Home

Overige

Mijn account

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in tekens Planeet Astrologie Bloom Web Zonnebloem Geluk Web

In Steenbok wordt het natuurlijk enthousiasme en optimisme van Jupiter getemperd door de ernst van dit teken. Vermits Steenbok refereert naar de 'oude dag' en het geduld op de proef stelt, zullen de specifieke eigenschappen van Jupiter pas op latere leeftijd tot wasdom komen. Hoewel je het belang van filosofische en idealistische concepten inziet, wil je toch in de eerste plaats concrete resultaten boeken. Volgens jou ben je pas geslaagd wanneer je tastbare projecten kunt neerzetten. Je bent een geboren organisator en je slaagt erin om andermans plannen en ideeën vorm te geven. Je zult het makkelijkst in het leven vooruit komen indien je dat talent laat primeren. Je financiële status kent een trage, maar gestage opgang en tijdens de eerste helft van je leven zal je beslist geen fortuinen vergaren, maar de toestand verbetert met de jaren. Het geld wordt jou niet in de schoot geworpen! Wel integendeel, want je zult je beste beentje moeten voor zetten om materieel vooruit te komen. Op die manier leer je ook voorzichtig met geld omspringen, want je beseft als geen ander welke inspanningen het je allemaal heeft gekost. Men zal jou er nooit kunnen op betrappen dat je het geld over de balk gooit. Je bent zuinig en spaarzaam. Uiteindelijk zal je tegen je oude dag een behoorlijke veiligheid hebben opgebouwd en aan dat soort zekerheid heb je toch wel nood. De kans is groot dat je opteert voor een loopbaan bij de overheid of bij een multinational. Op die manier kies je eieren voor je geld. Dankzij je economisch doorzicht zal je je financiële middelen optimaal aanwenden en laten renderen, maar voor risico's pas. Je hebt oog voor kwaliteit en gaat steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Eenmaal je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, zal je van een bepaalde welstand kunnen genieten en zal er voldoende comfort zijn om in een behoorlijk levensonderhoud te voorzien.

Waar word je diep gelukkig van?

 • als je je eigen ethische normen kunt volgen
 • door bedachtzaam te handelen
 • door discipline aan de dag te leggen als je een concreet doel voor ogen hebt
 • door hard te werken en je verantwoordelijkheid te nemen
 • door zuinig te leven

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom