Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Vissen

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Vissen

Je emoties, routines en roots met Maan in Vissen

Met Maan in Vissen ben je een heel gevoelige persoon en kritiek komt dan ook heel hard aan bij jou. Het zal een leerproces van je vragen om je hier tegen te wapenen. Als je dit niet leert, dan bestaat het gevaar dat anderen teveel van jou gaan profiteren. Zelf ben je een vriendelijk persoon want je weet wat het is om gekwetst te worden. Je hebt graag personen om je heen waar je over kan hoeden. Het is belangrijk om steeds uit de buurt te blijven van al te negatieve mensen, want deze dragen hun energie over op jou. Naarmate je ouder wordt, raak je meer en meer geïnteresseerd in het paranormale en occulte, vooral in helderziendheid. Dit komt omdat je heel geïnteresseerd bent in de mysteries die je omringen.

”De vreemde eend in de bijt met Maan in Vissen”

Met je Maan in Vissen zien de mensen je wel eens als een vreemdeling en denken vaak dat je weinig contact hebt met de realiteit. Maar jij weet dat je sterk vertrouwt op je intuïtie en je dromerigheid kan mensen wel eens de verkeerde indruk geven. Maar je hebt deze momenten nodig om op jezelf te komen en eens wat tijd te nemen uit deze drukke en vaak harde wereld. Onder invloed van dit Maanteken ben je niet echt praktisch ingesteld en je hebt het vaak moeilijk met zelfs dagdagelijkse regelingen, maar je maakt dit allemaal goed door je sterke intuïtie. Ook je sterke verbondenheid met andere personen zal hen aan je binden en je geliefd maken.

Jij houdt met je Maan in Vissen van anderen en je kan lijden niet verdragen, tot anderen daarvan misbruik maken, want met je intuïtie doorzie je dit meteen. De Maan staat voor het instinct en in Vissen betekent dit dat je sterk de dingen aanvoelt en dat je vaak dingen weet op voorhand, iets waar anderen soms verbaasd over kunnen zijn. Zo is het goed mogelijk dat je nog geen liefde gekend had en toch met alle subtiliteiten bekend was bij je eerste partner.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Bereken als Bloom'er je persoonlijke geboortehoroscoop

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom