Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Boogschutter

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Boogschutter

Je emoties, routines en roots met Maan in Boogschutter

Met je Maan in Boogschutter kan je niet stilzitten: je wil mensen ontmoeten en allerlei activiteiten doen. Ook reizen is je ding en je krijgt er niet genoeg van. Je hebt veel nood aan vrijheid en je hebt een open en vriendelijke natuur, zolang je je niet opgesloten voelt...

”Met de Maan in Boogschutter ben je de eeuwige optimist”

Met Maan in Boogschutter heb je een idealistische natuur en je wil de wereld op een positieve manier ondersteunen. Mensen moeten voor jou oprecht en goed zijn en als het eens gebeurt dat dit niet zo blijkt, dan raak je erg ontgoocheld. Kleine dingen interesseren je niet, want jij bent vooral bezig met de grootse zaken. Bij je zoektocht in de wereld zal je veel kennis opdoen die je vooruit kan helpen. Nieuwsgierigheid is je niet vreemd. Dat je in de wereld banden moet aangaan met anderen, daar heb je het moeilijker mee, vooral als ze teveel van je eisen. Als je te gebonden voelt bij een persoon sla je met dit Maanteken op de vlucht. Toch ben je met Maan in Boogschutter meestal heel optimistisch en opgewekt, waar veel mensen je voor bewonderen en waarderen. Je raakt, naarmate je ouder wordt, meer en meer geïnteresseerd in de grote levensvragen rond ons bestaan. Daarom zal je een interesse gaan ontwikkelen voor religie en filosofie.

Met Maan in Boogschutter ben je de eeuwige optimist die steeds gelooft dat de dingen wel goed zullen uitdraaien en hierbij ga je op je gevoel af: plannen zit er dus niet in. Een voordeel aan jouw natuur is wel dat je je heel goed kan aanpassen aan nieuwe situaties. Mensen zullen het zich wel eens beklagen als alweer een afspraak mist, maar door je lieve persoonlijkheid kunnen ze gewoon niet kwaad op je blijven. Band- of routineus werk is niet voor jou besteed, dan ga je vluchten. Ook als er problemen zijn, dan zal je zo snel mogelijk vluchten.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom