Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Schorpioen

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Schorpioen: onderzoekende geest

Er is een scherp en kritisch verstand bij jou aanwezig. Met standaardwaarheden stel je je niet tevreden want je gaat altijd ver en diep op zoek. Je bent sterk geïnteresseerd in de diepere inhouden van mensen. Je hebt de behoefte om mensen te analyseren. Psychologie en parapsychologie interesseren je. Je kan erg kritisch zijn naar anderen toe, en je verwoordt dat vaak ook. Je scherpe tong kan kwaad bloed zetten. Het is noodzakelijk om positief te blijven in je denken. Je ziet immers meestal eerst de negatieve kanten van de dingen.

Mercurius in Schorpioen als kind

Van een kind met Mercurius in de Schorpioen verwachten we dat zijn schriften vaak niet verzorgd zijn. Hij heeft soms moeilijkheden met andere kinderen door zijn bazig en scherp karakter. Hij is altijd vóór of tegen iets, maar meestal tegen. Hij kan autoriteit uitoefenen op de anderen; in het spel is hij vaak de bendeleider. Wanneer hij de leraar vijandig gezind is kan hij voor veel wanorde zorgen in de klas. Als hij hem bewondert zal hij met ongelooflijke ijver werken, want hij is nieuwsgierig van aard. Reeds jong heeft hij een zeer kritische geest.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!