2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Saturnus in Maagd

Saturnus in Maagd Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Maagd: met welk karma moet jij komaf maken?

”Karma van de perfectie”

In vorige levens was je heel georganiseerd en wou je alles op orde hebben. Je hebt met Saturnus in Maagd heel koel en doordacht geleefd. Dit vertaalt zich nu in een overmatige strengheid. Je bent kritisch, afwerend en weinig geneigd tot contact. Je zoekt de perfectie in het leven, maar je zal vaak met de onvolkomenheden ervan te maken krijgen. Er kunnen problemen zijn met je lichaam of met je gezondheid. Door dit vitten op details raak je met Saturnus in Maagd angstig en gespannen. Je hebt je met Saturnus in Maagd in vorige levens zo sterk geconcentreerd op kleine taken dat je nu vaak opgesloten geraakt om lastige, routineuze werkjes te doen die heel veel nauwkeurigheid vereisen. Op de duur krijg je hier genoeg van, maar toch krijg je steeds opnieuw hetzelfde soort werk. Je voelt je een gevangene. Het is noodzakelijk om je hart te openen voor anderen, hoewel deze onvolmaakt zijn in je ogen.

Met Saturnus in Maagd heb je de typische Maagdeigenschappen (piekeren, vitten, je manie om te ordenen en schoon te maken,...) meer dan voldoende ontwikkeld. Verder moet je je door de crisissen heen wroeten die eigen zijn aan dit ijverige teken. Je bent nooit tevreden, want je streeft voortdurend naar perfectie. Je bent steeds in de weer met opruimen en de zaken op orde brengen. In jouw geval is er echt wel sprake van een manie. Hetzelfde kan gezegd van de manier waarop je met je gezondheid omspringt, die overigens niet zo sterk is. Je bent heel erg kritisch voor alles wat je eet en drinkt, want je spijsvertering is heel precair. Problemen met de darmen verplichten je om je voeding zorgvuldig uit te kiezen. Heel wat mensen met Saturnus in Maagd leiden een vrij ascetisch bestaan. Gezondheidsperikelen kunnen je tijdelijk of over langere termijn uit circulatie brengen, zodat je in je professioneel leven de boot mist. Wellicht leid je een actief, zij het chaotisch leven.

Naarmate de jaren verstrijken zal je met leermeester Saturnus in Maagd geplaatst de natuurlijke processen van het leven moeten leren aanvaarden i.p.v. alles krampachtig te willen ordenen en structureren. Je zult die maniakale nauwkeurigheid, het pessimisme en de zwaarmoedigheid achter je moeten leren laten.

Met Saturnus in Maagd heb je een grote afkeer van alles wat onzuiver is en misschien heb je wel last van smetvrees en ben je behoorlijk terughoudend ten aanzien van seks.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom