Home

Overige

Mijn account

Saturnus in Waterman

Saturnus Planeet Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web Header

Saturnus in je horoscoop

Alles wat we doen, heeft een effect dat we later terugkrijgen. Door de zware taak op te nemen die het leven is, kan je werken aan een beter karma. Saturnus stelt die lastige karmische les voor in je horoscoop. We kunnen deze planeet zien als louter negatief, maar ze legt ons zware lasten op om onszelf uiteindelijk te bevrijden, om ons wijzer en verstandiger te maken. De positie in het teken bepaalt tot welke type karma we behoren en welke de grootste lessen zullen zijn in dit leven. De positie in het huis bepaalt op welke gebieden dit zal gebeuren. Door de aspecten, en dan vooral de vierkanten, conjuncties en de opposities, krijgen we meer informatie over de wijze waarop deze les zal geleerd worden. Saturnus zal ons ervaringen voorschotelen die uitwendig kunnen zijn, zoals frustratie, remming, verlies; maar ook inwendig: een blokkering op een bepaald niveau.

Wat moet je leren in dit leven met Saturnus in Waterman?

”Karma van engagement”

In vorige levens was je een gemeenschapsmens die telkens vrienden vond die je steunden en begeleidden. Je stond terzijde van de samenleving maar je vond groepen van mensen waarin je je kon integreren. Je hebt het denken tot kunst verheven. Je vreemde en bizarre invallen toonden een goede kijk op de werkelijkheid. Je engageerde je op sociaal vlak voor een belangengroep of groep van gelijkgestemden waarbij je opkwam voor gelijkheid. In vorige levens kon je altijd op een hoop mensen rekenen die dezelfde ideeën deelden. Je voelde je opgenomen in een gemeenschap. In je huidige leven voel je je belemmerd door de gemeenschap waartoe je behoort. Dit bezorgt je een verstikkend gevoel waarbij je moeilijk jezelf kunt zijn. Je ideeën worden als extreem afgewezen. Je koppige ingesteldheid dwingt je om je ideeën fanatiek en stijfhoofdig te blijven verdedigen zodat je de steun van mensen verliest. In het huidige leven zijn vrienden en de gemeenschap waartoe je behoort je niet welgezind.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom