Home

Overige

Mijn account

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in tekens Planeet Astrologie Bloom Web Zonnebloem Geluk Web

Je hebt een sterk spiritueel en/of religieus besef waarop je telkens zal terugvallen wanneer het je minder goed vergaat. Je geniet van een soort onzichtbare bescherming die jou er steeds weer bovenop helpt en die je leven in de juiste richting stuurt. Je bezit een groot inlevingsvermogen en je voelt zo de zorgen en problemen van je medemensen. Je staat steeds klaar om anderen tot steun en toeverlaat te zijn, maar voor je eigen bestwil zal je hierin toch ook niet te ver mogen gaan, want door je (over)gevoeligheid zou je jezelf wel eens kunnen verliezen. Het spreekt voor zich dat aan zoveel zelfopoffering natuurlijk niemand een boodschap heeft. Je idealen zijn bijzonder hooggestemd, met als gevolg dat de 'harde' werkelijkheid jou meermaals zal teleurstellen. Probeer dus met beide voeten op de grond te blijven en niet in een illusoire wereld te gaan leven. Het doet je goed dat je je zo af en toe kunt terugtrekken om de dingen rustig te overschouwen. In een meditatieve/contemplatieve sfeer zal je je evenwicht terugvinden. De permanente 'bescherming' zal jou ook in je financiële leven bijstaan, want hoewel je in materieel opzicht eb en vloed kent, zal je je uiteindelijk altijd weer weten te handhaven. Beroepen die jou in contact brengen met mensen die in een problematische of afhankelijke situatie zijn beland, zullen het beste in jou naar boven halen. Je kent perioden van grote voorspoed en geluk, maar helaas blijf je niet gespaard van tegenslagen.

Waar word je diep gelukkig van?

 • door zorgzaam en meelevend te zijn
 • door je te ontfermen over de hulpbehoevenden en de noodlijdenden
 • als je vrijwillig (vaak onbezoldigd) dienstbaar kunt zijn
 • als je de ruimte krijgt voor een spirituele beleving
 • door je in te laten met religie en mystiek

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom (va €49,80/jaar) je eigen geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Of eerder benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!