Home

Overige

Mijn account

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Maagd

Jupiter in tekens Planeet Astrologie Bloom Web Zonnebloem Geluk Web

In Boogschutter staat Jupiter in eigen teken en dus op z'n sterkst. Met andere woorden: alles waar de planeet voor staat, wordt hier het vlotst bewaarheid. Op de allereerste plaats geeft deze positie van Jupiter jou een uitgesproken behoefte aan vrijheid en ongebondenheid. De vrijheid om je vleugels uit te slaan, andere horizonten te ontdekken en nieuwe nieuwe ervaringen op te doen. Je bent dol op reizen en ook geestelijk wil je voortdurend je grenzen verleggen. Andere culturen, religies en wereldbeschouwingen oefenen op jou een geweldige aantrekkingskracht uit. Vermits de 'geluksplaneet' Jupiter in Boogschutter ongeremd zichzelf kan zijn, ben jij een echte geluksvogel. Je hele leven lang geniet je van een bepaalde bescherming, niet in het minst in financieel opzicht. Toch ben je niet meteen op materiële rijkdom of welstand gefocust of belust, maar omdat je telkens de juiste omstandigheden en de juiste mensen op het gepaste tijdstip aantrekt, gaat het jou ook op dat vlak voor de wind. Het grootste gevaar schuilt erin dat je de dingen makkelijk overschat, ook je financiële kansen en mogelijkheden. Enige realiteitszin is in deze aangewezen. En toch zullen tegenslagen jou niet gauw onderuit helpen. Hierbij word je vooral bijgestaan door je eeuwig optimisme. Je standpunten kan je heel overtuigend aan de man brengen, wat uiteraard een geweldig pluspunt is om anderen voor je projecten te winnen. Financieel succes boek je door zakelijke projecten op te zetten, maar ook door de verspreiding van je ideeën. Jij kunt het ongetwijfeld maken als uitgever, als (hoog)leraar, als jurist. Je reislust maakt van jou uiteraard de geknipte persoon voor de reisindustrie. Verder kan je je financiële positie veilig stellen door het huwelijk. Speculeren blijft ook een optie, maar vermits je behoorlijk overmoedig bent, is hier enige voorzichtigheid en terughoudendheid geboden.

Waar word je diep gelukkig van?

 • als je de kans krijgt om te studeren en je horizon te verruimen
 • door wijsheid op te doen
 • als je je kennis kunt doorgeven
 • door te reizen en vreemde culturen te leren kennen/ontdekken
 • als je vrij kunt zijn
 • door je eigen opvattingen te volgen
 • door te groeien op intellectueel en sportief vlak

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom