Home

Overige

Mijn account

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in tekens Planeet Astrologie Bloom Web Zonnebloem Geluk Web

Je zult een ruimer zicht krijgen op het leven in al z'n facetten door alles grondig te onderzoeken en uit te spitten. Een half antwoord kan jou niet bevredigen. Het zijn de mysteries die op jou een buitengewone aantrekkingskracht uitoefenen. Eenmaal je door iets gefascineerd bent geraakt, laat het jou niet meer los. Oppervlakkigheden kunnen jou absoluut niet boeien en bovendien heb je ze zo doorprikt. Geldbeheer is een aangeboren gave van jou. Je hebt een neus voor al wat ook maar enig (financieel) voordeel kan opleveren, waardoor je natuurlijk over alle troeven beschikt om in de financiële sector aan de slag te gaan. Hoewel je zelf een grote behoefte hebt aan zekerheid en veiligheid ben je vaak nog meer geïnteresseerd in het geld en bezit van anderen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat je je via dat 'ontvangen' of 'geërfde' geld zult proberen te verrijken. Het verzekeringswezen is beslist een kolfje naar je hand. Het is raar maar waar, want het zijn vooral crisissituaties die jou financieel vooruit helpen. Op jou is het gezegde “de een zijn dood is de ander zijn brood” heel zeker van toepassing. Verder ben je in de wieg gelegd voor elke job die verborgen en/of geheime zaken aan het licht brengt, zoals speurder, onderzoeker, criminoloog, psycholoog psychiater, enz. Je kunt anderen feilloos aanvoelen en je hebt het instinct om geld te verdienen. In de loop van je leven zal je wellicht enkele financiële crisissen moeten doorstaan. Je partner heeft mogelijk een groot aandeel in je financiële welstand. Vanaf de middelbare leeftijd zal je meer geld aantrekken. Financiële conflicten zijn, met de plaatsing van Jupiter in Schorpioen, niet uitgesloten, maar het zijn precies die conflicten die jou winst opleveren.

Waar word je diep gelukkig van?

 • door de geheimen van de natuur en het leven te ontrafelen
 • door aan zelfonderzoek te doen
 • als je je verbeelding en intuïtie volgt
 • wanneer je de psyche van je medemens weet te doorgronden
 • als je je eigen weg volgt

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom