Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Waregem

Datum

16/02/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

OC Nieuwenhove
Kerkhofstraat 30, 8790 Waregem
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Waregem op zondag 16 februari - OC Nieuwenhove

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 16 februari in zaal OC Nieuwenhove in Waregem.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.00u: Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten, Ingrid Terryn
11.00u – 11.30u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
11.30u – 12.15u: Handlezen, Willem De Baets
12.15u – 13.00u: Leven met de Maan, Glenys Pille
13.00u – 13.30u: Getallen bepalen jouw leven, alles over numerologie, Sonia Desmadryl
13.30u – 14.15u: Heling op Celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)
14.15u – 15.00u: Naar de oorsprong van je eigen ZIJN, Veronique Wittezaele
15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
16.00u – 17.00u: Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken, Peter Vereecke

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten - Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Maak op een ontspannen wijze kennis met de Aimee Zwitser kaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Ontdek er alles over tijdens de Spirituele beurs in Waregem.

Wil je je verdiepen in deze prachtige kaarten? Volg bij Bloom (Waregem) deze unieke cursus: klik hier voor meer informatie!

Leven met de Maan - Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking tijdens de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Waregem.

Krijg je maar niet genoeg van de boeiende maancyclus? Volg dan zeker de 4-delige cursus 'Leven met de maan' over hoe je kan inspelen op de verschillende maanfasen bij Bloom in Waregem. Hier vind je alle informatie.

- Aurafotograaf op de Spirituele Expo van Waregem -
Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Waregem een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding. Zoek de mysterieuze tent in de zaal, daar tref je misschien wel Peter aan :-)

Alle levende wezens hebben een aura. Een onzichtbare fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die het fysieke lichaam omhult. Dit elektromagnetisch veld is een afspiegeling van iemands lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Aan de hand van aurafotografie kan Peter van de Klok jouw energetisch veld in kaart brengen en toelichten.

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Waregem een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

- Standhouder in de kijker: Rosa Veneziani -
Rosa Veneziani standhouder in de kijker spirituele beurs expo Bloom web

Maak kennis met Rosa Veneziani

Je bent bij de Genkse Rosa Veneziani aan het juiste adres als je weer wil weten over het werken met engelen, hoe je met emoties omgaat, over zelfontwikkeling, je leren gronden en stressreductie. Rosa was amper 7 jaar oud toen ze reeds boodschappen en inzichten doorkreeg van haar Gidsen. Voor jou, de bezoeker van de Spirituele Expo, wendt Rosa graag haar mediamieke gaven aan, zoals helder zien en helder horen. En uiteraard legt ze met veel plezier de kaarten op jouw vraag.

Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken - Peter Vereecke

Lezing Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken - Peter Vereecke

Gewezen burgemeester Peter Vereecke licht toe hoe zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid hem tot een heel andere wereld- en levensvisie gebracht heeft. Zijn motto: durf zelf denken!

Smaakt dit naar meer? Volg dan zeker de volledige reeks 'durf denken, uitnodiging tot kritisch nadenken', of één van de afzonderlijke sessies die worden georganiseerd bij Bloom in Waregem. Alle informatie vind je hier terug.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met Engelen

Erna Droesbeke - Leona Lefevere - Roos Duflou - Chris Goddé - Fons De Voegt - Nady Christiaens - Marie-Christine Vervinck - Greet - Anne Wauters - Sonia Desmadryl - Rosa Veneziani - Elilies - Ingrid Terryn - Tine Dewaele - Stef (Art of Medium) - Glenys Pille - Ilse Houben - Lydie Scherpereel - Veronique Wittezaele

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Mr. Netten - Naomi Apachi - Isabelle Duchene

Aurafotografie / Zandlezen

Peter van de Klok - Angelina Sica

Spirituele centra

Shiva Center - De Fakkel: Inge & Dominique - Atma Bhakti

Standen met edelstenen & sieraden

Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Sigi's Atelier

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yuvaco

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Waregem

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Yves Polet
Voetmassage t.w.v. €45, Atma Bhakti
25x Love Peace Harmony CD, Tao Center Belgium

Mini-consult, Rosa
Mini-consult (Engelenhealing), Marleen Claerhout
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Erna Droesbeke
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Christina Ndengue
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!