Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Schorpioen

Jupiter in Schorpioen Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Schorpioen in je horoscoop: je ervaart geluk door het ontrafelen van de mysteries in het leven

”Eenmaal je met Jupiter in Schorpioen door iets gefascineerd bent geraakt, laat het jou niet meer los. Oppervlakkigheden kunnen jou absoluut niet boeien en bovendien heb je ze zo doorprikt.”

Je zult met Jupiter in Schorpioen een ruimer zicht krijgen op het leven in al z'n facetten door alles grondig te onderzoeken en uit te spitten. Een half antwoord kan jou niet bevredigen. Het zijn de mysteries die op jou een buitengewone aantrekkingskracht uitoefenen. Eenmaal je door iets gefascineerd bent geraakt, laat het jou niet meer los. Oppervlakkigheden kunnen jou absoluut niet boeien en bovendien heb je ze zo doorprikt.

Geldbeheer is een aangeboren gave van jou. Je hebt een neus voor al wat ook maar enig (financieel) voordeel kan opleveren, waardoor je natuurlijk over alle troeven beschikt om in de financiële sector aan de slag te gaan.


Hoewel je zelf een grote behoefte hebt aan zekerheid en veiligheid ben je met Jupiter in Schorpioen vaak nog meer geïnteresseerd in het geld en bezit van anderen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat je je via dat 'ontvangen' of 'geërfde' geld zult proberen te verrijken. Het verzekeringswezen is beslist een kolfje naar je hand. Het is raar maar waar, want het zijn vooral crisissituaties die jou financieel vooruit helpen. Op jou is het gezegde “de een zijn dood is de ander zijn brood” heel zeker van toepassing.

Verder ben je met Jupiter in Schorpioen in de wieg gelegd voor elke job die verborgen en/of geheime zaken aan het licht brengt, zoals speurder, onderzoeker, criminoloog, psycholoog psychiater, enz. Je kunt anderen feilloos aanvoelen en je hebt het instinct om geld te verdienen. In de loop van je leven zal je wellicht enkele financiële crisissen moeten doorstaan. Je partner heeft mogelijk een groot aandeel in je financiële welstand. Vanaf de middelbare leeftijd zal je meer geld aantrekken. Financiële conflicten zijn, met de plaatsing van Jupiter in Schorpioen, niet uitgesloten, maar het zijn precies die conflicten die jou winst opleveren.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Schorpioen?

  • door de geheimen van de natuur en het leven te ontrafelen
  • door aan zelfonderzoek te doen
  • als je je verbeelding en intuïtie volgt
  • wanneer je de psyche van je medemens weet te doorgronden
  • als je je eigen weg volgt

In welke job kan jet het best gedijen met Jupiter in Schorpioen?

Je kunt je met Jupiter in het waterteken Schorpioen onderscheiden door iets te doen waar je je goed in voelt. Werken als dokter, chirurg, in chemiebedrijven, bij de politie, in controlediensten liggen je. Met deze stand kun je ook opteren voor militair, brandweerman of de geheime dienst. Je diepe inzicht zorgt er voor dat je veel kans maakt in de elektrotechniek, metaalverwerkende industrie en andere wetenschappen. Je scherpe geest is ideaal voor de boekhouding, in kantooradministratie, voor computertechnieken en als notaris of curator.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom