Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Gent

Datum

02/02/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Vip School
Martelaarslaan 13/A, 9000 Gent
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Gent op zondag 2 februari - Vip School in Gent

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 2 februari in de Vip School in Gent.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

ZAAL JUPITER:

11.00u – 11.45u:
Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten, Ingrid Terryn
11.45u – 12.30u: Getallen bepalen jouw leven: alles over numerologie, Sonia Desmadryl
12.30u – 13.15u: Handlezen, Willem De Baets
13.15u – 14.00u: Leven met de Maan, Glenys Pille
14.10u – 15.00u: Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken, Peter Vereecke
15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!, www.naomiapachi.com
16.00u - 16.45u: Alchemie van de Ziel – Karmische transformaties, Gert De Smedt
16.45u – 17.30u: De kracht van liefde, Ilse Houben

ZAAL VENUS:


10.30u – 11.15u
: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
11.15u – 12.00u:
De Kracht van De Ziel, Tao Centrum Antwerpen
12.00u – 12.45u:
Lichtmeesters, aartsengelen en lichtwezens, Tanachriena
12.45u – 13.30u:
''Heling op Celniveau'', Chris Beyaert (Shiva Center)
13.30u – 14.30u: fluitconcert, Michael Telapary
14.30u – 15.30u: Chinese filosofie, Freddy Kaak
15.30u – 16.15u:
(familie)karma, reïncarnatie, en de pijn en ware roeping van tweelingzielen, Desiree van Toor
16.15u - 17.00u:
Bloemlezing, Angelina Sica

Chinese filosofie - Freddy Kaak

Freddy Kaak Lezing Chinese filosifie Spirituele Expo Bloom

Tijdens deze lezing maak je kennis met de Chinese filosofie, en wat deze heeft te vertellen over jouw geboortedatum. Aan de hand van die laatste wordt er bepaald welk element (hout, vuur, water, aarde, of metaal) het grootste effect heeft op jou als mens. Tijdens de voordracht zal Freddy Kaak aan de hand van een voorbeeld aantonen hoe de elementen het fysieke, emotionele, mentale en spirituele welbevinden van een persoon kunnen beïnvloeden. Ook geeft hij tips en tricks om vitaal door het leven te gaan.

Standhouder in de kijker: Freddy Kaak

Op de Spirituele Beurs in Gent hebben we het genoegen om paragnost en natuurgeneeskundig therapeut Freddy Kaak te verwelkomen. Freddy is geregeld te zien op de Nederlandse televisie (RTL4 en RTL5) en heeft reeds een mooie reputatie opgebouwd als medium. Aan de hand van o.a. pentalogie, Chinese en westerse numerologie, iriscopie, kleurentherapie en contact met overledenen vormt hij een duidelijk beeld van de toekomst. Een expert in zijn vak, dus!

Leven met de Maan - Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking tijdens de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Gent.

Krijg je maar niet genoeg van de boeiende maancyclus? Volg dan zeker de 4-delige cursus 'Leven met de maan' over hoe je kan inspelen op de verschillende maanfasen bij Bloom in Waregem. Hier vind je alle informatie.

Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken - Peter Vereecke

Peter in Wonderland uitnodiging tot kritisch nadenken Peter Vereecke

Gewezen burgemeester Peter Vereecke licht toe hoe zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid hem tot een heel andere wereld- en levensvisie gebracht heeft. Zijn motto: durf zelf denken!

Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten - Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Maak op een ontspannen wijze kennis met de Aimee Zwitser kaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Ontdek er alles over tijdens de Spirituele beurs in Gent.

Wil je je verdiepen in deze prachtige kaarten? Volg bij Bloom (Waregem) deze unieke cursus: klik hier voor meer informatie!

Bloemlezing - Angelina Sica

Demonstratie lezing bloemlezing Angelina Sica Spirituele beurs expo Bloom web

Bloemen kunnen persoonlijke boodschappen bevatten voor elk van ons. Door deze te lezen kan Angelina die doorgeven. Die kunnen wijzen op een bepaalde situatie of een gevoel dat momenteel speelt in jouw leven, of die te maken heeft met jouw verleden of toekomst. Door naar je lievelingsbloem te kijken, houd je jezelf een spiegel voor. Dit zal Angelina Sica demonstreren op de parapsychologische beurs in Gent.

Handlezen - Willem De Baets

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Gent.

Indiaanse fluitconcert - Michael Telapary

Fluitconcert demonstratie Michael Telapary Spirituele expo beurs Bloom web

Michael Telapary bespeelt op intuïtieve manier de Indiaanse fluit. Tijdens het 'Chakra Healing concert' neemt hij de participanten mee op een intense meditatieve reis. Elke chakra heeft een bepaalde frequentie, van de laagste-diepste-traagste frequentie bij de stuit chakra tot de hoogste-snelste bij de kruin chakra. Net zoals een corresponderende kleur, heeft iedere chakra ook een bepaalde toon waarmee deze resoneert. Geluid kan gebruikt worden om de chakra's in balans te brengen. Herhaling van bepaalde tonen brengt namelijk ons 'body-mind-soul complex' in een meditatieve staat, waardoor er healing plaats kan vinden. Tijdens het concert op deze spirituele beurs in Gent speelt Michael op verschillende Indiaanse fluiten waarvan de grondtoon resoneert met één van de 7 chakra's, gecombineerd met mooie natuurgeluiden, die visualisatie zullen versterken. Mis het niet!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Gent een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Alchemie van de Ziel: karmische transformaties - Gert De Smedt

Alchemie van de Ziel Karmische Transformaties Gert De Smedt

Tijdens deze lezing wordt de impact van karmische thema's op ons dagelijks leven uitgelegd. Het zijn de problemen waarin we onszelf voelen rondjes draaien, als programma's waarin we gevangen zitten. Alsof we na jaren precies weer op hetzelfde punt zijn gekomen. Het maakt ons wanhopig.

En toch is er een uitweg... Aan de hand van heel praktische voorbeelden worden de algemene mechanismen ontrafeld van karmische blessures en hun invloed op relaties, het fysieke lichaam met chronische aandoeningen, het emotioneel functioneren, en onze professionele activiteiten. Er wordt besproken wat onze logische reflexen zijn als dergelijke blessures worden geactiveerd, en waarom ze niet werken. Uiteraard gaan we dieper in op wat we wel kunnen doen om die blessures te transformeren waardoor de karmische golven van het leven ons niet meer overspoelen.

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

De Kracht van De Ziel - Tao Centrum Antwerpen

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Gent leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

De kracht van liefde - Ilse Houben

Lezing kracht van liefde Ilse Houben Spirituele expo beurs Bloom web

Wanneer we contact maken met de oneindige liefdesbron die in onszelf aanwezig is, dan zijn we nooit alleen. Dan ben je verbonden met de liefde van iedereen in het universum. Liefde is het krachtigste medicijn op aarde. Heb elkaar, jezelf en God lief, zonder beperkingen of regels, dat is Ilse haar boodschap. Wanneer we samenwerking vanuit licht en liefde, kunnen we bergen verzetten. Want de kracht van het hart is oneindig groot. Wil je hier meer over leren, kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de lezing van Ilse Houben op de spirituele beurs van Bloom in Gent.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Erna Droesbeke - Leona Lefevere - Roos Duflou - Shiva Center - Chris Goddé - Fons De Voegt - Nady Christiaens - Marie-Christine Vervinck - Greet Mariën - Anne Wauters - Betty Van Geel - Sonia Desmadryl - Rosa Veneziani - Mr. Netten - Elsje - Ingrid Terryn - Rosa - Kathleen Callewaert - Tine Dewaele - Marleen Claerhout - Stef (Art of Medium) - Glenys Pille - Martine Vanhoutte - Ilse Houben - De Fakkel: Inge - Freddy Kaak - Isabelle Duchene - Gert De Smedt - Naomi Apachi - Daewood - Angelina Sica - Peter van de Klok - Michael Telapary - Atma Bhakti - Tao Center - Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Uitgeverij Hajefa - Mireille Cornelis - Sigi's Atelier

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Gent

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Anne Wauters
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok

Mini-consult, Rosa
Mini-consult (Engelenhealing), Marleen Claerhout
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Erna Droesbeke
Persoonlijke karmische reading, Alchemy of Sparks
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Voetmassage t.w.v. €45, Atma Bhakti
Waardebon van 15 euro, Twinkel@home

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.