Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Saturnus in Tweelingen

Saturnus in Tweelingen Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Tweelingen: met welk karma moet jij komaf maken?

”Karma van communicatie staat in het leven van iemand met Saturnus in Tweelingen centraal”

In het huidige leven heb je met Saturnus in Tweelingen moeite om je te uiten. Misschien sprak je als kind later dan je leeftijdgenoten. Je moet opboksen tegen heel wat obstakels om te studeren en je intellectueel te ontwikkelen. Wellicht heeft je leerproces heel wat vertraging en haal je bepaalde streefdoelen niet.

Je leven lang heb je met Saturnus in Tweelingen de behoefte om kennis te vergaren. Met Saturnus in Tweelingen zal je weloverwogen met kennis moet leren omgaan en je mag er al helemaal geen misbruik van maken.

Denk goed na vooraleer je iets zegt met Saturnus in in het communicatieve teken Tweelingen geplaatst. Spring niet lichtzinnig om met je woorden. In vorige levens heb je anderen gekwetst met je scherpe tong en mogelijk zette je ze op het verkeerde been. Vandaar dat je nu vooral de discipline moet leren opbrengen om duidelijk en eerlijk te communiceren, leugens achterwege te laten en oprecht te zijn in woord en geschrift. In het leven van alledag heb je met Saturnus in Tweelingen wellicht weinig contacten en in je kinderjaren was er nauwelijks contact met broers of zussen, omdat die er niet waren of omdat het leeftijdsverschil te groot was. Je zult gestaag kennis vergaren, maar dan moet je daar wel een flinke inspanning voor leveren. Het gaat tergend langzaam met Saturnus in Tweelingen. Je dagelijkse leven is gevuld met veel verantwoordelijkheden. Op die manier kan je zomaar niet doen wat je wilt, want je moet wel degelijk je verantwoordelijkheid nemen. Bepaalde zaken kan je niet zomaar laten schieten, omdat ze je niet interesseren. Je zult je opdrachten moeten leren afwerken en je plichtsbewust van je taken kwijten.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom