Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Maagd

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Maagd

Je emoties, routines en roots met Maan in Maagd

Met Maan in Maagd leef je het liefst gewoontjes, zonder uitschieters. Als de alledaagse zaken geregeld zijn, dan heb je een goede dag gehad. Je gebrek aan zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je tevreden bent met de gewone dingen des levens. Je houdt van eenvoud en je voelt je zelfs het best als je niet teveel aandacht krijgt. Ook stress kan je heel zwaar raken en zorgt ervoor dat je gaat paniekeren.

Algemeen ben je met de Maan in Maagd het meest tevreden als je bezig kunt zijn en alles volgens plan verloopt. Je bent een vroege vogel die voor iedereen opstaat en er dan al een halve dag heeft op zitten.

”Met je Maan in Maagd ben je een kei in klagen en piekeren”

Met de plaatsing van Maan in Maagd is het mogelijk dat je een kei bent in klagen, maar als je je gewaardeerd voelt, dan organiseer je graag het huiselijk leven. Als er iemand hulp nodig heeft, dan ben jij meestal de eerste om in de bres te springen. In je beroepsleven voel je je het best in een job die wat routineus is en waarvan je alle taken goed kent. Ook is het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt door je collega’s. Ben je ongelukkig, dan kunnen mensen met de Maan in Maagd gemakkelijk beginnen klagen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als er roet wordt gegooid in je strak opgemaakte plannen. Je voelt je dus het best in een job waarin je kan opgaan in details en die strak gepland kan verlopen.

Tegenover de buitenwereld kan je met Maan in Maagd wat verlegen ogen en in een relatie kan je geïntimideerd worden door het seksuele aspect. Je voelt je niet altijd goed met seks in het algemeen doordat je sterk verbonden bent met je lichaam en zo alle details ziet die niet perfect zijn. Deze neiging kan ervoor zorgen dat je veel te kritisch bent voor jezelf. Als je gevoelens koestert voor iemand, dan toon je deze met kleine, maar onmiskenbare gebaren. De Maan in Maagden zijn dus niet de casanova’s die met grootse gebaren hun liefde betuigen. Algemeen sta je altijd voor alles en iedereen klaar en je kan merken dat velen zich als eerste naar jou richten bij een probleem. Je bent zeer nieuwsgierig ingesteld en mensen verwarren dit vaak met interesse in hen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Maanteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (reeds vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom