2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Kreeft

Jupiter in Kreeft Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Kreeft in je horoscoop: geluk door familiale zaken

”Met Jupiter in Kreeft moet je weten dat je familie en de mensen waarmee je samenleeft van je houden. Maar omgekeerd haal jij evenzeer voordeel uit de omgang met anderen.”

Met deze positie van Jupiter in het sensitieve teken Kreeft heb je een grote behoefte aan geborgenheid en emotionele zekerheid. Je moet weten dat je familie en de mensen waarmee je samenleeft van je houden. Maar omgekeerd haal jij evenzeer voordeel uit de omgang met anderen. Je kunt je met Jupiter in Kreeft moeiteloos inleven in wat zij wensen en verlangen en precies daarom ben je een geboren zorgverstrekker of welzijnswerker. Een bepaalde populariteit is jou niet vreemd. Zowat alles wat geschiedenis meedraagt, zal je in ere proberen te houden. Je hebt het duidelijk niet begrepen op nieuwe snufjes en moderne trends. Als antiekhandelaar kan je wellicht aardig je brood verdienen, maar ook de horeca is een branche waarin je uitstekend zult gedijen, niet in het minst omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt. Je kunt met Jupiter in Kreeft succes boeken door de zaak van je ouders verder te zetten, met respect voor de traditie van 'het huis'. Je welstand groeit met het verstrijken van de jaren en zo ongeveer tegen je 50ste levensjaar heb je je schaapjes op het droge. Sowieso geniet je van extra voordelen, afkomstig van je familie. De immobiliënsector zal je in elk geval geen windeieren leggen. Je oude dag is veilig en geborgen.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Kreeft?

  • het bezit van een eigen woning verschaft je een gevoel van veiligheid en zekerheid
  • je fantasie en intuïtie de vrije loop (mogen) laten
  • als je je meelevend en inlevend kunt/mag opstellen
  • omringd worden door je familie

In welke job kan je het best gedijen met Jupiter in Kreeft?

Je kunt met Jupiter in Kreeft helemaal jezelf zijn op plaatsen waar mensen vertoeven voor wie je kunt zorgen, zoals in een hotel of restaurant of in een zorginstelling. Je kunt het maken als adviseur bij allerhande (overheids)instanties. Een job in een brouwerij is ongetwijfeld ook iets voor jou en verder kan je terecht in de scheepvaart. Je empathisch inlevingsvermogen zorgt voor succes bij het grote publiek. Als immobiliënmakelaar voel je je als een vis in het water.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom