Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Maagd

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Maagd: nuchter in je spreken

Je hebt een nuchter en kritisch verstand. Je merkt details op en zal een grote behoefte aan orde en netheid hebben. Anderzijds heb je een grote interesse in praktische zaken. Vaak zal een technisch verstand samengaan met handigheid. Bovendien kan je op deze wijze wetenschappelijk geïnteresseerd zijn. Met deze stand zal je evenwel erg kritisch zijn naar anderen toe. Je zal dingen opmerken die mankeren en daar grapjes over maken. Dit kan evenwel kwetsen. Het is moeilijk voor jou om je verstand even stil te leggen. Je zal de neiging hebben om te piekeren. Dat kan omslaan in zwaarmoedigheid.

Mercurius in Maagd als kind

Het kind met Mercurius in de Maagd heeft tucht, is regelmatig, ijverig, zorgvuldig en nauwkeurig. Hij maakt zijn huiswerk zonder enthousiasme maar met toewijding en zorg. In zijn schriften hecht hij overdreven belang aan details, trekt de lijnen met veel nauwkeurigheid. Hij maakt zich zorgen om kleinigheden. Hij zorgt voor een goede tijdsindeling. Hij is goed in rekenen, spraakkunst en natuurwetenschappen. Hij is een goede leerling die werkt met methode en organisatie.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop