Home

Overige

Mijn account

Saturnus in Boogschutter

Saturnus Planeet Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web Header

Saturnus in je horoscoop

Alles wat we doen, heeft een effect dat we later terugkrijgen. Door de zware taak op te nemen die het leven is, kan je werken aan een beter karma. Saturnus stelt die lastige karmische les voor in je horoscoop. We kunnen deze planeet zien als louter negatief, maar ze legt ons zware lasten op om onszelf uiteindelijk te bevrijden, om ons wijzer en verstandiger te maken. De positie in het teken bepaalt tot welke type karma we behoren en welke de grootste lessen zullen zijn in dit leven. De positie in het huis bepaalt op welke gebieden dit zal gebeuren. Door de aspecten, en dan vooral de vierkanten, conjuncties en de opposities, krijgen we meer informatie over de wijze waarop deze les zal geleerd worden. Saturnus zal ons ervaringen voorschotelen die uitwendig kunnen zijn, zoals frustratie, remming, verlies; maar ook inwendig: een blokkering op een bepaald niveau.

Wat moet je leren in dit leven met Saturnus in Boogschutter?

”Karma van de avonturier”

In een vorig leven was je heel zelfbewust. Je was een leider en daar werden geen vragen rond gesteld. Je beschikte over een grote dosis zelfvertrouwen. Velen hebben in vorige levens een avontuurlijk leven geleefd. Ze waren reizigers en polyglotten die zich vrij en onafhankelijk opstelden. Velen hadden een band met het geloof en overtuigden anderen van hun waarheid. In het huidige leven kan een neiging tot orakelen en declareren aanwezig zijn doordat je in een vorig leven alles het beste wist voor iedereen. In dit leven boet je veel aan enthousiasme in. Je stelt veel ideeën in vraag. Geloof en vertrouwen worden drastisch beperkt. Je onderzoekt het geloof. Vaak kom je met deze stand tot een afwijzing en geloof je enkel in de dingen die je ziet en ervaart. Je bewegingsvrijheid wordt letterlijk of figuurlijk aan banden gelegd. Zo kan een bewegingsklacht je parten spelen of beperken je beroepsomstandigheden je, waardoor je je minder vrij voelt.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom