Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Maan in Ram

Jouw Maan Teken Astrologie Bloom Maan In Ram Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Ram

Met de Maan in Ram beschik je over een energieke persoonlijkheid, maar je toont dit niet altijd aan de buitenwereld. Misschien ben je zelfs wat verlegen, maar als men je kwaad krijgt, dan leren ze je pas echt kennen. Met je kracht en energie kan je anderen verbazen. Soms ben je wat te impulsief en te temperamentvol in je handelingen waardoor je achteraf spijt kan krijgen van je daden. Het zal met je Maan in Ram een leerproces voor je vergen om wat meer zelfbeheersing te ontwikkelen, want hiermee kan je anderen kwetsen. Deze begrijpen namelijk niet altijd dat je eigenlijk niet dat je woede even snel verdwijnt als ze gekomen is. Je zet je 100% in voor de ideeën en de mensen waarin je gelooft en je verdedigt die zoals je jezelf zou verdedigen. Je vecht hard voor wat volgens jou voor anderen en voor jezelf juist is. Of anderen het daarmee eens zijn of niet, kan je eigenlijk niet veel schelen. Op dat beetje egocentrisme na ben je een warm, hartelijk, opgewekt en enthousiast mens en dat leidt tot veel gezelligheid.

”Met je Maan in Ram kan men jou niet betrappen op manipulatieve spelletjes.”

Met de Maan in Ram ben je erg vurig in je liefdesleven en je bent dan ook gevoelig voor plotse verliefdheden die al even snel verdwijnen als ze gekomen zijn. Als je je eenmaal een doel voor ogen gesteld hebben, dan zal alles hiervoor wijken. Je gaat dan ook recht op je doel af als je iemand in het vizier hebt en het ‘slachtoffer’ zal heel omzichtig moeten omspringen met jouw gevoelens, anders verander je van een verliefde in een furie.

Zoals gezegd ga je met de Maan in Ram recht op je doel af en je bent dan ook niet te betrappen op manipulatieve spelletjes. Anderen weten dan ook steeds vrij zeker wat jij wil, maar hou er wel rekening mee dat jij zelf weinig tot geen rekening houdt met de noden van anderen. Door je aanstekelijk enthousiasme en openheid kun je meestal toch ‘helpers’ rond jou scharen die jou behoeden voor de grootste rampen.

Niet zeker waar de Maan staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Maan staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom