Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Weegschaal

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Weegschaal

Je emoties, routines en roots met Maan in Weegschaal

Je hebt met je Maan in Weegschaal een hartelijke persoonlijkheid en je kan het heel goed vinden met anderen. Het gevaar bestaat echter dat je nu en dan de minpunten van deze personen over het hoofd ziet, wat je in de moeilijkheden kan brengen. Je doet dan teveel toegevingen aangezien je vooral de vrede wil bewaren in je omgeving. Je houdt van vrienden om je heen, maar hebt het moeilijker in grote groepen aangezien je niet iedereen kan leren kennen. In je werksfeer kan je wel eens lastig hebben om veel werk te verzetten. Nu en dan zal je proberen om er anderen mee op te zadelen. Anderen zullen je dit vergeven om je natuurlijke, vriendelijke charme. Deze positieve eigenschap moet je zoveel mogelijk in de verf zetten.

”Met je Maan in Weegschaal ben je geboren voor relaties”

Met Maan in Weegschaal ben je geboren voor relaties; je hebt dan ook altijd iemand nodig in je buurt. Als je op je eentje bent, dan voel je je incompleet en alleen. Om die reden is het mogelijk dat je vroeg trouw en vroeg relaties aangaat. Je hebt een flirterige natuur waarmee je de harten van anderen voor jou probeert te winnen. Het hoeft niet te verwonderen dat je houdt van sociaal contact en vooral het uitwisselen van ideeën staat hierin centraal.

Je hebt een idealistische kijk op het leven door je Maan in Weegschaal, wat wel eens voor innerlijke onvrede kan zorgen als je idealen niet haalbaar blijken. Je bent zeer kritisch voor jezelf en je probeert altijd het beste na te streven. Je perfectionistische natuur zorgt ervoor dat je altijd de fouten in je omgeving wil rechtzetten. Als je hiervoor een zware discussie moet aangaan, dan zal je dit nalaten, want je bent een expert in het winnen van debatten.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (reeds vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom