Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Tweelingen

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Web Maan In Tweelingen

Je emoties, routines en roots met Maan in Tweelingen

Met je Maan in Tweelingen heb je een leuke en charmante persoonlijkheid naar de buitenwereld toe, terwijl je thuis wel eens geïrriteerd en slechtgehumeurd kan zijn. Je hebt een nerveuze aard en je kan piekeren over de kleinste details, wat je wat mindere humeur kan verklaren. Je houdt van communicatie op alle mogelijke manieren: lezen, spreken en denken. Je bent met je Maan in Tweelingen ook een sociaal dier dat ervan houdt om een feestje te organiseren. Je huis kan dan ook in een permanente staat van verhuis zijn, waarbij de rommel van het vorige feestje nog niet opgeruimd is als de volgende gasten al voor de deur staan. Ook een volledige herinrichting van het interieur begint als het vorige net afgewerkt is.

”Met de Maan in Tweelingen voel je je goed in mensenmassa’s en zou je met iedereen kunnen praten.”

Op emotioneel vlak ben je met de Maan in Tweelingen vaak onzeker en je hebt het moeilijk om met de emoties van anderen om te gaan, zelfs van kinderen. Je wordt makkelijk humeurig, wat voortkomt uit je steeds aanwezige drang om te veranderen maar waarbij je ook zekerheid moet opgeven. Bij problemen wil je steeds het probleem uitpraten en je kan makkelijk emotioneel afstand doen van je eigen gevoelens, zonder dat je er echt naar luistert. Je zal dus meer rekening moeten houden met je gevoelens en er niet alleen over willen praten.

Met de Maan in Tweelingen kan je goed met mensen om en je kan het goed uitleggen. Meestal ben je dan ook verwikkeld in een gesprek met anderen die je sociabiliteit bewonderen. Je voelt je goed in mensenmassa’s en zou met iedereen kunnen praten. Een nadeel is wel dat je vaak teveel let op wat anderen doen en daardoor je eigen doelen uit het oog verliest.

Niet zeker waar de Maan staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van je partner, kind, vriend(in).

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (reeds vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom