Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Leeuw

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Leeuw

Je emoties, routines en roots met Maan in Leeuw

Met Maan in Leeuw sta je graag in de belangstelling en je houdt ervan om je vrienden en familie te entertainen. Je zal er op toezien dat je een zekere trots kan uitstralen naar anderen toe. Dit is een zeer creatief aspect en je houdt ervan om dingen te creëren, maar je kan bij momenten ook wat lui zijn. Je hebt met je Maan in Leeuw een innerlijke drang om dingen te organiseren en de thuissituatie in goede banen te leiden, maar dit kan in je omgeving overkomen als wat bazig en controlerend. Maar je probeert toch steeds rechtvaardig op te treden.

”Met je Maan in Leeuw heb je veel liefde en aandacht nodig en als je deze niet krijgt, dan kan je dramatisch reageren.”

Met de Maan in Leeuw probeer je in groepsverband steeds alle aandacht naar jou toe te trekken waarin je de gesprekken en emoties zo kan opblazen dat ze overdreven zijn. Het gevaar bestaat erin dat anderen je hierdoor niet echt serieus meer gaan nemen. Je hebt een eigenzinnig karakter, wat er soms toe kan leiden dat je anderen gaat verstikken. Je hebt veel liefde en aandacht nodig en als je deze niet krijgt, dan kan je dramatisch reageren. Als je geraakt bent in je eer, dan zal je achter de schermen je emoties wel tonen, maar nooit in plein public, want je ‘imago’ is je veel te dierbaar. In het algemeen ben je met je Maan in Leeuw populair in je omgeving en anderen waarderen je oprechtheid en gevoel voor rechtvaardigheid.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (reeds vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom