Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Boogschutter

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Boogschutter: op zoek naar 'hogere' kennis

Je hebt een grote behoefte aan vrijheid. Je zal moeilijk opgesloten kunnen leven want je nood aan beweging en verplaatsing is bijzonder groot. Je wil een ideaal nastreven. Je zal je vaak afwenden van de doordeweekse werkelijkheid en op zoek gaan naar hogere dingen. Er is een interesse voor filosofie, religie of andere hogere levensbeschouwingen. Je kan vaak teveel beloven. De intentie is meestal goed, maar je kan je niet altijd waarmaken wat je belooft.

Mercurius in Boogschutter als kind

Het kind met Mercurius in de Boogschutter heeft soms een scherpe geest om kritiek te geven, tegen te spreken. Toch oogst hij de bewondering van zijn meesters. Hij weet dat er een tijd is om te spelen en een tijd om te werken. Hij houdt van emulatie. Hij interesseert zich vooral in aardrijkskunde en vreemde talen. Het Boogschutter-kind werkt het best in een sfeer van emulatie met andere kinderen van zijn niveau. Hij heeft moeite met eenvormige werkmethoden: hij gebruikt liever zijn eigen methoden.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom