Home

Overige

Mijn account

Saturnus in Schorpioen

Saturnus Planeet Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web Header

Saturnus in je horoscoop

Alles wat we doen, heeft een effect dat we later terugkrijgen. Door de zware taak op te nemen die het leven is, kan je werken aan een beter karma. Saturnus stelt die lastige karmische les voor in je horoscoop. We kunnen deze planeet zien als louter negatief, maar ze legt ons zware lasten op om onszelf uiteindelijk te bevrijden, om ons wijzer en verstandiger te maken. De positie in het teken bepaalt tot welke type karma we behoren en welke de grootste lessen zullen zijn in dit leven. De positie in het huis bepaalt op welke gebieden dit zal gebeuren. Door de aspecten, en dan vooral de vierkanten, conjuncties en de opposities, krijgen we meer informatie over de wijze waarop deze les zal geleerd worden. Saturnus zal ons ervaringen voorschotelen die uitwendig kunnen zijn, zoals frustratie, remming, verlies; maar ook inwendig: een blokkering op een bepaald niveau.

Wat moet je leren in dit leven met Saturnus in Schorpioen?

”Karma van macht & seks”

Met Saturnus in Schorpioen heb je geleerd om je eigen weg te gaan en je leven uit te stippelen zoals jij dat wenst. Je heerste en streefde naar de top. Je was een sterk figuur die anderen dwong om je wil te volgen. Je was eigenzinnig en onbuigzaam maar ook strijdlustig en bepaalden met deze stand ontwikkelden kenmerken om als soldaat of in gevechtssituaties te functioneren. Je was een meester in het bespelen van gevoelens van anderen die je als marionetten gebruikte en liet handelen zoals het jezelf goed uit kwam. Je eiste volledige toewijding van je partner en je eiste dat je partner zich aan je overgaf. Je was bijzonder hard en hield geen rekening met de gevoelens van anderen. Met Saturnus in Schorpioen zit er in dit leven een controlesysteem op je ongebreideld seksueel verlangen. Van in je jeugd heb je allerlei fantasieën over seksualiteit maar een innerlijke rem zorgt ervoor dat seksualiteit moeilijk op een ongedwongen wijze kan beleefd worden. Je bent bang om jezelf te verliezen. Op seksueel vlak bemerk je een sterk gebrek aan overgave. Je wilt alles onder controle houden waardoor bepaalden zich zelfs afwenden van seksualiteit. Er leeft een tweeslachtige houding. Enerzijds ben je gefascineerd door seksualiteit maar tegelijkertijd wijs je ze af.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom