Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Tweelingen

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Tweelingen: nieuwsgierigheid troef

Je bent erg nieuwsgierig. Je bent in van alles en nog wat geïnteresseerd. Je loopt de mensen af om iets te vernemen en allerlei weetjes op de kop te tikken. Je hebt een helder verstand, bent snel bij de pinken en kan je vlot aanpassen. Bovendien beschik je over een goed beoordelingsvermogen. Toch praat je soms te veel waardoor je je mond voorbij kan praten. Je hebt eveneens de neiging om teveel te beloven. Je zal veel interesses hebben. Je leest graag en bent steeds weer op zoek naar nieuwe informatie. Je kan evenwel je aandacht niet al te lang bij één onderwerp houden. Je houdt veel van variatie. Je kan je immers moeilijk concentreren.

Aandachtspunten bij kinderen

Op school zal hij zich goed kunnen aanpassen aan zijn meesters, als deze rekening houden met zijn nood aan beweging - bv. laten het bord afvegen, boodschappen doen, enz... In dit geval zal hij zich héél goed ontwikkelen. Wordt hij gedwongen om stil te blijven dan zal hij opstandig worden. Het kind met Mercurius in Tweelingen moet leren ontdekken welke de hindernis voor het slagen is: zijn verspreide nieuwsgierigheid, zijn veranderlijkheid. Hij moet leren zijn intellectueel werk tot in de diepte te doen gaan, opdat het niet oppervlakkig blijft.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom