Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Ram

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Ram: recht voor de raap

Met Mercurius in Ram argumenteer je graag. Je bent bijzonder spontaan in alles wat je zegt en doet. Je hebt bruuske reacties en opmerkingen en je houdt geen blad voor de mond. Je hebt immers de dingen snel door en reageert daar heel vlug op. Het is een strijdvaardige stand. Je zal meermaals bemerken dat je impulsief dingen zegt. Je zou enigszins meer terughoudend moeten kunnen zijn. Je verstand is wakker en je praktische aanleg is groot. Je strijdt graag met woorden. Conflicten en ruzies zullen vaak voorkomen in je leven.

Aandachtspunten bij kinderen

Bij de intellectuele ontwikkeling van het kind met Mercurius in Ram zal men zorgen zijn aandacht gaande te houden, door een zekere afwisseling en ook door hem te leren hoe hij zich op voorhand op een onderwerp kan concentreren.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!