Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Gent

Datum

17/10/2021

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Seleskest
Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 8,00

Vanaf 5 tickets: €7,00 per ticket ipv. €8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo Gent zondag 17/10/2021 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beleef Beurs Gent op zondag 17 oktober 2021 in Seleskest

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

 • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
 • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
 • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van feng shui, over het werken met je innerlijke kracht tot priesteressen.
 • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 • Ontdek onze jubileumacties en ding mee naar gratis consultenten, edelstenen, abonnementen op Bloom en zoveel meer.
 • De eerste 100 bezoekers worden verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist.
 • De eerste 200 bezoekers ontvangen een goodiebag met een Bloom tijdschrift proefnummer, alsook staaltjes en een leuk extraatje.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 17 oktober 2021 in Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38 in Gent.

Corona

Aangezien de Spirituele Expo's onder het protocol van de handel vallen, is iedereen welkom op onze beurzen. Vanaf 1 oktober 2021 vervalt volgens de laatste federale informatie tevens de mondmaskerplicht op deze Spirituele Expo's.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

Corona gooide in 2020 roet in het eten, maar niet getreurd! In 2021 worden de feestelijke acties n.a.l.v. het 30-jarig bestaan van de Spirituele Expo's gewoonweg verlengd! Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2021 met een resem feestelijke acties. Ontdek de Bloom acties hier.

Ontdek hier ons rijkgevuld voordrachtenprogramma

Zaal Venus

11.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
11.45 uur: Bevorder je vitaliteit en succes met Feng shui en Lo shu’, Anja Delaere (Interior Flow)
12.30 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
13:15 uur: Priesteres van de Nieuwe Tijd, De MaanCirkel
14:00 uur: De overgang van de 3de naar de 5de dimensie, Désirée Van Toor
15u00 tot 15u45: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16.00 uur: Helderziende waarnemingen en werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne
16.45 uur: De kracht van de Ziel, Tao Center Antwerp

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Gent.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten

Incl. Astrologische voorspellingen 2022

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Net doordat de mensheid op dit moment in angst leeft door de wereldschokkende gebeurtenissen zoals de COVID-uitbraak en de wereldwijde demonstraties zullen haar lezingen in het najaar van 2021 in het teken staan van de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten en nog veel meer… Tijdens haar lezing op de Spirituele Expo in Gent op zondag 17 oktober 2021 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2022 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2022.

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Leg contact met genezijde

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Naomi brengt op deze Spirituele Beurs in Gent een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie

De Kracht Van De Ziel Irene Pool Lezing Demonstratie Spirituele Expo Beurs Bloom Web

De Kracht van De Ziel, Tao Center

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Gent op zondag 17 oktober 2021 leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Gent op zondag 17 oktober 2021.

Lezing Spiritueel bewustzijn Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Gent!

Anja Delaere Feng Shui Spirituele Beurs Gent 2021

Bevorder je vitaliteit en succes met Feng shui en Lo shu

Je woon- en werkomgeving heeft een enorme invloed op jouw leven. Het gaat daarbij over fysieke en materiële, maar even goed over emotionele en mentale aspecten. Je omgeving kan ondersteunend werken, maar ook voor problemen zorgen. Denk maar aan stagnatie, slapeloosheid, stress, ziekte, tegenspoed… Feng shui kan de balans van je leef- of werkruimte herstellen, en zo vitaliteit en succes bevorderen. Anja Delaere van Interior Flow licht tijdens deze lezing op de Spirituele Expo van Gent een tipje van de sluier over hoe je een ‘goed gevoel omgeving’ kunt creëren aan de hand van de Feng shui-filosofie én het nog onbekende Lo shu. Deze laatste werkt op dezelfde manier als Feng shui, op basis van je geboortedatum dus, en analyseert je sterktes en zwaktes. Deze diepe analyse stelt je in staat je relaties te verbeteren en samenwerking binnen verschillende groepen te optimaliseren (zowel professioneel als privé). Tijdens de introductie zal Anja ook enkele gelukkige bezoekers eruit pikken voor een korte Lo shu karakteranalyse. Wees er zeker bij!

Lezing Maancirkel Spirituele Expo Bloom 2021

Laat de priesteres van de Nieuwe Tijd in jou ontwaken

Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Gent op zondag 17 oktober 2021 spreekt Katrijn Joris (Anu-M-Isis van De MaanCirkel) over de priesteressen van vandaag. Wie zijn ze en wat doen deze moderne priesteressen? Hoe kan jij zelf Priesteres van de Nieuwe Tijd worden en de priesteres in jou laten ontwaken? Hoe verweef je als gewone vrouw je spiritualiteit met je dagelijks leven en werk? Hoe eer jij de Godin en het goddelijke in jezelf om dienstbaar te zijn aan Moeder Aarde, de mensen, de wereld, de Grote Moeder en de Bron? Hoe realiseer je in deze tijd van overgang naar een nieuwe wereld die bijzondere taak?

Katrijn zal antwoorden geven aan de hand van haar inwijdingsweg en ervaringen uit haar jeugd, haar professionele leven en talrijke mystieke ervaringen, inwijdingen en ceremoniën uit vorige levens zoals Atlantis, het Oude Egypte, de tijd van Jezus en Maria Magdalena, de periode van Merlijn. Na de gelegenheid om vragen te stellen eindigen we met een geleide meditatie waarbij we contact maken met de priesteres in onszelf en onze liefde voor Moeder Aarde en de Grote Moeder Godin.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Greet Mariën - Tine Dewaele - Lucie Buyse - Chris Goddé - Ilse Houben - Désirée Van Toor - Iris Desmaricaux - Betty Van Geel - Anne Wauters - Rosa - Sonia Desmadryl - Medium Tineke - Isabelle Duchêne - Yves Polet - Lydie Scherpereel - Mr. Netten - Tamara De Jode - De Maancirkel - HeArt of Being - Soulmate4life - Patricia Dhoore

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie


Naomi Apachi - Angelina Sica, Isabelle Duchêne - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki


Tao Center - Centrum LichtZiel - Tamara De Jode - Jeanine Sandrie

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie


Daewood - Atma Bhakti - Zen Spirit Plus

Spirituele (web)winkels


Bloom - Yukimi

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda najaar 2021

17 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Gent
24 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Brecht
31 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Kortrijk Xpo
7 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Ninove
14 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Roeselare
21 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Antwerpen
28 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Expo Hasselt
5 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Leuven, Brabanthal
19 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Oostende

Coronamaatregelen

Om onze Spirituele Expo's veilig te laten verlopen gelden ook hier de actuele coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodige voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

 • Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
 • Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).
 • Volgens de laatste federale informatie vervalt de mondmaskerplicht vanaf 1 oktober 2021.

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Gent

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-consult, Desiree van Toor
 • Mini-consult, Desiris
 • HeArt of Being (Isabelle Versmissen) – ze geeft haar cadeau nog door
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • 2x chakra healing van 15 minuten, Tamara De Jode

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom