26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Mercurius in Tweelingen

Mercurius Teken Mercurius In Tweelingen Betekenis Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Planeet Mercurius staat voor communicatie en symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Tweelingen: nieuwsgierigheid troef

Met Mercurius in Tweelingen ben je zeer nieuwsgierig. Je bent in van alles en nog wat geïnteresseerd. Je loopt de mensen af om iets te vernemen en allerlei weetjes op de kop te tikken. Je hebt een helder verstand, bent snel bij de pinken en kan je vlot aanpassen. Bovendien beschik je over een goed beoordelingsvermogen. Toch praat je met Mercurius in Tweelingen soms te veel, waardoor je je mond voorbij kan praten. Je hebt eveneens de neiging om teveel te beloven. Je zal veel interesses hebben. Je leest graag en bent steeds weer op zoek naar nieuwe informatie. Je kan evenwel je aandacht niet al te lang bij één onderwerp houden. Je houdt veel van variatie. Je kan je immers moeilijk concentreren.

”Je bent op je best in een actieve en stimulerende omgeving, want je wordt snel verveeld en je rusteloosheid is berucht.”

Met Mercurius in Tweelingen heb je zoals vermeld interesse in zowat alles en iedereen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat je geen specialist bent op een bepaald domein, maar gewoon over alles wat weet. Algemeen ben je dus wat te oppervlakkig in hetgeen je leert, maar daar tegenover staat je brede kennis. Je bent op je best in een actieve en stimulerende omgeving, want je wordt snel verveeld en je rusteloosheid is berucht. Je pikt snel signalen uit vanuit je omgeving en je kan enorm snel informatie verwerken, wat goed van pas komt in een managersfunctie.

Met je Mercurius in Tweelingen is het mogelijk dat je soms te logisch en beredeneerd overkomt, omdat je in je besluitvorming weinig rekening houdt met emoties en intuïtie. Doordat je het hart niet op de tong hebt, kunnen sommigen het moeilijk hebben om met jou over emoties te praten. Deze stand van Mercurius kan er dan ook voor zorgen dat je je eigen emoties soms uit het oog verliest en dat anderen je berekendheid kunnen verwarren met sluwheid. Je bent een uitstekend redenaar met een goed gevoel voor humor en je kan de fouten van anderen herkennen en er gebruik, soms misbruik, van maken. Je kan met alle soorten mensen om en ze het gevoel geven dat je een vriend bent.

Aandachtspunten bij kinderen

Op school zal je spruit met Mercurius in Tweelingen zich goed kunnen aanpassen aan zijn meesters, als deze rekening houden met zijn nood aan beweging - bv. laten het bord afvegen, boodschappen doen, enz... In dit geval zal het kind zich héél goed ontwikkelen. Wordt hij gedwongen om stil te blijven, dan zal hij opstandig worden. Een kind met Mercurius in Tweelingen moet leren ontdekken welke de hindernis voor het slagen is: zijn verspreide nieuwsgierigheid of zijn veranderlijkheid. Een kind met Mercurius in Tweelingen moet leren zijn intellectueel werk tot in de diepte te doen, opdat het niet oppervlakkig blijft.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Mercuriusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mercurius stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Bereken en lees als Bloom'er je persoonlijke geboortehoroscoop gratis

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom