Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De kleuren van de Aartsengelen

De kleuren van de Aartsengelen

Wanneer in de Bijbel wordt gesproken over de aanwezigheid van gevleugelde wezens die mensen op belangrijke momenten in hun leven komen helpen, spreken we over Aartsengelen. Zij zijn een directe uiting van God waarmee ze nauw samenwerken. Ze verspreiden de boodschap dat je in het leven de ware liefde moet zijn voor jezelf en anderen, dat je je geestelijke krachten moet inzetten en het goddelijke in je moet uitstralen. Iedere Aartsengel heeft zijn of haar eigen voelbare energie en aan deze kleur kun je de Aartsengel herkennen. Wanneer je regelmatig een bepaalde kleur ziet, kan dit een teken zijn van de Aartsengelen.

Aartsengelen van de kleur rood

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Michaël 1

Aartsengel Michaëls rode straal van licht geeft zelfvertrouwen, moed en veiligheid.

Aartsengel
Michaël geeft je het zelfvertrouwen om moedig te zijn en biedt veiligheid als je bang bent. Laat je omhullen door Aartsengel Michaël zijn rode straal van licht, wat je een geborgen gevoel van gerustheid zal geven in situaties waarbij dat nodig is.

Zijn energie is vurig waardoor het snel warm wordt in een ruimte, als je vraagt om zijn rode licht erover uit te stralen. Laat je ook omhullen door Aartsengel Michaël zijn rode straal van licht die je een geborgen gevoel van veiligheid geeft in situaties waar dat nodig is.

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Uriël

Aartsengel Uriëls robijnrode straal van licht geeft stimulerende energie en eigenwaarde.

De robijnrode straal heeft een aanwakkerende werking en tevens wordt je eigenwaarde erdoor versterkt. Om Aartsengel Uriëls stimulerende energie te ervaren kun je hem om hulp vragen en een robijnrode straal van licht visualiseren die bij je kruinchakra binnenkomt en je helemaal van top tot teen vult met zijn energie die het vlammetje van je innerlijk licht ontsteekt tot een krachtig brandende vlam.

Vraag Aartsengel Uriël je te omhullen met zijn robijnrode straal van licht als je je verdwaald, verloren of bang voelt. Het prachtige licht van Aartsengel Uriël wakkert jouw innerlijke licht aan.

Aartsengel van de kleur oranje

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Gabriël

Aartsengel Gabriëls oranje straal van licht geeft warmte, richting en overzicht.

Aartsengel Gabriël helpt je om richting te wijzen als je voor een belangrijke keuze in je leven staat en niet goed weet welke kant je moet kiezen.
Ze kan je dan wanneer je het haar vraagt omhullen met haar oranjestraal van licht wat je overtuiging sterkt. Hierdoor zul je recht op je doel afgaan zonder onderweg te worden afgeleid van prikkels die je van je Goddelijke pad zouden kunnen brengen. Haar oranje energie geeft je veel warmte, je wordt opgeladen en krijgt weer een aangenaam gevoel.

Visualiseer of laat Aartsengel Gabriëls oranje straal van licht vanuit je kruinchakra binnenkomen en je vullen van top tot teen. Zodra je jezelf helemaal opgeladen voelt, kun je het oranje licht ook in gedachten of met je intentie vanuit het hart naar één of meerdere kinderen projecteren. Vraag Aartsengel Gabriël je te omhullen met haar oranje straal van licht die je kracht geeft en zal inspireren in je leidersrol.

Aartsengel van de kleur geel

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Jophiël

Aartsengel Jophiëls gele straal van licht geeft wijsheid, inspiratie en reiniging.

Wanneer je wijsheid of inspiratie nodig hebt in een bepaalde situatie kun je Aartsengel Jophiël vragen om je te omhullen met haar gele straal van licht.

Aartsengel Jophiël zal jou ondersteunen in tijden van conflicten met jezelf of anderen. Ze stuurt je dan de gele straal van licht om je te inspireren en vrede te brengen.

Aartsengel Jophiëls gele straal van licht is als een Zon en werkt reinigend op alle niveaus. Je zou haar kunnen vragen om je lichaam en organen te reinigen. Vraag Aartsengel Jophiël je te omhullen met haar gele straal van licht om de motivatie te vinden voor het nemen van meer frisse lucht en bij het reinigen van jezelf en je omgeving.

De Aartsengelen zijn een directe uiting van God en komen ons op belangrijke momenten in het leven helpen. Wanneer je regelmatig een bepaalde kleur ziet, kan dit een teken zijn van de Aartsengelen.

Aartsengel van de kleur groen

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Rafaël

Aartsengel Rafaëls smaragdgroene straal van licht geeft genezing en ontgifting.

Wanneer Aartsengel Rafaël je omhult met zijn smaragdgroene straal van licht, kun je zijn aanwezigheid ervaren als een tedere energie, die genezing biedt en je zal reinigen van vergiften.

Visualiseer en stel je voor hoe de smaragdgroene straal van licht in je lichaam treedt en je van top tot teen vervult met de liefdevolle en genezende warmte van Aartsengel Rafaël. Voel hoe het groene licht ieder deel van je lichaam bereikt, door je geest en ziel stroomt en voel dat alle kwalen worden verlicht. Aartsengel Rafaël kan je ook ondersteunen bij het oplossen van problemen uit vorige levens. Daarnaast kun je ook met Aartsengel Rafaël samenwerken om je geliefden te helpen bij het verkrijgen van nieuwe levensenergie.

Stel je vraag bondig aan Aartsengel Rafaël door aan te geven waarover de situatie gaat die hulp nodig heeft. Laat de engelen hun gang gaan door geen aanwijzingen te geven op welke manier je geholpen wilt worden. Zij weten precies waar en hoe ze zich op de juiste manier moeten manifesteren.

Aartsengelen van de kleur blauw

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Haniël

Aartsengel Haniëls zachtblauwe straal van licht geeft geduld, zorgt voor loslaten en reiniging.

Wanneer Aartsengel Haniël haar zachtblauwe straal van licht, die lijkt op een soort van laserstraal, over je laat schijnen wordt alle negativiteit die jezelf hebt opgenomen of overgenomen van anderen opgelost. Wanneer je een hooggevoelig persoon bent, zal ze jou, wanneer je het haar vraagt, regelmatig reinigen van andermans energieën.

Je kunt Aartsengel Haniël ook vragen om je huis te vullen met haar zachtblauwe licht waardoor de sfeer meteen aangenaam verandert en aanvoelt. Het zachtblauwe licht van Aartsengel Haniël helpt bij het loslaten van oude gewoonten en problemen, ondersteunt spirituele groei en 'vrouwenproblemen' op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Door geduld uit te oefenen zul je kalm zijn en niets over het hoofd zien, waardoor jij je makkelijker kunt concentreren op alle levenstaken die voor jou op dit moment het meest van belang zijn.

(lees verder onder de advertentie)

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Michaël 2

Aartsengel Michaëls blauwe straal van licht geeft bescherming, kracht en zuivering.

De energie van Aartsengel Michaël voelt helder en vol kracht aan die je tegelijkertijd beschermt. Hij is er om je te bevrijden van angsten en negativiteit door je te leren vertrouwen op zijn aanwezigheid. Aartsengel Michaël helpt bij de reiniging en stabilisatie van de aura. Wanneer hij je omhult met zijn blauwe straal van licht dan geeft hij je weer kracht als je geen fit hebt of geen perspectief ziet, als je jezelf een slachtoffer voelt of als je bescherming nodig hebt, bij eigen twijfels, nachtmerries en bedreigingen van huis en haard.

Hij zal je ook wijzen op mogelijke duistere motieven die iemand heeft om jou ergens toe te verleiden. Aartsengel Michaël leert je om het goede van het kwade te onderscheiden.

Een beschermend schild kun je ook visualiseren als wit, goud of violet licht. Bescherm jezelf op jouw manier, wat het beste voor je aanvoelt. Als je een verhoogde gevoeligheid voor allerlei energieën hebt, is het beter jezelf regelmatig te reinigen van de energie die je in jezelf hebt opgenomen. Dit kun je doen door Aartsengel Michaël om hulp te vragen, zijn blauwe straal van licht brandt alle angsten en negativiteit weg.

Aartsengel van de kleur indigo

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Raziël

Aartsengel Raziëls indigo straal van licht zorgt voor mannelijke kwaliteiten en geopende ogen.

Wanneer Aartsengel Raziël zijn indigo straal van licht over je uitstraalt, neemt hij je mee op reis naar mooie oorden. Hij laat je de wonderen van de Wereld zien die de menselijke ratio overstijgen. Hij stelt je in staat om met andere ogen naar de Wereld te kijken zodat je de wonderschone werkelijkheid weer ziet van de Wereld om je heen. Vraag Aartsengel Raziël je te omhullen met zijn indigo straal van licht. Je ontwikkelt zelfinzicht en kennis waardoor je gevoelsmatig beter weet hoe je je dag het beste kunt inrichten om meer plezier uit het leven te halen.

Om Aartsengel Raziëls mannelijke energie te ervaren, wanneer je vrouwelijke kant teveel overheerst, moet je hem om hulp vragen waardoor de mannelijke kwaliteiten in jezelf worden aangewakkerd. Het helpt je bij de ontwikkeling van je natuurlijke mannelijke energie.

Aartsengel van de kleur violet

Aartsengelen Maaike Kerstens visuals artikel Bloom Zadkiël

Aartsengel Zadkiëls violette straal van licht geeft vreugde en dient om gedachtes tot rust te brengen.

Wanneer je Aartsengel Zadkiël vraagt om je te omhullen met zijn violette straal van licht ervaar je een bevrijding wat je een gevoel van vreugde zal schenken. Hij brengt je de nodige hoop en vertrouwen als je jezelf onzeker voelt. Hij laat alle negativiteit in je vrijkomen en transformeert dit tot positiviteit en liefdevolle energie waardoor je weer de vrijheid voelt en openstaat om van je leven te genieten en je eigen weg te gaan. Je kunt Aartsengel Zadkiël ook vragen om vrijheid van karma te helpen bereiken en een nieuwe passie in je leven te brengen.

De violette straal van Aartsengel Zadkiël kan goed gebruikt worden tijdens meditatie en om je gedachtes tot rust te brengen. De straal staat ook voor vergiffenis. Hij kan helpen bij het oplossen van oude wrok en pijnlijke herinneringen of andere negatieve ervaringen in het leven van mensen.

Aartsengel Zadkiëls violette vlam zorgt voor transformatie en uitwissen van pijnlijke herinneringen


Aartsengel Zadkiël is de drager van de ‘violette vlam’, het Symbool van Transformatie, en kan hiermee ook naar het gebied van je zonnevlechtchakra gaan om daar negatieve emoties, zoals angsten, te transformeren. Dit stelt ons in staat om te mogen voelen, waardoor je een andere kijk op zaken krijgt. Hierdoor zal je stemming positief beïnvloedt worden, wat de gezondheid van het lichaam ten goede komt. Door de violette vlam worden pijnlijke, traumatische herinneringen uit het verleden uitgewist en kan er meer vergiffenis en vreugde in ons leven komen.

Geschenken van de aartsengelen Maaike Kerstens 9789075145281 kaarten Bloom web2

De Geschenken van de Aartsengelen • 44 kaarten • Maaike Kerstens

Aartsengelen zijn trouwe dienaren van God en boodschappers van de liefde. Ze zijn een vraagbaak, maar ook een uitgestoken hand die je kunt pakken, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze helpen om blokkades te laten verdwijnen, zoals hinderlijke situaties die je meemaakt, maar ook lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

De schilderachtige taferelen op deze kaarten van 'De Geschenken van de Aartsengelen' van Maaike Kerstens zijn Hemelse doorkijkjes, met op elke kaart afbeeldingen en symbolen die van toepassing zijn op de betreffende Aartsengel. Je kunt de kaarten gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met de Aartsengelen. Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, je zult stap voor stap aan de hand worden geleid om ze te mogen ontmoeten en leren kennen. Je kunt hun kracht en inspiratie gebruiken voor jezelf en anderen.

Maaike Kerstens | ISBN 9789075145281 | € 17,-

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Huis & Thuis

4 tips om jouw interieur geweldig te maken!

Het hebben van een prachtig interieur is voor veel mensen een belangrijke wens. Een mooi en…

Lees meer
Spiritualiteit

Ingeborg: "Spiritualiteit is heel nuchter" • Exclusief interview

Iedereen kent Ingeborg. Met haar enthousiaste en warme persoonlijkheid verovert ze al enkele…

Lees meer
Liefde & Relatie

Laat ons zacht zijn voor mannen

“Wees toch een man en doe nu niet flauw” en “ik val enkel op mannelijke mannen”; je hoort het vaker…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom