Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Saturnus in Waterman

Saturnus in Waterman Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Waterman: met welk karma moet jij komaf maken?

”Karma van engagement staat bij geborenen met Saturnus in Waterman centraal.”

In vorige levens was je met Saturnus in Waterman een gemeenschapsmens die telkens vrienden vond die je steunden en begeleidden. Je stond terzijde van de samenleving maar je vond groepen van mensen waarin je je kon integreren. Je had het denken tot kunst verheven. Je vreemde en bizarre invallen toonden een goede kijk op de werkelijkheid. Je engageerde je op sociaal vlak voor een belangengroep of groep van gelijkgestemden waarbij je opkwam voor gelijkheid. In vorige levens kon je altijd op een hoop mensen rekenen die dezelfde ideeën deelden. Je voelde je opgenomen in een gemeenschap.

In je huidige incarnatie in dit leven voel je je met Saturnus in Waterman echter belemmerd door de gemeenschap waartoe je behoort. Je krijgt niet de kans om jezelf te zijn en je ideeën worden als extreem afgewezen. Toch blijf je je visie koppig en fanatiek verdedigen en daardoor haal je je nog meer vijandigheid op de hals.

Uiteindelijk verlies je alle krediet en steun van andere mensen en hoogstwaarschijnlijk blijf je achter met de overtuiging dat de buitenwereld er alles aan doet om je te dwarsbomen en stokken in de wielen te steken. Het geeft je een gevoel van isolement.

Sociale activiteiten zijn bijgevolg met Saturnus in Waterman niet echt aan jou besteed en in het verenigingsleven kan je je draai niet vinden. Je bent zowat de vreemde eend in de bijt. Het teken Waterman heeft bovendien alles te maken met toekomstplannen en dus mogen we ervan uitgaan dat je met Saturnus in Waterman die plannen nauwelijks of niet zult kunnen realiseren. Er is veel tegenwerking en obstakels gooien voortdurend roet in het eten. Dat geeft niet zelden aanleiding tot faalangst. Elke dag opnieuw word je met plichten overladen en je moet dingen doen waar je niet voor het volle pond achterstaat.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom