Home

Overige

Mijn account

Fabio Vinago

Fabio Vinago

Fabio Vinago is werkzaam als psychic medium, psycho- en relatietherapeut, expert in tweelingzielen, als kaartlegger en schrijver. Zijn kennis én ervaring deelt hij graag met de lezers van Bloom. Zijn activiteiten heeft Fabio onlangs aangedikt als auteur van de 'Complete Gypsy Waarzegset' en 'Het hedendaagse Lenormand Orakel Handboek'. Een topper dus! Hieronder ontdek je naar hartenlust leesartikelen van Fabio's hand, die je in het tijdschrift Bloom of online terugvindt.

Fabio aan het woord

In 2009 mocht ik mijn opleiding als psychiatrisch verpleegkundige afronden. Vlak daarna volgde ik de opleiding HBO in de psychotherapie in Nederland en heb ik me verder gespecialiseerd in relatie- en koppeltherapie. Verder maakte ik kennis met een opleiding in de toegepaste psychologie. Mijn leerparcours heeft ervoor gezorgd dat ik de relaties (zowel tussen twee individuen en de relatie met jezelf) ben gaan uitdiepen vanuit een psychoanalytische basis.

Ik heb geleerd dat gebeurtenissen, gedrag, communicatie, emoties... veelal bestaan uit patronen die voortvloeien uit de hechtingstheorie uit onze jeugd, want daar begint het allemaal. Veel ligt bewust of onbewust in elkaar verweven. Dit stelde me in staat om gedrag van dichtbij te analyseren. Waarom gedraagt iemand zich zoals hij is en welke gevolgen heeft dat op ons als mens. Deze psychologische kennis gekoppeld met een gezonde dosis spiritualiteit ontleedt een mens in al zijn/haar facetten. Die kennis wil ik anderen bijbrengen, want ongeacht je jeugd en de hechtingsstijlen waarmee je in contact bent gekomen: iedereen bezit de oerkracht om terug kapitein te worden over zijn/haar leven. Ook jij!

Website: https://www.artofmediums.be

Artikels door Fabio Vinago

Liefde & Relatie

Op zoek naar een anti-hartenbreker: hoe overleef je liefdesverdriet?

Sinds mensenheugenis is liefde alomtegenwoordig in zowat elke cultuur. De oude Grieken kenden maar…

Lees meer
Gelukkig Leven

Waarom brute pech een zegen kan zijn

Omgaan met tegenslag hoort nu eenmaal bij het leven. Een ongeluk, ontslag of een relatiebreuk kan…

Lees meer
Kaartleggen

Jouw werk volgens de Gypsy waarzegkaarten

Het is algemeen geweten dat vragen over de liefde de populairste soort zijn waar kaartleggers…

Lees meer

Zelf contributor worden?

Bloom oktober 2020

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen