Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Steenbok

Jupiter in Steenbok Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Steenbok in je horoscoop: geluk door discipline en verantwoordelijkheid

”Je financiële status kent met Jupiter in Steenbok een trage, maar gestage opgang en tijdens de eerste helft van je leven zal je beslist geen fortuinen vergaren, maar de toestand verbetert met de jaren.”

In Steenbok wordt het natuurlijk enthousiasme en optimisme van Jupiter getemperd door de ernst van dit teken. Vermits Steenbok refereert naar de 'oude dag' en het geduld op de proef stelt, zullen de specifieke eigenschappen van Jupiter pas op latere leeftijd tot wasdom komen. Hoewel je het belang van filosofische en idealistische concepten inziet, wil je toch in de eerste plaats concrete resultaten boeken.

Volgens jou ben je pas geslaagd wanneer je tastbare projecten kunt neerzetten. Je bent een geboren organisator en je slaagt erin om andermans plannen en ideeën vorm te geven. Je zult het makkelijkst in het leven vooruit komen indien je dat talent laat primeren.


Je financiële status kent met Jupiter in Steenbok een trage, maar gestage opgang en tijdens de eerste helft van je leven zal je beslist geen fortuinen vergaren, maar de toestand verbetert met de jaren. Het geld wordt jou niet in de schoot geworpen! Wel integendeel, want je zult je beste beentje moeten voor zetten om materieel vooruit te komen. Op die manier leer je met Jupiter in Steenbok ook voorzichtig met geld omspringen, want je beseft als geen ander welke inspanningen het je allemaal heeft gekost. Men zal jou er nooit kunnen op betrappen dat je het geld over de balk gooit. Je bent zuinig en spaarzaam. Uiteindelijk zal je tegen je oude dag een behoorlijke veiligheid hebben opgebouwd en aan dat soort zekerheid heb je toch wel nood.

De kans is groot dat je met Jupiter in Steenbok opteert voor een loopbaan bij de overheid of bij een multinational. Op die manier kies je eieren voor je geld. Dankzij je economisch doorzicht zal je je financiële middelen optimaal aanwenden en laten renderen, maar voor risico's pas je resoluut. Je hebt oog voor kwaliteit en gaat steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Eenmaal je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, zal je met Jupiter in Steenbok geplaatst van een bepaalde welstand kunnen genieten en zal er voldoende comfort zijn om in een behoorlijk levensonderhoud te voorzien.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Steenbok?

  • als je je eigen ethische normen kunt volgen
  • door bedachtzaam te handelen
  • door discipline aan de dag te leggen als je een concreet doel voor ogen hebt
  • door hard te werken en je verantwoordelijkheid op te nemen
  • door zuinig te leven

In welke job kan je het best gedijen met Jupiter in Steenbok?

Op je werk moet alles gestructureerd en correct geregeld zijn voor iemand met Jupiter in het praktische en aardse teken Steenbok geplaatst in de horoscoop. Wellicht ambieer je een staatsambt, een bestuurscarrière, een verantwoordelijke/leidinggevende functie in een bedrijf. Of misschien ben je magazijnbeheerder of conciërge. Je voelt je bevoorrecht als je je leven mag wijden aan exacte wetenschappen. Verder ben je mogelijk actief als aannemer van gebouwen of doe je in de landbouw aan bodemonderzoek. Je geluk groeit met het verstrijken der jaren en naarmate je ouder wordt, zal je meer verdienen. Dankzij je aangeboren talent om alles te ordenen en te klasseren ben je een uitmuntende secretaris of administratief bediende. Je kunt het ver schoppen in allerhande vertrouwensposities.

Niet zeker waar Jupiter staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Jupiter Horoscoop 2023-2024

Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en het is dan ook geen toeval dat Jupiter in de astrologie bekend staat als de planeet van expansie, overvloed en welvaart. Hoe groter, hoe beter, althans volgens de planeet zelf. Als Jupiter doorheen een welbepaald dierenriemteken trekt, dan mogen we binnen de corresponderende thema’s van dat dierenriemteken exponentiële groei, en dus voorspoed verwachten. Op 16 mei 2023 maakt geluksplaneet Jupiter haar opwachting in het aardse teken Stier. Deze transit luidt een tijd in waarin we verlangen naar het bourgondische leven. Welzijn, geluk en financiële voorspoed zijn nu top of mind.

In de Jupiterhoroscoop 2023-2024 trachten we een tipje van de sluier te lichten voor jouw persoonlijk leven. Benieuwd wat jou te wachten staat?

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom