26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in Maagd Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Maagd in je horoscoop: geluk door realisme

”Je bent met Jupiter in Maagd op je best als je ten dienste van anderen kunt staan. Zelf blijf je liever op de achtergrond en dat heeft dan weer te maken met dat verlegen kantje van jou.”

Je voelt je met Jupiter in Maagd pas goed in je vel als je nuttig, zorgzaam en efficiënt bent. Je bent heel erg plichtbewust en je eist meer van jezelf dan je soms aankan. Dankzij je niet-aflatende ijver en toewijding ben je de ideale werknemer.

Op je werk zelf valt er niets aan te merken, behalve misschien dat je vaak teveel hooi op je vork neemt. Bovendien verwacht je er heel weinig voor in de plaats. Je minimaliseert je eigen talenten en vaardigheden.


Je bent al snel tevreden met wat je krijgt of ontvangt, want als je meer zou eisen, zou je je algauw schuldig voelen. Je bent met Jupiter in Maagd op je best als je ten dienste van anderen kunt staan. Zelf blijf je liever op de achtergrond en dat heeft dan weer te maken met dat verlegen kantje van jou, waardoor je je persoonlijke verdiensten onvoldoende in de verf durft zetten. Deze positie van Jupiter in het dienstbare en praktisch ingestelde teken Maagd maakt jou geschikt voor de dienstensector, de gezondheidszorg en die beroepen waarin praktische behendigheid is vereist. Je staat met Jupiter in Maagd zeker niet te springen voor een job of een leven in de spotlights. Dankzij je scherp, analytisch verstand kan je uitblinken in een of andere wetenschap of technisch beroep.

Materieel vooruit komen, is voor jou geen prioriteit. Met een billijke vergoeding ben je al tevreden. Je zult het geld nooit over de balk gooien, want hiervoor ben je, eerlijk gezegd, te krenterig. In al wat je doet en onderneemt, heb je in eerste instantie oog voor het detail, en dat is in je financieel beheer niet anders. Omdat je je toespitst op elke eurocent verlies je de grote lijnen vaak uit het oog, maar anderzijds maakt je spaarzaamheid het makkelijker om een financiële buffer aan te leggen.

Waar word je met Jupiter in Maagd écht gelukkig van?

 • eenvoud en realisme
 • als je zaken/projecten kunt realiseren met een tastbaar resultaat
 • eerlijkheid en punctualiteit
 • door actief bezig te zijn met voeding en gezondheid
 • routine
 • een verstandshuwelijk

In welke job kan je het best gedijen met Jupiter in Maagd?

Je voelt je met Jupiter in Maagd geplaatst in je horoscoop vooral goed door een job uit te oefenen waarin je uitblinkt en waarin je je vakmanschap kunt bewijzen. Je interesse voor gezondheidsitems brengt jou in de medische wereld, als arts of als verpleegkundige, maar ook als voedingsdeskundige. De dienstensector is eveneens een kolfje naar je hand, want je bent heel graag toegewijd naar anderen toe. In heel wat administratieve beroepen vind je aardig je weg, want hier zijn orde en nauwkeurigheid een vereiste. Commerciële sectoren vallen ook wel in de smaak, op voorwaarde dat je niet te veel verantwoordelijkheid moet dragen. Als leraar kom je aan je trekken in wetenschappelijke richtingen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom