Home

Overige

Mijn account

Maan, het sentiment

De Maan symboliseert alle inhouden van jezelf, die moeilijk controleerbaar en beredeneerbaar zijn. Het is dit gebied dat in dromen vage wensen en voorgevoelens naar boven komen en ook hun recht op bestaan afdwingen. Het is het onderbewustzijn, waar wij meestal niet langs kunnen en aldus een psychische nood uitmaakt. De Maan maakt dromerig, ontvankelijk en verbeeldingsrijk maar tegelijkertijd levert ze de mogelijkheid alles in beelden op te vangen.

De positie van de Maan in je horoscoop is een héél belangrijk gegeven en vertelt je iets meer over je routines, reacties en instincten. Het toont hoe je je uitdrukt en hoe je met emoties omgaat. In je privésfeer geeft deze Maanpositie je diepste behoeften weer. Dankzij de plaatsing van deze Maan kan je achterhalen op welke wijze je je emotioneel weerbaarder kan voelen. De Maan beweegt elke dag 2 tot 3 graden vooruit. Daarom kan een Leeuw die op 11 augustus geboren is, een ander Maanteken hebben dan een Leeuw die op 15 augustus het daglicht zag. Bereken hier jouw Maanteken!

Geen idee waar je Maan stond op het moment dat jij het daglicht zag? Geen probleem, bereken het hier.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?