Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Waterman

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Waterman: het genie

Hier hebben we te maken met de ideale causeur, die de geniale ideeën uit zijn/haar mouw schudt. Met deze stand ben je verstandelijk, want je probeert de werkelijkheid nuchter te benaderen. Je zal meestal goedhartig en vriendelijk zijn. Deze stand maakt intuïtief, onafhankelijk en idealistisch. Alleen uitkijken dat er niet teveel in het ijle wordt geredeneerd. Verder is er een bepaalde mate van terughoudendheid aanwezig. Je zal het noodzakelijk vinden om op een verstandelijke wijze te communiceren. Je wil vooral terzake zijn. Toch is je denken eerder abstract gericht. Je hebt een grote interesse voor mensen en voor groepen van mensen. Sociale doeleinden zijn je zwak en je zal je met graagte voor een of andere organisatie inzetten.

Mercurius in Waterman als kind

Het kind met Mercurius in Waterman toont zich een intelligente leerling die snel begrijpt, maar zijn werk hangt sterk af van de sympathie van de leraar. Een te strenge discipline en autoriteit riskeren hem te wurgen. Hij is tamelijk onregelmatig in zijn werk: uitstekend in de delen die hem interesseren, sterk onvoldoende in andere delen. Hij is meestal goed begaafd voor natuurwetenschappen en literatuur. Hij herdoet thuis de wetenschappelijke proefnemingen die hij in de klas gezien heeft. Hij zoekt ook nieuwe proeven.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom