Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Gent

Datum

18/10/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Seleskest
Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. U kan geen tickets meer in voorverkoop aankopen.

Spirituele Beurs Gent op zondag 18 oktober 2020: kies je bezoektijd

Deze Spirituele Expo gaat door. De Veiligheidsraad heeft op 18/10/2020 beslist om bestaande protocollen te respecteren, zoals de organisatie van handelsbeurzen. De maatregelen die wij in acht houden om jouw en onze veiligheid te garanderen, lees je onderaan deze pagina. Omwille van de coronamaatregelen welke het bezoekersaantal beperkt kan je bij keuze van je beursticket hierboven opteren voor een bezoek tussen 10 tot 13.45 uur of van 14 tot 17.30 uur. Schaf je tickets dus tijdig aan.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Gent op zondag 18 oktober - Seleskest

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op 18 oktober 2020 in zaal Seleskest in Gent. Voel, beleef, ontdek het zélf!

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.15u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
11.15u – 12.00u: Meditatie in verbinding, Elie Van Oppens (prakijk Rafaelio)
12.00u – 12.45u: Karma, het zien van dubbele getallen & Tweelingzielen, Desiree van Toor
12.45u – 13.30u: Psychometrie, Chrisje Bressinck
14.15u – 15.00u: Kwantumsprong met spirituele numerologie, Isabelle Duchene
15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi - www.naomiapachi.com
16.00u – 16.45u: De geheime kracht achter toeval en synchroniciteit, Igor Eeckhaut
16.45u – 17.30u: De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

De geheime kracht achter toeval en synchroniciteit – Igor Eeckhaut

Lezing de kracht van toeval synchroniteit Spirituele beurs expo Bloom web

Tijdens de lezing in Gent vertelt Igor hoe hij gids werd in de Grotten van Han door het volgen van een voorspellende droom in juli 2012. Als hij zich enkele jaren later samen met zijn familie in het dorpje Han-sur-Lesse vestigt na een lange zoektocht via de Canarische Eilanden, verneemt hij van een journaliste dat er op het exacte moment van die droom, in juli 2012, een theatervoorstelling plaatsvond in de Grotten van Han die getiteld was: ‘De Droom van Igor’, en die ging over een personage Igor die zodanig geloofde in zijn droom dat hij werkelijkheid werd! Dit was slechts één van de talrijke ‘toevalligheden’ die zich hebben afgespeeld in dit ongelooflijke maar waargebeurde verhaal en die de auteur hebben aangezet om te beginnen zoeken naar de aard van wat wij ‘de realiteit’ noemen. Zijn onderzoeken hebben geleid tot nieuwe inzichten die de diepste krochten van het menselijke bewustzijn verbinden met de manifestaties van onze materiële werkelijkheid. Wat hij ontdekte is dat er achter de zogenaamde toevalligheden en synchroniciteiten een bepaalde kracht werkzaam is. Een kracht die zodanig simpel aan te wenden is, dat wij het vergeten zijn... Nieuwgierig geworden? Kom dan zeker luisteren!

Psychometrie - Chrisje Bressinck

Lezing demo Psychometrie Chrisje Bressinck Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Medium Chrisje krijgt geregeld boodschappen van overledenen door, en dit via twee kanalen: haar gidsen, en haar eigen helderheid. Tijdens deze demonstratie laat ze zien hoe zo'n lezing aan de hand van een foto of voorwerp verloopt. Dit heet psychometrie. Zij bewaart tijdens zo'n sessie steeds een zekere discrete afstand, om haar lezing goed en duidelijk te laten verlopen. Haar heldervoelendheid en kracht werden al bewezen in tv-shows zoals ‘Het Zesde Zintuig’ en ‘Man Bijt Hond’. Ook de geschreven pers doet geregeld een beroep op haar kennen en kunnen. Ervaar de kunst van de psychometrie tijdens de demonstratie van Chrisje Bressinck op de paranormale beurs in Gent, en krijg zelf boodschappen door van 'gene zijde'.

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziektes op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Gent.

Meditatie in verbinding - Elie Van Oppens (prakijk Rafaelio)

Lezing meditatie in verbinding Elie Van Oppens Spirituele beurs expo Bloom web

Tijdens deze demonstratie ervaar je een gratis meditatie die rechtstreeks in verbinding staat met de hogere energie, de Bron van Liefde genaamd. Elie dient als kanaal om deze liefde en heling door te geven. Je reist tijdens deze meditatie door de energetische werelden waar enkel oneindige liefde te vinden is. Deze boodschappen en energie zijn steeds afgestemd op de aanwezige bezoekers. Wil jij ook graag deze bijzondere meditatie en healing ervaren? Kom dan zeker naar de Spirituele Beurs in Gent.

