26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Mercurius in Boogschutter

Mercurius Teken Mercurius In Boogschutter Betekenis Bloom Web Jpg

Je communicatieve talenten in de kijker

De planeet Mercurius staat in je horoscoop voor communicatie en symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Boogschutter: op zoek naar 'hogere' kennis

Met Mercurius in Boogschutter heb je een grote behoefte aan vrijheid. Je zal moeilijk opgesloten kunnen leven want je nood aan beweging en verplaatsing is bijzonder groot. Je wil een ideaal nastreven. Je zal je vaak afwenden van de doordeweekse werkelijkheid en op zoek gaan naar hogere dingen. Er is een interesse voor filosofie, religie of andere hogere levensbeschouwingen. Je kan met Mercurius in Boogschutter vaak teveel beloven. De intentie is meestal goed, maar je kan je niet altijd waarmaken wat je belooft.

Met je Mercurius in Boogschutter in je horoscoop heb je een onstilbare honger naar nieuwe kennis, zonder daarbij echt veel stil te staan bij details. Je houdt van het grote plaatje en dus doorgedreven studie is niet aan jou besteed. Je leert het best als het onderwerp je echt interesseert en als je de vrijheid krijgt om er je eigen interpretatie aan te geven. Je waardeert vrijheid van denken en je propageert de grote idealen, zonder daarbij teveel op de zaken te letten die de uitvoering ervan problematisch maken. Je bent een optimistisch persoon en je kan anderen oppeppen die in moeilijkheden zitten, maar anderzijds ben je soms wel “te” optimistisch en ben je blind voor de harde realiteit.

Je waardeert vrijheid van denken en je propageert de grote idealen, zonder daarbij teveel op de zaken te letten die de uitvoering ervan problematisch maken.

Je vindt met je Mercurius in Boogschutter van jezelf dat je heel open naar de wereld staat, maar soms ben je daardoor blind voor je eigen vooroordelen, terwijl je die van anderen meteen doorziet. Eigenlijk kan je niet zo goed luisteren en je hebt het vooral moeilijk om de subtiele hints van anderen te onderscheiden. Toch is een gesprek met jou wel altijd interessant en je enthousiasme zorgt voor een vlotte en leuke babbel, dit als je niet in een vurige discussie zit, want dan ben je een harde redenaar. Je bent iemand van principes en je bent de eerste om ze te verdedigen.

Mercurius in Boogschutter als kind

Het kind met Mercurius in de Boogschutter kan op een scherpe geest terugvallen en deinst er niet voor terug om kritiek te spuien en om de leerkrachten tegen te spreken. Toch oogst hij bewondering van zijn meesters. Hij weet dat er een tijd is om te spelen en een tijd om te werken. Het kind met Mercurius in Boogschutter interesseert zich vooral in aardrijkskunde en vreemde talen. Het Boogschutter-kind werkt het best in een sfeer van emulatie met andere kinderen van zijn niveau. Hij heeft moeite met eenvormige werkmethoden: hij gebruikt liever zijn eigen methoden.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Mercuriusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mercurius stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Bereken en lees als Bloom'er je volledige geboortehoroscoop gratis

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom