26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Mercurius in Weegschaal

Mercurius Teken Mercurius In Weegschaal Betekenis Bloom Web Jpg

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Weegschaal: nood aan sociale contacten

Met Mercurius in Weegschaal heb je het er moeilijk mee om alleen te leven daar je steeds een klankbord nodig hebt. Je wil het gevoel hebben begrepen te worden. Je gaat steeds op zoek naar vrede en harmonie waardoor je conflicten en ruzies moeilijk aan kan. Vaak zal je in discussies toegeven of water in de wijn doen, zodat je standpunten worden bijgetreden. Je zet de dingen nooit hard door. Je bent erg geïnteresseerd in kunst, cultuur en schoonheid. Je hebt het liefst contact met mensen die enige educatie hebben of toch over een gezond verstand beschikken. Platheid en ruwheid verdraag je niet. Met deze stand zal je vaak de twee kanten van de medaille zien en niet gemakkelijk kunnen beslissen waardoor je vaak in het ongewisse blijft steken. Voor veel beslissingen zal je moeten aankloppen bij anderen.

In je relatie met anderen vind je met Mercurius in Weegschaal vooral de mentale band belangrijk; jij en je geliefde moeten met andere woorden op intellectueel vlak aansluiting vinden.

Met de positie van Mercurius in Weegschaal ben je wel één van de meest perfectionistische en kritische wezens in de dierenriem. Toch zal je je kritiek tactvol en zacht proberen over te brengen. Je zoekt dan ook steeds naar compromis in je communicatie en je voelt je ongemakkelijk bij extreme standpunten. Op die manier kan je veelal de angel uit heftige gesprekken halen en zo ben je de ultieme bemiddelaar. Soms zal je echter eens een hard standpunt moeten innemen, dit zal een levensles zijn. Je legt makkelijk contact met anderen, maar door de invloed van de (wat luie) Weegschaal, kan het gebeuren dat je vrienden komen en gaan aangezien je nooit reageert op oude vrienden

In je relatie met anderen vind je met Mercurius in Weegschaal vooral de mentale band belangrijk; jij en je geliefde moeten met andere woorden op intellectueel vlak aansluiting vinden. Je gaat veel in debat, maar soms zal je ook eens moeten leren luisteren. Een eenduidig standpunt geven is vaak moeilijk voor jou, omdat je steeds de waarde van de beide argumenten inziet.

Mercurius in Weegschaal als kind

Het kind met Mercurius in Weegschaal gedraagt zich goed op school, hij/zij is heel beleefd en charmant. Deze spruit wil zijn leraars en zijn ouders plezier doen, maar hij/zij doet vooral zijn/haar best als het vak hem/haar bevalt. Een kind met Mercurius in Weegschaal kan vooral niet tegen onrechtvaardigheid.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Mercuriusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mercurius stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Lees als Bloom'er je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80 voor 1 jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom