Home

Overige

Mijn account

De Maan in je horoscoop

Sentiment, roots en familie

De Maan symboliseert alle inhouden van jezelf, die moeilijk controleerbaar en beredeneerbaar zijn. Het is dit gebied dat in dromen vage wensen en voorgevoelens naar boven komen en ook hun recht op bestaan afdwingen. Het is het onderbewustzijn, waar wij meestal niet langs kunnen en aldus een psychische nood uitmaakt. De Maan maakt dromerig, ontvankelijk en verbeeldingsrijk maar tegelijkertijd levert ze de mogelijkheid alles in beelden op te vangen.

De positie van de Maan in je horoscoop is een héél belangrijk gegeven en vertelt je iets meer over je routines, reacties en instincten. Het toont hoe je je uitdrukt en hoe je met emoties omgaat. In je privésfeer geeft deze Maanpositie je diepste behoeften weer. Dankzij de plaatsing van deze Maan kan je achterhalen op welke wijze je je emotioneel weerbaarder kan voelen. De Maan beweegt elke dag 2 tot 3 graden vooruit. Daarom kan een Leeuw die op 11 augustus geboren is, een ander Maanteken hebben dan een Leeuw die op 15 augustus het daglicht zag. Bereken hier jouw Maanteken!

Kom te weten hoe jij en/of je geliefde met diepere gevoelens omgaan
1) Bereken hieronder jouw Maanteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De berekening geeft bijvoorbeeld aan dat je Maan in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Maan in Stier'.

Geen idee waar Maan staat in je horoscoop? Bereken het hier.

Horoscopen

Spirituele Beurs Agenda

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom