Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Ram

Jupiter in Ram Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Ram in je horoscoop: geluk door zelfstandigheid

”Je moet met Jupiter in Ram resoluut voor je eigen weg kiezen en daarbij word je geholpen door je daadkracht, je zin voor initiatief en een behoorlijke dosis zelfvertrouwen.”

Met de grootste planeet van het zonnestelsel, Jupiter, in het teken Ram wil je het in de eerste plaats zelf waarmaken en indien je welstand tracht te verwerven, zal je het ook zoveel mogelijk op je eentje proberen te doen. Je moet resoluut voor je eigen weg kiezen en daarbij word je geholpen door je daadkracht, je zin voor initiatief en een behoorlijke dosis zelfvertrouwen.

Al deze eigenschappen maken jou geschikt om met Jupiter in Ram het als zelfstandige waar te maken en mede dankzij je inzet en werklust zal je in de loop van je leven financiële welstand kennen. Je gaat er telkens voor, want geen enkele inspanning is je te veel, zeker indien je je eigen plannen kunt realiseren.


Toch ontbreekt het je met Jupiter in Ram soms aan het nodige geduld om de dingen grondig af te werken, want je impulsieve natuur zorgt ervoor dat je je algauw met andere projecten inlaat. Je functioneert het best als je jezelf kunt zijn en de leiding mag nemen. Wellicht zal je al op vrij jonge leeftijd de vruchten plukken van al je inspanningen en je kunt op relatief korte termijn heel wat geld verdienen. Helaas kan je met Jupiter in het vurige teken Ram even snel het vergaarde opnieuw uitgeven. Je denkt ook niet meteen aan later en je hebt al helemaal geen spaarplan. Je springt op een vrij onbezonnen manier met je geld om en je doet aankopen die achteraf onnodig blijken. In het geval van belangrijke investeringen kan dit uiteraard nare gevolgen hebben.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Ram?

 • als je jezelf kunt zijn en zélf de belangrijke beslissingen kunt nemen
 • een zelfstandig beroep
 • de leiding nemen en zaken opstarten
 • moed en enthousiasme
 • anderen inspireren
 • het rotsvaste geloof in jezelf.
 • met veel uiteenlopende zaken bezig zijn
 • de dingen die je begeert na te jagen
 • vermijden van sleur
 • uitdagingen aangaan
 • het nemen van berekende risico’s

In welke job kan je met Jupiter in Ram het best gedijen?

Je hebt met Jupiter in Ram nood aan een dynamisch en actief leven. In je beroepsleven zoek je uitdagingen op. Je vindt je gading in volgende domeinen: als zelfstandig ondernemer, in de metaal- of staalindustrie, bij de politie, als brandweerman of in de sport, hetzij als actieve beoefenaar, hetzij als coach.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom