Home

Overige

Mijn account

Mercurius in Leeuw

Mercurius Teken Astrologie Bloom Web

Je communicatieve talenten in de kijker

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Leeuw: zeker van je stuk

Je treedt met veel zelfvertrouwen naar buiten. Ook in je praten ben je zeker van jezelf. Je stelt de dingen duidelijk. Steeds zal je eer en aanzien als belangrijk zien en wat je zegt, moet eerlijk en oprecht zijn. Je hebt een hekel aan mensen die liegen of rond de pot draaien. Met je woorden dwing je respect af. Je hebt ook kennis van zaken. Je hebt evenwel ook de neiging om enigszins uit de hoogte te praten. Je kan betweterig optreden, wat niet altijd in dank wordt afgenomen. Je denken is vasthoudend waardoor je je opinies niet snel zal veranderen.

Mercurius in Leeuw als kind

Het kind met Mercurius in de Leeuw houdt er niet van bevolen te worden, zit liefst zo ver mogelijk van de meester. Hij zal zijn huistaken zorgvuldig maken omdat zijn eergevoel groot is. Hij houdt immers van zijn schoolwerk en werkt dit af met onstuimige ijver. Hij draagt zorg voor zijn boeken en schriften. Hij "verslindt" zijn boeken van wetenschappen en houdt ook van artistieke vakken. Hij leert graag veel dingen buiten de school, door rechtstreeks onderwijs van grote mensen waarmee hij in contact is. Hij denkt logisch en objectief met begrip voor synthese. De jonge Leeuw heeft een brede kijk, hij begrijpt de dingen. Men kan deze gaven ontwikkelen: geef hem de gelegenheid de natuur en de mensen te observeren. Zorg voor veel sociale contacten: breng hem in contact met specialisten en allerhande techniekers: hij zal van hen meer leren dan uit de boeken.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom