26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Tweelingen

Jupiter in Tweelingen Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Tweelingen: geluk door afwisseling en variatie

Bij je geboorte heb je met Jupiter in Tweelingen de gave van het communiceren meegekregen. Je beschikt over een vlug verstand en je nieuwsgierigheid en leergierigheid zullen ervoor zorgen dat je er als de kippen bij bent om je slag binnen te halen. Je argumenten zijn met Jupiter in Tweelingen steeds rationeel en het is met behulp van je kennis van de feiten dat je de anderen weet te overtuigen. Je jeugdige spontaniteit opent vele deuren. Je kunt het maken als verkoper, vertegenwoordiger, leraar of communicatiespecialist en het is in die branches dat je een inkomen kunt verwerven. Je bent een kei in het ombuigen van de omstandigheden in je voordeel.

Omdat je zo vlot contact legt, kan je ook terugvallen op een uitgebreide kennissenkring. Alles wat van ver of van nabij met communicatie te maken heeft, kan jou met Jupiter in Tweelingen succes opleveren, waaronder schrijven, publiceren, becommentariëren.

Je beschikt bovendien over een brede interesse en je weet van alles wel iets. Als geen ander kan jij verschillende zaken gelijktijdig doen en het is meer dan waarschijnlijk dat je meerdere jobs combineert. In de loop van je leven zal je wellicht meermaals van werk veranderen, maar ook de inkomsten die daaruit voortvloeien, zullen variabel zijn. Tussen je 45ste en 55ste worden geldzaken bemoeilijkt.

Waar word je met Jupiter in Tweelingen écht gelukkig van?

 • je natuurlijke aanleg volgen
 • de wereld ontdekken
 • vrij rond te dartelen op allerlei (sociale) evenementen
 • (nieuwe) contacten leggen
 • studeren
 • de ruimte krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan

Hoe trek je met Jupiter in Tweelingen financiële voorspoed aan?

Je welstand heb je met Jupiter in Tweelingen te danken aan je scherpe geest en je welbespraaktheid. Onderwijzen is je missie, maar ook als schrijver/journalist kan je het ver schoppen. Je spitsvondigheid opent heel wat deuren en je geest speurt feilloos de gebieden af waar je je voordeel kunt doen. Toch zal je jezelf af en toe moeten inperken, want je hebt de neiging om op te veel zaken tegelijk te springen, met versnippering tot gevolg.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom