26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Mercurius in Maagd

Mercurius Teken Mercurius In Maagd Betekenis Bloom Web Jpg Png

Je communicatieve talenten in de kijker

Planeet Mercurius staat voor communicatie en symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Maagd: nuchter in je spreken

Met Mercurius in Maagd heb je een nuchter en kritisch verstand. Je merkt details op en zal een grote behoefte aan orde en netheid hebben. Anderzijds heb je met Mercurius in Maagd een grote interesse in praktische zaken. Vaak zal een technisch verstand samengaan met handigheid. Bovendien kan je op deze wijze wetenschappelijk geïnteresseerd zijn. Met deze stand zal je evenwel erg kritisch zijn naar anderen toe. Je zal dingen opmerken die mankeren en daar grapjes over maken. Dit kan evenwel kwetsen. Het is moeilijk voor jou om je verstand even stil te leggen. Je zal met Mercurius in Maagd de neiging hebben om te piekeren. Dat kan omslaan in zwaarmoedigheid.

”Als je studeert of werkt, dan is een propere, overzichtelijke werkplek voor iemand met Mercurius in Maagd onontbeerlijk.”

Met Mercurius in Maagd ben je een geboren planner en ben je een kei
in het organiseren van allerhande zaken. Je betaalt je facturen op tijd en hebt geen probleem met administratie. Je functioneert het best als alles goed vastgelegd is en er geen verrassingen optreden. Je kan dan ook furieus raken als de plannen toch in het water dreigen te vallen door externe factoren. Je zin voor organisatie wordt wel geapprecieerd door je omgeving.

Met Mercurius in Maagd is het soms mogelijk dat je boodschap
anders overkomt dan ze eigenlijk bedoeld is, en dit kan je wel eens frustreren. Als je studeert of werkt, dan is een propere, overzichtelijke werkplek voor iemand met Mercurius in Maagd onontbeerlijk. Met Mercurius in Maagd pik je makkelijk feitjes en allerhande weetjes op, maar vaak ondervind je problemen om diepere kennis op te pikken. In je werksituatie kan het voorvallen dat je werk overneemt van anderen, omdat je van jezelf vindt dat je deze het beste kan. Dan kun je achteraf uiteraard wel niet klagen dat je teveel werk
hebt...

Mercurius in Maagd als kind

Het kind met Mercurius in de Maagd heeft tucht, is regelmatig, ijverig, zorgvuldig en nauwkeurig. Hij maakt zijn huiswerk zonder enthousiasme maar met toewijding en zorg. In zijn schriften hecht hij overdreven belang aan details, trekt de lijnen met veel nauwkeurigheid. Het kind met Mercurius in Maagd maakt zich ook zorgen om kleinigheden. Hij zorgt voor een goede tijdsindeling. Hij is goed in rekenen, spraakkunst en natuurwetenschappen en is een goed georganiseerde en methodische leerling.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Mercuriusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Mercurius stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom