Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Stier

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Stier: tact boven alles

Je bent eerder voorzichtig en tactisch in je praten. Je zal eerst de kat uit de boom kijken vooraleer je iets zegt. Je praat voorzichtig, maar je denken is standvastig tot halsstarrig. Je weet van geen wijken. Er is een gebrek aan soepelheid in je denken en je kan je koppig opstellen. Je praat graag op een voorzichtige wijze over mooie dingen en over geld. Er is een grote interesse voor financiële zekerheid en hebt een grote behoefte om je zeker te voelen. Je wil iets bereiken op financieel vlak en je veiligheid uitbouwen. Eens op je gemak bij mensen, geniet je van het praten.

Aandachtspunten bij kinderen

Een kind met Mercurius in Stier wordt gekenmerkt door een realistische houding en gezond verstand. De zintuiglijke ontwikkeling is zeer belangrijk. Hij moet beetje bij beetje leren de verbinding maken van de materiële en zintuiglijke waarden naar de verstandelijke en spirituele waarden. Het kind is meestal niet vroeg rijp maar hij is een grote werker. Hij werkt graag in een rustige sfeer.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom