Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Saturnus in Boogschutter

Saturnus in Boogschutter Astrologie Teken Karma Vorig Leven Bloom Web

Saturnus in Boogschutter: met welk karma moet jij komaf maken?

”In dit leven wordt je zin voor avontuur met Saturnus in Boogschutter aan banden gelegd”

In een vorig leven was je met Saturnus in Boogschutter heel zelfbewust. Je was een leider en daar werden geen vragen rond gesteld. Je beschikte over een grote dosis zelfvertrouwen. Velen hebben met Saturnus in Boogschutter in vorige levens een avontuurlijk leven geleid. Ze waren reizigers en polyglotten die zich vrij en onafhankelijk opstelden. Velen hadden een band met het geloof en overtuigden anderen van hun waarheid.

In je huidige leven kan met Saturnus in Boogschutter een neiging tot orakelen en declareren aanwezig zijn doordat je in een vorig leven alles het beste wist voor iedereen.

Je boet in dit leven met Saturnus in Boogschutter veel aan enthousiasme in en je stelt heel wat in vraag. Je geloof en vertrouwen komen meermaals op de helling te staan en wellicht zweer je op een gegeven moment je geloof helemaal af. Je zoekt zodoende houvast in al wat tastbaar is.

Je bewegingsvrijheid wordt met Saturnus in Boogschutter aan banden gelegd. In vorige levens was je een zwerver en avonturier die rusteloos op zoek ging naar nieuwe ervaringen, maar nu word je daarin beperkt. Concreet betekent dat, dat je actieradius beperkt wordt en in je beroepsleven word je gekortwiekt. In vorige incarnaties bezat je de vrijheid om te doen en te laten wat je wou, terwijl je in dit leven behoorlijk aan vrijheid moet inboeten. Je kunt met Saturnus in Boogschutter niet zomaar doen wat je graag wil doen en bent genoodzaakt om strikte schema’s te volgen en gedisciplineerd te werken. Hoewel er de behoefte is om op reis te gaan en vreemde culturen te leren kennen, zijn er heel wat bezwaren en beperkende omstandigheden. Misschien ben je letterlijk in je bewegingsvrijheid beperkt door problemen met de mobiliteit, eventueel door rug- of heupklachten. Je hebt een vrij pessimistische benadering van de werkelijkheid. Geloof verandert in ongeloof en vertrouwen evolueert gaandeweg tot wantrouwen. Je bent bang om te mislukken.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Saturnusteken is?

Let op: je Saturnusteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Saturnus staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Bereken je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom