Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Kreeft

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Kreeft

Je emoties, routines en roots met Maan in Kreeft

Met de Maan in Kreeft komt de Maan in zijn thuisteken en versterkt zo zijn uitwerking. Met deze plaatsing heb je een aangeboren talent om de gevoelens en emoties van anderen te kunnen inschatten. Je houdt niet van oppervlakkigheid, maar daarentegen van intens contact met een ander waarbij alle gevoelens op tafel komen te liggen. Als iemand je iets belangrijks vertelde, dan zal je dit waarschijnlijk nooit vergeten. Ook voel je je met je Maan in Kreeft sterk verwant met je familie, je thuis en de mensen waarvan je houdt. Je houdt van stabiliteit en zekerheid en bent het liefst van al thuis met alle gordijnen dicht. Deze hang naar zekerheid kan er toe leiden dat je het slachtoffer wordt van je eigen gewoontes. Je zal soms ook rekening moeten houden met de wensen van je partner en eens een stapje uit het huis zetten.

”Met de Maan in Kreeft maakt je visie op het leven je bij anderen sympathiek.”

Een negatief kantje aan je goed geheugen is dat je nog bezig bent met gekwetste gevoelens als die persoon zich al honderdmaal geëxcuseerd heeft en iedereen het eigenlijk al vergeten is. Maar je zal het hen nooit direct vertellen, maar via allerhande omwegen zal je nog steeds doorsteken dat je het niet vergeten bent en dat ze het zeker geen tweede maal moeten uithalen. Deze irrationele tendens is eigen aan de plaatsing van de Maan in Kreeft en kan zelfs hun beste levensgezellen soms verbazen. Maar anderzijds kan je ook enorm humoristisch zijn en je visie op het leven zullen velen sympathiek vinden. Als je deze mensen goed behandelt, dan krijg je minstens evenveel warmte en liefde terug. Maar ze zijn en blijven wel enorm afhankelijk van hun omgeving en ze hebben een zorgzame en warme partner nodig die hen het hele leven ondersteunt.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (reeds vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom