Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Steenbok

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Steenbok: rechtlijnig en helder denkvermogen

Met deze stand ben je erg zuinig. Bovendien heb je een erg wakker verstand. Je zal nuchter en zakelijk omgaan met de werkelijkheid. Je bent erg volgzaam en werkzaam. Meestal ben je erg ernstig en terzake en zal je je geen enkele frivoliteit permitteren. Je kan erg geconcentreerd werken. Als je met iets bezig bent, heb je werkelijk een eenpuntige aandacht. Meestal kom je niet zo gemakkelijk uit de hoek. In je praten zal je eerder stug en terughoudend zijn. Je komt koel over en je bewegingen zijn eerder houterigheid.

Mercurius in Steenbok als kind

Het kind met Mercurius in de Steenbok is aandachtig, gedisciplineerd en toont veel goede wil om te leren. Hij maakt zijn taken tijdig en zet door tot ze af zijn. Hij is een ernstige leerling, die zijn werk met nauwkeurigheid uitvoert. Hij probeert plaatsen te winnen in de klas en hij aanvaardt verantwoordelijkheid. Hij is geïrriteerd als hij niet slaagt.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!