Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Vissen

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Vissen: de gevoelswereld spreekt

Met Mercurius in Vissen ben je erg ontvankelijk, waardoor je een erg gevoelige natuur hebt. Je zal een groot inlevingsvermogen hebben. Invoelen, meevoelen en erover praten met anderen is belangrijk voor jou. Het is noodzakelijk om orde te houden. Met deze stand kan je immers in wanorde verzinken. Soms zou je wel eens beter je gevoelige natuur onderdrukken, want soms overheersen je gevoelens je denken. Je geniet een soepele geest, die evenwel vatbaar is voor dromerij. Je kan steeds terugvallen op een ruim voorstellingsvermogen en een rijke fantasie. Je wordt geboeid door filosofie en parapsychologie.

Mercurius in Vissen als kind

Het kind met Mercurius in Vissen is de verstrooide leerling die zijn dromen verder zet in de klas. Het stoort hem niet dat hij niet bij de eersten van de klas is: hij heeft geen eigenliefde of ambitie. Hij leert nochtans goed als het onderwijs hem boeit. Hij toont zich bijzonder goed in literatuur, geschiedenis en aardrijkskunde. Het is een goede kameraad, toegeeflijk en gedienstig; hij helpt en verdedigt de zwakken. Hij is zo met iedereen, hij heeft weinig persoonlijke vrienden. Zijn leraars hebben weinig invloed op hem: hij is zeer afstandelijk met hen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom