26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Weegschaal

Jupiter in Weegschaal Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Weegschaal in je horoscoop: immer op zoek naar vrede en harmonie

”Je beschikt met Jupiter in Weegschaal over een uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel en je zal daarom de verdediging van de verongelijkten op jou nemen.”

Voor jou is harmonie net zo belangrijk als ademen. Zonder kan je niet en kan je ook nooit gelukkig zijn. Een leven van strubbelingen en onenigheid is niets iemand met Jupiter in Weegschaal, want je kunt er gewoonweg niet tegen. Je haalt slechts voldoening uit je leven als je je omringd weet door schoonheid en elegantie. Het is met die ingrediënten dat je je voordeel doet en een inkomen zult verwerven. Je kunt gerust een carrière uitbouwen in de modesector of de cosmeticabranche, maar ook als binnenhuisarchitect kan je succesvol aan de slag. Alles wat je leefomgeving mooier, aantrekkelijker, kunstzinniger en verfijnder maakt, zal je aanspreken en jou materieel en spiritueel vooruit helpen. Je beschikt met Jupiter in Weegschaal over een uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel en je zal daarom de verdediging van de verongelijkten op jou nemen. Precies daarom kan je het ook maken als advocaat of magistraat.

Geheel in de lijn van Weegschaal veroorzaakt de positie van de planeet Jupiter in dat teken eveneens problemen om keuzes te maken en knopen door te hakken.

Je bent uiterst elegant en diplomatisch in de omgang en het is uit deze menselijke contacten dat je heel veel zult leren voor je persoonlijke ontwikkeling. Relaties betekenen in jouw geval de beste garantie voor succes en financieel gewin. Het huwelijk, zakelijke overeenkomsten, contracten van alle aard, enz. leveren jou voordeel.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Weegschaal?

  • in een bemiddelende rol
  • door eerlijkheid, oprechtheid én evenwicht na te streven
  • door goede relaties met anderen te onderhouden
  • als je met andere mensen kunt samenwerken
  • dankzij een liefdevol huwelijk

Hoe trek je financiële voorspoed aan met Jupiter in Weegschaal?

Je doet met Jupiter in Weegschaal geplaatst je voordeel via de contacten die je legt. Contracten en overeenkomsten leveren altijd wel iets op. Met Jupiter in Weegschaal sla je een goede partij aan de haak. In de praktijk betekent dat meestal dat je boven je stand trouwt.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Jupiterteken is?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom