26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je (on)geluk in dit leven met Jupiter in Boogschutter

Jupiter in Boogschutter Astrologie Planeten Bloom

Jupiter in Boogschutter in je horoscoop: geluk door je vrij en ongebonden te voelen

”Het grootste gevaar schuilt er met Jupiter in Boogschutter in dat je de dingen makkelijk overschat, ook je financiële kansen en mogelijkheden.”

In Boogschutter staat Jupiter in eigen teken en dus op z'n sterkst. Met andere woorden: alles waar de planeet voor staat, wordt hier het vlotst bewaarheid. Op de allereerste plaats geeft deze positie van Jupiter in Boogschutter jou een uitgesproken behoefte aan vrijheid en ongebondenheid. De vrijheid om je vleugels uit te slaan, andere horizonten te ontdekken en nieuwe nieuwe ervaringen op te doen. Je bent dol op reizen en ook geestelijk wil je voortdurend je grenzen verleggen. Andere culturen, religies en wereldbeschouwingen oefenen op jou een geweldige aantrekkingskracht uit. Vermits de 'geluksplaneet' Jupiter in Boogschutter ongeremd zichzelf kan zijn, ben jij een echte geluksvogel.

Je hele leven lang geniet je met Jupiter in Boogschutter van een bepaalde bescherming, niet in het minst in financieel opzicht. Toch ben je niet meteen op materiële rijkdom of welstand gefocust of belust, maar omdat je telkens de juiste omstandigheden en de juiste mensen op het gepaste tijdstip aantrekt, gaat het jou ook op dat vlak voor de wind.


Het grootste gevaar schuilt er met Jupiter in Boogschutter in dat je de dingen makkelijk overschat, ook je financiële kansen en mogelijkheden. Enige realiteitszin is in deze aangewezen. En toch zullen tegenslagen jou niet gauw onderuit helpen. Hierbij word je vooral bijgestaan door je eeuwig optimisme. Je standpunten kan je heel overtuigend aan de man brengen, wat uiteraard een geweldig pluspunt is om anderen voor je projecten te winnen. Financieel succes boek je door zakelijke projecten op te zetten, maar ook door de verspreiding van je ideeën. Jij kunt het met Jupiter in het vuurteken Boogschutter ongetwijfeld maken als uitgever, als (hoog)leraar, als jurist. Je reislust maakt van jou uiteraard de geknipte persoon voor de reisindustrie. Verder kan je je financiële positie veilig stellen door het huwelijk. Speculeren blijft ook een optie, maar vermits je behoorlijk overmoedig bent, is hier enige voorzichtigheid en terughoudendheid geboden.

Waar word je écht gelukkig van met Jupiter in Boogschutter?

 • als je de kans krijgt om te studeren en je horizon te verruimen
 • door wijsheid op te doen
 • als je je kennis kunt doorgeven
 • door te reizen en vreemde culturen te leren kennen/ontdekken
 • als je vrij kunt zijn
 • door je eigen opvattingen te volgen
 • door te groeien op intellectueel en sportief vlak

Hoe trek je financiële voorspoed aan met Jupiter in Boogschutter?

Met Jupiter in Boogschutter heb je het echt wel getroffen. In de loop van je leven/carrière kan je inderdaad royale inkomsten verwerven. Het geld komt vlot binnen, maar je hebt de neiging om het snel weer uit te geven. Je eeuwig enthousiasme en je onwankelbaar vertrouwen in alles en iedereen helpen je om telkens opnieuw mogelijkheden aan te boren om geld te verdienen. Je hebt het geluk aan je zijde en bovendien weet je dat geluk goed te benutten en te kanaliseren. Je deinst er niet voor terug om – soms aanzienlijke – risico's te nemen. Maar wanneer je té arrogant en té eigenwijs wordt, kan je je een hoop problemen op de hals halen
en dan bestaat de kans dat er een einde komt aan je succesverhaal.

Niet zeker waar Jupiter staat in je geboortehoroscoop?

Let op: je Jupiterteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Jupiter staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom