Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Weegschaal

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Weegschaal: nood aan sociale contacten

Je hebt het er moeilijk mee om alleen te leven daar je steeds een klankbord nodig hebt. Je wil het gevoel hebben begrepen te worden. Je gaat steeds op zoek naar vrede en harmonie waardoor je conflicten en ruzies moeilijk aan kan. Vaak zal je in discussies toegeven of water in de wijn doen, zodat je standpunten worden bij getreden. Je zet de dingen nooit hard door. Je bent erg geïnteresseerd in kunst, cultuur en schoonheid. Je hebt het liefst contact met mensen die enige educatie hebben of toch over een gezond verstand beschikken. Platheid en ruwheid verdraag je niet. Met deze stand zal je vaak de twee kanten van de medaille zien en niet gemakkelijk kunnen beslissen waardoor je vaak in het ongewisse blijft steken. Voor veel beslissingen zal je moeten aankloppen bij anderen.

Mercurius in Weegschaal als kind

Het kind met Mercurius in Weegschaal gedraagt zich goed op school, hij is heel beleefd. Hij wil zijn leraars en zijn ouders plezier doen. Hij is meestal een goede leerling. Hij doet vooral zijn best als het vak hem bevalt. Hij kan niet tegen onrechtvaardigheid.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom