Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Saturnus in Vissen

Saturnus in Vissen Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Vissen: met welk karma moet jij komaf maken?

”Karma van de opoffering staat in de levens van mensen met Saturnus in Vissen centraal.”

Met Saturnus in Vissen was je in vorige levens een gevoelig persoon die het moeilijk had om zijn of haar wil door te drijven. Je maakte er een kunst van om afhankelijk van anderen te zijn. Vaak was je afhankelijk van een gemeenschap. Je werd door anderen uitgebuit. Je liet je gemakkelijk beïnvloeden en leerde niet opkomen voor jezelf. Je schikte je in vorige incarnaties met Saturnus in Vissen naar de omstandigheden en deed mee met de mensen die aan de macht waren. Je was een totaal willoos instrument die naar de pijpen van iedereen danste.

Saturnus in Vissen verplicht je er in dit leven toe om hulp te bieden aan je noodlijdende medemens. Je moet je leven op orde brengen en de zwakten uit je eigen persoonlijkheid trachten te bannen. In vorige levens heb je zelf aan den lijve ondervonden wat het betekent om hulpbehoevend en afhankelijk te zijn en vanuit deze karmische les word je er in het huidig leven toe aangespoord om je op een bescheiden manier in te zetten voor hen die het niet alleen redden.

Misschien ben je met Saturnus in Vissen actief in een medisch beroep, waar je sowieso klaarstaat om anderen bij te staan en de nood te lenigen waar nodig.

Bij opdrachten en in de werksfeer moet je vooral efficiënt, nuchter en rationeel ageren, want in vorig levens was je nogal eens de grote dromer, de fantast die heel hoge verwachtingen koesterde.

Saturnus in Vissen stelt tot slot huwelijken en liefdesrelaties vaak zwaar op de proef, vooral door een gebrek aan realiteitszin. Het begint allemaal heel idyllisch en romantisch, maar het eindigt voor geborenen met Saturnus in Vissen vaak in teleurstelling.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom