Home

Overige

Mijn account

De Bedeesde Maagd

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven.

Jouw Weekhoroscoop 15 t/m 21 mei

Je bent aan vakantie toe en dat is wellicht een heel goed idee. Je hebt hard gewerkt en je agenda staat vol afspraken. Je hebt behoefte aan stilte, aan een plek waar jij je terug kunt trekken en weer even helemaal op adem kan komen.

Hoe de Maagd bestaat

”Be yourself, everyone else is already taken.”

Je bent een ordelijk persoon en doet alles met een behoedzame attitude. Je verwacht van anderen dat ze even ordelijk zijn als jij, waardoor je nu en dan voor teleurstellingen kan komen te staan. Als dit gebeurt, laat je de tegenpartij onmiddellijk weten waarop het staat. Toch zal je wat tact moeten tonen, want niet iedereen apprecieert je reactie. Je hebt een neiging tot piekeren, zeker als het over je gezondheid gaat. Je zal er dan ook veel aan doen om zo gezond mogelijk te blijven. Je bent altijd heel behulpzaam tegenover anderen, want geeft het gevoel dat je nuttig bent en doordat je je eigen zaken opzij kan zetten voor de ander, zullen deze je hiervoor waarderen. Je bent heel leergierig en je hebt een goede manuele precisie. In je bezigheden ben je veel zorgvuldiger dan menig ander en als je zeker weet dat iets je niet goed zal lukken, dan begin je er eenvoudigweg niet aan.

De Maagd & werk

Moet er iets gerepareerd worden, roep er dan een Maagd bij! Als mentale en nuchtere Maagd spring je altijd bij en ben je steevast bereid om anderen een dienst te verlenen. Jouw teken beschikt over een goed verstand en worden niet snel driftig, hoewel je je toch over het één en het ander kunnen opwinden. De Maagd is een aardeteken, wat jou een nuchter, praktisch type maakt, die met beide voeten op de grond staat. Op carrièrevlak hou je bereikbare doelen voor ogen. Verder wordt jouw teken veelal gelinkt met ondergeschiktheid en dergelijke beroepen bevallen jou dan ook. Als maagd ben je niet snel geneigd om vele risico’s te nemen. Het risico van een zelfstandig beroep ga je dan ook liever uit de weg. Toch zal je in de loop van jouw leven wel eens de stap tot een zelfstandige job zetten, maar daar uiteindelijk opnieuw van afzien. Als maagd leg je in jouw werkomgeving een grote toewijding aan de dag en ben je perfectionistisch ingesteld. Bovendien ben je niet te lui om de handen uit de mouwen te steken. Maagden lossen in een werkomgeving problemen op en werken met de grootste toewijding met anderen samen. Ze zijn het bedrijf en de oversten dan ook genegen. Toch voelen ze zich beter in een job, waarbij de verantwoordelijkheid niet te groot is. Als Maagd kun je in volgende functies succes kennen: dokter, scheikundige, verpleger, voedingsspecialist, veearts en zelfs manager.

(lees verder onder de afbeelding)

Sterrenbeeld Maagd Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Maagd & relaties

Dit teken staat voor dienstbaarheid. Als Maagd ben je namelijk altijd bereid om vrienden, familie of hun partner een handje toe te steken. Je bent een werkzame, efficiënte en goed georganiseerde persoon, die zich in een relatie inspant om het je partner naar de zin te maken. Toch zul je maar zelden tot emotionele liefdesbetuigingen komen. Indien je een relatie met een maagd aangaat, kan je er dus van uitgaan dat die eerder koeltjes zal verlopen. Verder is een maagd schuchter en gevoelens zal hij/zij niet makkelijk uiten. Je weet wel hoeveel jouw Maagdpartner om je geeft als deze laatste zich enorm inspant om jou tevreden te stellen. In feite is de Maagd eerder in jou geïnteresseerd dan in de liefde. Er is bij een Maagd namelijk weinig hartstocht te bespeuren. Ook zal dit sterrenbeeld op emotioneel vlak zich zelden laten gaan. Ook met seksuele toespelingen en schuine moppen kan een Maagd niet overweg. Toch houdt hij/zij van de belangstelling van anderen en kleedt hij/zij graag coquet. Op seksueel vlak, daarentegen, is dit teken zeer conservatief en is er eigenlijk niet zoveel te beleven.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?