er hun laatste euro aan spenderen. Het is een opofferend en genereus wezen en geld is niet altijd het belangrijkste streefdoel, maar wel geliefd en bemind worden is essentieel. De Vis verdient vooral geld om anderen te behagen.

Goed om te weten over het sterrenbeeld Vissen

  • Geboren: tussen 20 februari en 20 maart
  • Eigenschappen: idealistisch, gelovig, verinnerlijkt, onbaatzuchtig, goedmoedig, zachtmoedig, liefdadig, behulpzaam, toegewijd, vriendelijk, vertrouwend, nederig, welwillend
  • Element: Water
  • Polariteit: vrouwelijk
  • Huis: 12de huis
  • Planeet: Neptunus
  • Type: de gelovige, de eenzame mysticus en de empathische mens
  • Gezondheid: voeten, pezen, enkels, maag en darmen, lymfesysteem

Beroemde Vissen

Albert Einstein, Stromae, Sharon Stone, Juliette Binoche, Michelangelo, Eva Mendes, Antonio Vivaldi, Ronan Keating, Jessica Biel, Mikhail Gorbachev, Daniel Craig

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom