26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Saturnus in Weegschaal

Saturnus in Weegschaal Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Weegschaal: met welk karma moet jij komaf maken?

”Het karma van de toegeeflijkheid staat in het leven van iemand met Saturnus in Weegschaal centraal”

In vorige levens was je het met Saturnus in Weegschaal gewoon om op anderen te leunen. Je hebt je weg gezocht door belangrijke relaties aan te knopen. Het huwelijk en de relatie waren een doel op zich voor je. Dit maakte dat je je veilig voelde en over veel comfort beschikte. Sterk genietende tendensen kenmerkten je. Je hield van het leven en je profiteerde volop. Je was met Saturnus in Weegschaal luchthartig, lichtzinnig, toegefelijk en verkwistend.

In je huidige leven krijg je met Saturnus in Weegschaal af te rekenen met plichten en verantwoordelijkheden ten aanzien van relatie(s). Je zult leren om overeenkomsten en contracten stipt na te leven en je voelt je onbehaaglijk als je daar niet in slaagt. Je streeft naar een liefdevolle en harmonieuze relatie en wilt ten volle kunnen genieten van de meerwaarde die dat biedt. Toch is dat niet altijd evident en herhaaldelijk zal je moeten vaststellen dat je relatieleven stroever loopt dan je lief is. Je partner beperkt je en wellicht is er tussen jou en je partner weinig begrip en communicatie.

Je verlangen om begrepen en gesteund te worden, wordt met Saturnus in Weegschaal al snel de kop in gedrukt, met als resultaat dat je zelf verantwoordelijkheid moet dragen en voor de ander in de bres moet springen.

Hoewel je in een frustrerende en moeilijke relatie zit, lukt het je niet om eruit te stappen. Je houdt krampachtig vast aan wat je hebt, ondanks de moeilijkheden en frustraties. Heel wat mensen die geboren zijn met Saturnus in Weegschaal huwen of leven samen met iemand die het maatschappelijk/professioneel gemaakt heeft en die op die manier een bepaalde status bekleedt. Toch is en blijft de relatie een bron van ergernis en een beperking van de eigenheid. Misschien word je door je partner koudweg afgewezen of sukkel je van de ene problematische relatie in de andere. Bovendien is het alsof elke vorm van genoegdoening je wordt onthouden of ontnomen. Emotioneel en seksueel kom je nauwelijks aan je trekken. Kortom, je verwachtingen op relationeel vlak worden niet ingewilligd.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom