Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Gent • 23 april 2023 • Bloom Expo

Datum

23 april 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

Het Spectrum (VIP school)
Martelaarslaan 13/A, 9000 Gent
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 23 april 2023 Gent is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Gent • 23 april 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van openingsmeditatie over ademworkshop tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 23 april 2023 in Het Spectrum (VIP School), Martelaarslaan 13/A in Gent.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Het Spectrum (VIP School) in Gent een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Spirituele Expo Bloom Holistic Zone

Holistic Zone

10.30 uur:
openingsmeditatie, Paul Van Egghen
11.15 uur:

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.00 uur:

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)
12.45 uur:

Astrologie in 2023, Paul Van Egghen
13.30 uur:

Leren leven met HSP, Jessica de Bont
14.15 uur:

Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen?, Monica Bleeckx
15.30 uur:

Thuis komen in jezelf vanuit de grote verbinding, Johan Morel (Centrum LichtZiel)
16.30 uur:

Wist je dat het drinken van water jouw leven kan veranderen, Ana Donné

Spirituele Expo Bloom Jupiter Zone

Jupiter Zone

11.00 uur:
Handlezen, Willem De Baets
11.45 uur:

Zielsgelukkig, Marianne Plasmans
12.30 uur:

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
13.15 uur:

Workshop: energie in Balans, Lieve de Wannamacker
14.15 uur:

Leven met de Maan, Caroline Risack
15.00 uur:

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
www.naomiapachi.com
16.00 uur:

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.
**Foto met dank aan Youssef Hacchouch (outdoor Summer Bloom Fest 2022)

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 23 april 2023 in Het Spectrum (VIP school) in Gent.

Inge Stockmans Corazon Bloom coach web

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Tijdens deze lezing van Inge Stockmans van het Corazon Healing Center op de Spirituele Expo in Gent ontdek je hoe je ook zelf Healer, Medium en Dierentolk kan worden. Dieren en Gidsen zijn katalysatoren voor spirituele groei en persoonlijke transformatie. Dieren kunnen je meenemen naar magische rijken die je aangeboren psychische, intuïtieve en healende gaven ontsluiten. Jouw Gidsen zien je zoals je bent, ze weten waar je nog vastzit en begeleiden je met zachte hand en oneindig veel liefde en wijsheid naar huis, naar je Goddelijke Essentie. Via onze gecombineerde begeleiding en (zelf)healing word je niet alleen zelf medium, dierentolk en healer, maar bereid je je ook stap voor stap voor op leven in de vijfde dimensie.

Leren leven met HSP, Jessica De Bont - Spirituele Expo lezing

Leren leven met HSP, Jessica De Bont

Tijdens deze lezing van Jessica De Bont op de Spirituele Expo in Gent leert ze jou alle ins en outs over hooggevoeligheid/HSP. Hooggevoelig door het leven gaan, kan op het eerste gezicht lastig en tricky lijken, maar eens je begrijpt waarom je wisselende stemmingen, lichamelijke klachten en vermoeidheid ervaart, wordt alles een stuk duidelijker. Tijdens deze lezing van Jessica de Bont ontdek je dat HSP ook een leuke, prettige kant heeft. Je verlaat de Spirituele Expo met een flinke dosis tips en tricks om direct in het dagelijks leven toe te passen.

Monica Bleeckx foto Lezing Spirituele Expo

Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen? Monica Bleeckx

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn. Het is een vorm van trance, van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning, waarbij je onderbewustzijn extra ontvankelijk is voor suggesties. Het is een tool om op een snelle en efficiënte wijze therapeutische doeleinden te bereiken. Dankzij hypnose kunnen we direct de kern van een probleem benaderen, de essentie. Hypnose stelt ons in staat een waaier aan problemen aan te pakken, variërend van slechte gewoontes tot fobieën en trauma’s. Op de Spirituele Expo in Gent vertelt hypnotiseur Monica Bleeckx jou hoe hypnose je leven op een positieve wijze kan transformeren.

Ana Donné Bloom Coach Online Profiel

Wist je dat het drinken van water jouw leven kan veranderen?, Ana Donné

Traumacoach Ana Donné geeft je tijdens deze boeiende lezing op de Spirituele Expo in Gent diepgaande inzichten mee over waarom jij blokkades ervaart binnen diverse levensdomeinen. Uitdagingen op vlak van relaties, gezondheid, financiën of carrière kunnen een signaal zijn dat jouw frequentie niet resoneert met die van het universum. Op de Spirituele Expo in De Polder geeft de traumacoach jou tal van tools mee om jouw eigen leven te transformeren zodat ook jij meer geluk, gezondheid en overvloed mag beleven. Samen gaan jullie aan de slag met het verhogen van de frequenties van jouw eigen informatieveld (jouw ziel). Conditioneringen, overtuigingen en trauma’s kunnen zo getransformeerd worden. Of zoals Ana het zegt: ‘Ik verbind mij met jouw innerlijke water! Ik maak je klaar om in dit leven je hoogste potentieel te kunnen zijn!’

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Gent op zondag 23 april 2023.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten, Désirée van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Gent op zondag 23 april 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Foto Publ

Breng jouw energie in balans, Lieve De Wannemacker

Voel jij je niet geaard? Vind je het lastig om je op een veilige wijze met je medemens te verbinden? Heb je weinig tot geen zelfvertrouwen of ‘onverklaarbare’ fysieke klachten? Als je op één of meerdere vragen ‘ja’ beantwoordde, dan is de kans reëel dat jouw chakra’s uit balans zijn. Ze staan ofwel té ver open, ofwel zijn ze geblokkeerd.

Lieve De Wannemacker leert je op de Spirituele Expo in Het Spectrum (VIP school) in Gent hoe je jouw chakra’s op een veilige manier kan openen en sluiten. Via haar interactieve workshop ervaar je hoe energie tussen de mensen stroomt. Als gegrond esoterisch en spiritueel wezen hoopt Lieve De Wannemacker liefde, licht en waarheid op aarde brengen. Dat ziet ze als haar geboorterecht, de reden van haar bestaan. Met de workshops en opleidingen die ze geeft, wil ze anderen hiertoe inspireren.

Caroline Risack Lezing Maan Spirituele Expo

Leven met de Maan, Caroline Risack

Al sinds jaar en dag heeft de Maan een mysterieuze uitwerking gehad op de mensheid. Niet alleen omdat dit dromerige hemellichaam de eb en vloed van de wereldzeeën beïnvloedt, maar ook doordat ze bijna dagelijks van vorm verandert. Gezien de mens ook voor 70% uit water bestaat, worden ook wij beïnvloedt door de Maan en haar fases. Onze voorouders leefden met de Maan, zowel de volle als de nieuwe maanfase had een significante betekenis in hun leven. Ook vandaag de dag erkennen steeds meer mensen de waarde van de Maan. Door de energie die vrijkomt tijdens een welbepaalde maanfase aan te wenden, kun je jouw intenties en acties van daadkracht en glans voorzien. Dit én meer leer je van astrologe Caroline Risack op de Spirituele Expo in Gent.

Gefascineerd door de Maan?
Caroline Risack geeft op donderdag 18 mei de workshop 'Leer leven met de Maan' bij Bloom in Waregem.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Gent een Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Ontdek de sleutel naar jouw vrijheid, Omnigo 360

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360

Vrijheid krijgt voor iedereen een andere invulling. Wel keren dezelfde elementen steeds opnieuw terug. Kenth en Senne creëerden het OMNIGO 360 Ecosysteem om vrijheidszoekers te begeleiden op het pad naar HUN ultieme vrijheid. In deze toegankelijke Intro Seminar tonen zij jou hoe jij, ook, JOUW vrijheid kan bereiken. In een wereld waarin dit geen basisrecht meer lijkt te zijn, focust OMNIGO 360 op het terugwinnen van jouw individuele vrijheid. Op een 45-tal minuten tijd leer je van Senne Trenson, OMNIGO 360 Co-Oprichter & Coach, de sleutels tot vrijheid die Kenth en hij ook dagdagelijks toepassen. We delen concrete tips en stappen en die je kan zetten om JOUW vrijheid te bereiken. Wat dit ook betekent voor jou. Wat je huidige situatie ook is. Zet dus NU de eerste stap via een toegankelijke Intro Seminar op de Spirituele Expo in Gent op zondag 23 april 2023.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web

Aurafotograaf Peter van De Klok

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Gent een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding.

As knowledge increases, wonder deepens.

Charles Morgan

• Een greep uit de deelnemende standhouders •

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Koen Claeys - Nady - Gipsy Moonstone - Marie-Christine Vervinck - Kathleen Callewaert - Ingrid Terryn - Tamara De Jode - Lydie Scherpereel - Tine Dewaele - Anne Wauters - Sonia Desmadryl - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Silvia Hemelaar - Ana Donné - Désirée van Toor - Jessica de Bont (Engelenhealing) - Iris Desmaricaux - Francine Peters (My Way) - Paul Van Egghen - Maggie Greet - Chris Goddé - Leanne van Beek en Antoinette Soer - Rosa - Ronald Wagenaar (Pedras Healing)

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / massage / hypnose

Angelina Sica - Naomi Apachi - Peter Klok - Monica Bleeckx (My Hestia) - Isabelle Duchene

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Centrum LichtZiel - Corazon Healing Center - OMNIGO360 - Reiki Feeling - Veronique van den Oever (Valley of Silence) - Begeleiding Op Jouw Levenspad (Jürgen en Wendy Thienpont) - Meditatie in beweging

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / voeding

Bloom - Jasmine - MokaiStones - Same Life Coaching - Kiva Energie - Zen Spirit Plus - Drupl CBD - Ronald Wagenaar (Pedras Healing)

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yukimi

• Food Zone •

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

• Bereikbaarheid •

Met de wagen

Plan uw route via Google Maps.
Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Martelaarslaan 13/A, 9000 Gent

Met het openbaar vervoer

Plan uw route via Belgian Train, De Lijn, Google Maps.
De dichtstbijzijnde gewone tramhalte is ‘Bijlokehof’.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

• Een beeld zegt meer dan 1000 woorden •

Maak kennis met onze Spirituele Expo's via volgende introductiefilm.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Gent!

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Desiris
Mini-consult, Marie-Christine Vervinck
Mini-consult, Paul Van Egghen
Mini-consult, Tamara De Jode
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Sonia Desmadryl

Mini-consult, Greet
1 zegening met Tao Kalligrafie, Healing Art en Meditatie in beweging
5 D.V.D.'s Meesters van de Ziel, Healing Art en Meditatie in beweging
Mini-consult, Chris Goddé
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Waardebon, Zen Spirit Plus
5 Strategie Sessies, Omnigo 360
1 gratis ticket (t.w.v. €20) voor de Hypnotic beurs
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Het was voor ons groepje de eerste keer dat we een spirituele beurs bezochten.. Ondanks de vele bezoekers was de rustige sfeer opmerkelijk. De deelnemende standhouders waren allen zeer vriendelijk behulpzaam zonder zich op tedringen. Een zekere Greet heeft tijdens een korte sessie zeker enkele rake omschrijvingen meegedeeld. Naast deze sessie was er een ruim aanbod aan info en een gevarieerd aanbod,waardoor we niet ontgoocheld waren van ons bezoek De organisatie en opbouw waren goed in elkaar gestoken. Voor herhaling vatbaar!

⏤ Jean-Marie P.

Samen met mijn dochter heb ik voor het eerst een Spirituele expo bezocht. We vonden het een hele leuke uitstap. Van 10.00 uur tot 15.30 uur hebben onze ogen en oren de kost gegeven. Mooie edelstenen aangekocht en over deze stenen een goede uitleg ontvangen. Bovendien hebben we een kaartlegging laten doen en later op de dag genoten van een kopje thee en een versnapering. We hebben zelfs nieuwe vrienden gemaakt, waar de beurs al niet goed voor is.

Dus het was top en zeker voor herhaling vatbaar.

⏤ Diane

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom