Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Saturnus in Leeuw

Saturnus in Leeuw Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Leeuw: met welk karma moet jij komaf maken?

”Karma van egoïstische liefde staat in de horoscoop van iemand met Saturnus in Leeuw centraal”

Je hebt je met Saturnus in Leeuw in vorige levens beter gevoeld dan de anderen. Je stelde je boven alles en iedereen, waardoor je tiranniek overkwam. Je hebt geprofiteerd, ook van liefdes en relaties. In dit leven zal je bemerken dat contacten en liefdes moeilijk zijn en dat ze eerder laat komen.

Je innerlijke trots is Saturnus in Leeuw nog steeds aanwezig en je zal in de loop van deze karma kunnen bemerken dat je vaak gekwetst wordt. Het zal niet mogelijk zijn om alles te verkrijgen en soms zal je je voor bepaalde situaties zelf moeten schamen.

Het afstaan van een grote liefde in dit leven kan voorvallen en heeft met Saturnus in Leeuw als doel om de liefde meer te leren waarderen. Relaties met kinderen zijn vaak bemoeilijkt omdat deze op een afstand komen te staan of kinderen krijgen eenvoudig niet kan. Je zal de plichten en verantwoordelijkheden moeten dragen tegenover geliefden en kinderen, zonder dat dit je zelfgenoegzaamheid versterkt.

Het komt er met Saturnus in Leeuw op aan om te leren je ego aan banden te leggen. Van jongs af aan wil je iemand zijn, iets betekenen, maar helaas krijg je niet voldoende waardering van de mensen om je heen. Je hebt een klein hartje en een gebrek aan zelfvertrouwen en hebt het moeilijk om te volharden. Je slaagt er maar niet in om in de kijker te staan en dat maakt jou innerlijk boos en opstandig. En als je dan al eens kansen krijgt om te scoren, dan sta je meestal je eigen succes nog in de weg. Je mist met Saturnus in Leeuw spontaniteit en je kunt je maar moeilijk aan de buitenwereld presenteren.

Gevoelsmatig ben je met Saturnus in Leeuw verstard en de vrees om weer geen succes te boeken, werkt verlammend.

Sommige mensen met Saturnus in Leeuw willen dolgraag kinderen, maar die komen er niet. Onderhuids broeit er een grote behoefte om te beminnen en bemind te worden, maar de werkelijkheid is wellicht anders. Je wordt in de wielen gereden als je een machtspositie wilt bekleden. Je kunt niet eventjes gewoon jezelf zijn. Heel wat geborenen met Saturnus in Leeuw hebben te kampen met een minderwaardigheidscomplex.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom