Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Vissen

Jupiter in Vissen Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Vissen: je ervaart geluk door je in spirituele onderwerpen te verdiepen

”Je bezit met Jupiter in Vissen een groot inlevingsvermogen en je voelt zo de zorgen en problemen van je medemensen.”

Je hebt met Jupiter in Vissen een sterk spiritueel en/of religieus besef waarop je telkens zal terugvallen wanneer het je minder goed vergaat. Je geniet van een soort onzichtbare bescherming die jou er steeds weer bovenop helpt en die je leven in de juiste richting stuurt. Je bezit een groot inlevingsvermogen en je voelt zo de zorgen en problemen van je medemensen. Je staat steeds klaar om anderen tot steun en toeverlaat te zijn, maar voor je eigen bestwil zal je hierin toch ook niet te ver mogen gaan, want door je (over)gevoeligheid zou je jezelf wel eens kunnen verliezen. Het spreekt voor zich dat aan zoveel zelfopoffering natuurlijk niemand een boodschap heeft.

Je idealen zijn bijzonder hooggestemd, met als gevolg dat de 'harde' werkelijkheid jou meermaals zal teleurstellen. Probeer dus met beide voeten op de grond te blijven en niet in een illusoire wereld te gaan leven.


Het doet je met Jupiter in Vissen goed dat je je zo af en toe kunt terugtrekken om de dingen rustig te overschouwen. In een meditatieve/contemplatieve sfeer zal je je evenwicht terugvinden. Ook spiritualiteit draagt bij een persoon met Jupiter in Vissen bij aan je geluksgevoel. De permanente 'bescherming' zal jou ook in je financiële leven bijstaan, want hoewel je in materieel opzicht eb en vloed kent, zal je je uiteindelijk altijd weer weten te handhaven. Beroepen die jou in contact brengen met mensen die in een problematische of afhankelijke situatie zijn beland, zullen het beste in jou naar boven halen. Je kent perioden van grote voorspoed en geluk, maar helaas blijf je niet gespaard van tegenslagen.

Waar word je met Jupiter in Vissen écht gelukkig van?

  • door zorgzaam en meelevend te zijn
  • door je te ontfermen over de hulpbehoevenden en de noodlijdenden
  • als je vrijwillig (vaak onbezoldigd) dienstbaar kunt zijn
  • als je de ruimte krijgt voor een spirituele beleving
  • door je in te laten met religie en mystiek

Hoe trek je financiële voorspoed aan met Jupiter in Vissen?

Jij beschikt met Jupiter in Vissen ongetwijfeld over de bijzondere gave om succesvolle commerciële activiteiten uit te bouwen. Je maakt daarbij gebruik van je sterk inlevingsvermogen. Onbewust voel jij aan waar anderen naar op zoek zijn. Je voelt aan wat mensen nodig hebben en dit biedt je aan. Je bezit een suggestieve kracht die anderen doet geloven dat ze iets nodig hebben en het dan ook van je kopen. Met Jupiter in Vissen verwerf je financieel voordeel door te werken in sociale of medische sectoren. Hoewel je geen groot belang hecht aan geld zal je financiële slagkracht toenemen. Toch moet je je bezit goed in het oog houden en het verstandig beheren, want soms maak je er een janboel van.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Jupiter Horoscoop 2023-2024

Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en het is dan ook geen toeval dat Jupiter in de astrologie bekend staat als de planeet van expansie, overvloed en welvaart. Hoe groter, hoe beter, althans volgens de planeet zelf. Als Jupiter doorheen een welbepaald dierenriemteken trekt, dan mogen we binnen de corresponderende thema’s van dat dierenriemteken exponentiële groei, en dus voorspoed verwachten. Op 16 mei 2023 maakt geluksplaneet Jupiter haar opwachting in het aardse teken Stier. Deze transit luidt een tijd in waarin we verlangen naar het bourgondische leven. Welzijn, geluk en financiële voorspoed zijn nu top of mind.

In de Jupiterhoroscoop 2023-2024 trachten we een tipje van de sluier te lichten voor jouw persoonlijk leven. Benieuwd wat jou te wachten staat?

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom