Home

Overige

Mijn account

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in tekens Planeet Astrologie Bloom Web Zonnebloem Geluk Web

Met deze positie van Jupiter heb je een grote behoefte aan geborgenheid en emotionele zekerheid. Je moet weten dat je familie en de mensen waarmee je samenleeft van je houden. Maar omgekeerd haal jij evenzeer voordeel uit de omgang met anderen. Je kunt je moeiteloos inleven in wat zij wensen en verlangen en precies daarom ben je een geboren zorgverstrekker of welzijnswerker. Een bepaalde populariteit is jou niet vreemd. Zowat alles wat geschiedenis meedraagt, zal je in ere proberen te houden. Je hebt het duidelijk niet begrepen op nieuwe snufjes en moderne trends. Als antiekhandelaar kan je wellicht aardig je brood verdienen, maar ook de horeca is een branche waarin je uitstekend zult gedijen, niet in het minst omdat je zelf ook van lekker eten en drinken houdt. Je kunt succes boeken door de zaak van je ouders verder te zetten, met respect voor de traditie van 'het huis'. Je welstand groeit met het verstrijken van de jaren en zo ongeveer tegen je 50ste levensjaar heb je je schaapjes op het droge. Sowieso geniet je van extra voordelen, afkomstig van je familie. De immobiliënsector zal je in elk geval geen windeieren leggen. Je oude dag is veilig en geborgen.

Waar word je diep gelukkig van?

  • het bezit van een eigen woning verschaft je een gevoel van veiligheid en zekerheid
  • je fantasie en intuïtie de vrije loop (mogen) laten
  • als je je meelevend en inlevend kunt/mag opstellen
  • omringd worden door je familie

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom (va €49,80/jaar) je eigen geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Of eerder benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!