Standhouder Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden Spirituele beurs expo Bloom web
- Standhouder in de kijker: Zen Spirit Plus -

Maak kennis met de magneetsieraden van Zen Spirit Plus

Door de invloed van elektrosmog (gsm, internet, microgolfoven, babyfoon, …), stress, spanningen, emoties, … hebben de rode bloedlichaampjes de neiging om te gaan klonteren (clusteren), waardoor de doorbloeding verstoord wordt. De zuurstofopname wordt verminderd en bereikt niet meer al onze organen en spieren, waardoor we last krijgen van spanningen, stijfheid, krampen, allerlei ongemakken, … Afvalstoffen worden niet meer voldoende afgevoerd en het lichaam verzuurt. Door het dragen van de magneten komen door de trillingen de rode bloedlichaampjes los van elkaar en stromen ze weer vrij door onze aders, zo kunnen onze spieren en organen terug normaal functioneren. Bij Zen Spirit Plus vind je deze magneten verwerkt in stijlvolle sieraden, leuk om voor jezelf te geven, of als cadeau!

Familiekarma, reïncarnatie, en de ware roeping van tweelingzielen - Desiree van Toor

Lezing familiekarma reincarnatie en tweelingzielen Desiree van Toor Spirituele beurs expo Bloom web

Astrologe en karma- en reïncarnatiespecialist Desirée van Toor beschouwt het als haar levenswerk om haar kennis en gaven te delen met anderen. Daarnaast doet ze onderzoek naar tweelingzielen en bewustzijnsontwikkeling. Tijdens haar lezing 'Karma, het zien van dubbele getallen & Tweelingzielen' deelt ze 5000 jaar oude kennis in een modern jasje. Ze brengt dit met een vernieuwende blik, zodat de voordrachten voor iedereen toegankelijk blijven. Je kunt haar aan het werk zien op de Spirituele Beurs van Bloom in Gent op 18/10/2020. Website: paraholon.nl

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Gent een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

De Kracht van De Ziel - Master Sha Tao

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Gent leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Kwantumsprong met spirituele numerologie - Isabelle Duchene

Lezing Spirituele numerologie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Alles is energie. Russisch helderziende en fysicus Grobovoi creëerde een theorie die je toelaat je energie, je leven te veranderen. Neem het heft in eigen handen door te werken met getallen. Zo kun je datgene naar je toe trekken dat je nodig hebt voor die verandering of healing. Jij ben één met je mensheid. Heal jezelf, en zo ook het volledige universum. Wil je weten hoe dit in z’n werk gaat, kom dan zeker lang op de spirituele beurs in Gent, waar Isabelle Duchene je alles vertelt over de praktische kant van spirituele numerologie.

.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Greet - Fons De Voegt - Tine Dewaele - Chris Goddé - Anne wauters - medium Stef (Art of Medium) - Pieter Joris - Marleen Claerhout - Iris Desmaricaux - Lydie Scherpereel - Desiree van Toor - Elie Van Oppens (Rafaelio)

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Chrisje Bressinck - Naomi Apachi - Isabelle Duchene

Aurafotografie / Zandlezen

Peter van de Klok - Angelina Sica

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Tao Center - Atma Bhakti

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie - drukwerk

Daewood - Zen Spirit Plus - Sigi's atelier - Slow and Mindful graphic design

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yuvaco

Coronamaatregelen

Om onze beurzen veilig laten verlopen gelden ook hier de reeds alom bekende coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodig voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

> Mondmasker dragen is verplicht vanaf 12 jaar bij het binnentreden van de zaal/hal.
> De social distancing van 1,5m moet ten allen tijde bewaard blijven.
> Registratie: bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
> De wandelrichting, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
> Honger of dorst? Er wordt enkel aan tafel bediend, geen bestellingen aan de bar dus.
> Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
> Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe!
We zien jullie graag terug op de Spirituele Expo in Gent.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Gent

Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Chris Goddé

Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Chrisje Bressinck
25x Love Peace Harmony CD, Tao Center Belgium
Mini-consult, Marleen Claerhout
Mini-consult, Iris Desmaricaux

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.