Home

Overige

Mijn account

Saturnus in Weegschaal

Saturnus Planeet Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web Header

Saturnus in je horoscoop

Alles wat we doen, heeft een effect dat we later terugkrijgen. Door de zware taak op te nemen die het leven is, kan je werken aan een beter karma. Saturnus stelt die lastige karmische les voor in je horoscoop. We kunnen deze planeet zien als louter negatief, maar ze legt ons zware lasten op om onszelf uiteindelijk te bevrijden, om ons wijzer en verstandiger te maken. De positie in het teken bepaalt tot welke type karma we behoren en welke de grootste lessen zullen zijn in dit leven. De positie in het huis bepaalt op welke gebieden dit zal gebeuren. Door de aspecten, en dan vooral de vierkanten, conjuncties en de opposities, krijgen we meer informatie over de wijze waarop deze les zal geleerd worden. Saturnus zal ons ervaringen voorschotelen die uitwendig kunnen zijn, zoals frustratie, remming, verlies; maar ook inwendig: een blokkering op een bepaald niveau.

Wat moet je leren in dit leven met Saturnus in Weegschaal?

”Karma van de toegefelijkheid”

In vorige levens was je gewoon om op anderen te leunen. Je hebt je weg gezocht door belangrijke relaties aan te knopen. Het huwelijk en de relatie waren een doel op zich voor je. Dit maakte dat je je veilig voelde en over veel comfort beschikte. Sterk genietende tendensen kenmerkten je. Je hield van het leven en je profiteerde volop. Je was luchthartig, lichtzinnig, toegefelijk en verkwistend. In het huidige leven krijg je plichten en verantwoordelijkheden te dragen in de relatie. Je wilt overeenkomsten en contracten naleven. Je voelt je onbehagelijk als dit niet lukt. Je voelt je aangetrokken tot een mooie en liefdevolle relatie en je wilt genieten van de schoonheid van relatie. Je bemerkt echter dat relaties stroef verlopen. Je partner beperkt je en er is sprake van weinig begrip en communicatie in de relatie. Ondanks dat de relatie onbevredigend is en er weinig genoten wordt, probeer je deze in stand te houden.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom