Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Saturnus in Schorpioen

Saturnus in Schorpioen Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Schorpioen: met welk karma moet jij komaf maken?

”Het karma van macht & seks staat bij iemand met Saturnus in Schorpioen centraal.”

Met Saturnus in Schorpioen heb je in vorige levens geleerd om je eigen weg te gaan en je leven uit te stippelen zoals jij dat wenst. Je heerste en streefde naar de top. Je was een sterk figuur die anderen dwong om je wil te volgen. Je was eigenzinnig en onbuigzaam maar ook strijdlustig en bepaalden met deze stand ontwikkelden kenmerken om als soldaat of in gevechtssituaties te functioneren. Je was een meester in het bespelen van gevoelens van anderen die je als marionetten gebruikte en liet handelen zoals het jezelf goed uit kwam. Je eiste in vorige levens volledige toewijding van je partner en je eiste dat je partner zich aan je overgaf. Je was met Saturnus in Schorpioen bijzonder hard en hield geen rekening met de gevoelens van anderen.

Met Saturnus in Schorpioen zit er als het ware een blokkering op je ongebreideld seksueel verlangen. Van in je jeugd heb je allerlei fantasieën over seksualiteit, maar een innerlijke rem is er verantwoordelijk voor dat die niet op een ongedwongen manier kan beleefd worden.

Je bent met Saturnus in Schorpioen bang om de controle, en zo ook jezelf, te verliezen. Er is een gebrek aan seksuele overgave en in bepaalde gevallen is er zelfs sprake van een afkeer van seksualiteit. Je hebt een tweeslachtige houding tegenover seksualiteit: daar waar je er enerzijds geweldig door gefascineerd bent, zal je ze op de een of andere manier afwijzen, met als gevolg dat je je seksueel onbevredigd voelt.

Heb je met Saturnus in Schorpioen een relatie, dan wordt die gehypoticeerd door relatiecrisissen en moeilijkheden op seksueel vlak. Daarnaast is er een continue machtsstrijd over geld, want je kunt nauwelijks over andermans geld beschikken en dat frustreert je. De kans is reëel dat je met Saturnus in Schorpioen een erfenis geheel of gedeeltelijk aan je neus ziet voorbijgaan. Vaak moet je machteloos toezien hoe anderen financieel voordeel halen uit jouw situatie en dat boezemt je angst in. Daardoor ga je krampachtig om met materieel goed. Je schermt je af voor al te diepe emoties.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom