Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Steenbok

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Steenbok

Je emoties, routines en roots met Maan in Steenbok

Met de plaatsing Maan in Steenbok hou je niet van risico’s, je kiest steevast voor veiligheid in het leven. Zo kan het gebeuren dat je een beroep dat in de lijn ligt van je ouders of dat je zeer ver in de tijd vooruit plant. Je bent dan ook de eerste om een levensverzekering af te sluiten of aan pensioensparen te doen.

In je leven wil je je met de Maan in Steenbok vooral nuttig voelen en je wil je gewaardeerd voelen door je omgeving voor je competenties, minder voor je persoonlijkheid. Je hebt dan ook een ietwat koele natuur die weinig je emoties laat spreken. Het is niet zo dat je er geen hebt! Je voelt alleen niet zo de behoefte als alle andere dierentekens om deze je ritme te laten verstoren, hoewel je nu en dan kan lijden onder sterke moodswings. Je bent wel soms te hard voor jezelf en als je moet ontspannen, neem eens vrijaf! Je hecht veel belang aan hetgeen anderen van je denken en je gaat dan ook liever nog wat harder werken dan het risico te lopen dat men je lui gaat vinden. Hierover hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken, want over het algemeen vindt men je een betrouwbaar en stabiel persoon.

”Met de Maan in Steenbok ben je meer praktisch ingesteld en niet zozeer gevoelig.”

Met je Maan in Steenbok ben je van natuur een serieuze en ietwat verlegen persoon. Mensen zullen je je ganse leven ouder schatten dan je bent omdat je minder bezig bent met zaken die voor jou slechts flauwekul zijn. Jij wil vooral iets presteren, want dan voel je je pas goed in je vel. Je eigen gevoelens zullen je soms enerveren, want je hebt er meestal meer moeilijkheden mee dan plezier. Hierdoor zal je moeilijker je affectie tonen tegenover anderen. In je leven zijn je ouders erg belangrijk, want dit zijn personen die als voorbeeld kunnen dienen voor jou. Heb je er toch goede band mee, dan kijk je op naar iemand anders. Tussen je emotionele en praktische behoeften kies je met dit Maanteken steeds voor de laatste. Daarom zou het raadzaam zijn je emotionaliteit meer te laten spelen, want zonder gevoelens van liefde en veiligheid kan je nooit volledig tevreden zijn. Naarmate je ouder wordt, zul je met je Maan in Steenbok een belangrijke positie willen inkleden. Hiervoor wil je hard werken. Als het je echter niet zo meezit, dan kan je veel kritiek op jezelf uiten. Het is belangrijk deze zelfkritiek te kunnen milderen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte

Benieuwd naar meer? Bereken Als Bloom'er je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom