Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Ontdek het Tweelingzielen Orakel: ontsluier al je geheimen

Kaartleggen
Fabio Vinago
05/05/2021
Ontdek het Tweelingzielen Orakel: ontsluier al je geheimen

Heb jij al kennisgemaakt met het 'Tweelingzielen Orakel', en het bijhorende ‘Tweelingzielen Handboek’? Nee? Dan is het dringend tijd voor een introductie, want deze twee werken bieden jou een unieke kijk in de wereld van de tweelingzielen. Ontdek de wijsheid achter de 49 kaarten die je meenemen op het pad naar onvoorwaardelijke liefde. Auteur Fabio Vinago biedt je een exclusieve blik achter de schermen.

Hoe het allemaal begon...

Fabio’s droom- en belevingswereld hebben hem altijd al een bijzondere inkijk gegeven in de spirituele wereld. De ziel heeft hem altijd uitermate gefascineerd. Dit bracht hem tot in Bali. Initieel kwam deze reis vooral tot stand met de intentie om zich spiritueel verder te ontplooien. Als snel werd hij geconfronteerd met de paradoxale levensvisies waarmee wij opgroeien.

Tegenwoordig vinden we alles vanzelfsprekend en gaat er geen dag voorbij waarop negativiteit de bovenhand neemt. Dit moet anders, dacht Fabio. Dit is niet hoe wij ons menselijk bestaan moeten leven en onze weg moeten bewandelen. Mensen zijn op de wereld om een verschil te maken, dit zowel op materieel als op interpersoonlijk vlak. Alles in het leven is vergankelijk en we worden vaak (tegen onze wil in) gedwongen om de grove borstel door ons leven te halen, opdat we aan een geheel nieuw hoofdstuk zouden kunnen beginnen.

Deze inzichten vormen de basis voor het ‘Tweelingzielen Orakelspel’. De 49 kaarten, verdeeld over de 7 beslissende fasen van het tweelingzielenproces, zijn niet alleen sleutels tot bewustwording. Zij belichamen tevens universele wijsheden en ingevingen uit het onderbewustzijn, opdat je een dieper inzicht zou verwerven in de ziel om zo, op jouw beurt, onvoorwaardelijke liefde te leren kennen.

Tweelingzielen Het Orakel Bloom Web 2

Een zee van informatie

De zeven beslissende fasen vormen de rode draad door het tweelingzielenproces. Wie de universele inzichten wil gaan bestuderen om ze vervolgens in zijn/haar leven te integreren, dient tot een hoge vorm van bewustzijn te komen binnen deze 7 fasen. Dit vergt niet enkel een nieuwe zienswijze, het vraagt ook moed, doorzettingsvermogen en overgave.

De 49 Tweelingzielen orakelkaarten worden zoals vermeld onderverdeeld in 7 beslissende fasen. Elke fase wordt vergezeld van 7 kaarten die betrekking hebben op die specifieke fase.

Elke kaart wordt uitgebreid voorzien van:

- sleutelwoorden
- een passende affirmatie
- een positief aspect
- een negatief aspect
- een bijhorende edelsteen
- een bijhorende kleur
- een verwijzing naar de psychologische betekenis
- een orakel
- een advies

De bovengenoemde interpretaties van het ‘Tweelingzielen Orakelspel’ schetsen niet alleen een ondubbelzinnig beeld over de tweelingzielenconnectie, ze stelt jou – de gebruiker - in staat om de relatie met jouw tweelingziel beter te begrijpen, te harmoniseren en te accepteren. Het uiteindelijke doel van dit alles is de hereniging met je tweelingziel. ‘Het Tweelingzielen Orakelspel’ en het ‘Tweelingzielen Handboek’ werpen een licht op de 7 beslissende fasen in het tweelingzielenproces. Je leert je andere helft beter te begrijpen waardoor je de connectie tussen jullie beide in een ruimer perspectief kunt plaatsen, zonder angst of vooroordelen.

De 7 beslissende fasen van het tweelingzielenproces

Fase 1 - De tijdelijke ontwaking van de connectie

Deze ontdekkingsfase is de eerste stap naar ontwaking. In deze fase worden beide zielen zich bewust van de kosmische energie die ze delen. Synchroniciteit ligt aan de basis in de eerste fase, wat zich uit in intense gevoelens die de aardse realiteit overstijgen. Het lichaam komt in een tijdelijke ‘roes’ terecht en de aantrekkingskracht neemt de bovenhand.

Fase 2 - Uittesten door aantrekken en afstoten

Door de tijdelijke ontwaking in de eerste fase en de daarbij horende heftige emoties overheerst het ego in fase 2. Het ego is dusdanig geëvolueerd dat het de controle neemt over de gevoelswereld.

Fase 3 - Een periode van crisis

In deze fase ontstaat een crisis doordat bij beide zielen heel wat emoties zijn losgeweekt. De fase waarin angst, wanhoop en eenzaamheid het grootst zijn. De verklaring hierachter is dat het ego verplicht wordt om over te gaan naar een staat van onvoorwaardelijke liefde.

Fase 4 - Vluchtgedrag

Door de intense gevoelens kan er in deze fase sprake zijn van vluchtgedrag. In feite rent hij/zij niet weg van de andere helft, maar wel voor de intense band die zij delen. Kenmerkend voor deze fase is dat de één of de ander losbandig gedrag vertoont.

Fase 5 - Overgave aan het gevoel

Het is onvoorspelbaar om vooraf te weten wanneer iemand zich in deze fase zal bevinden. Alles hangt af van de reeds doorleefde fasen. In deze fase is er geen ruimte voor angst, controle, onzekerheid en eenzaamheid.

Fase 6 - De weg naar ontwaking

In deze fase hebben de twee zielen een bijzonder parcours afgelegd. Hier wordt het harde werk beloond. Beiden kunnen nu een onderscheid maken tussen ‘de ratio’ en ‘het gevoel’. De gevoelens die diep in de harten van de tweelingzielen geworteld liggen, kunnen zich versmelten tot één geheel.

Fase 7 - De weg naar eenheid

Dit is de laatste fase en meteen de fase van complementaire eenheid. Eenwording met je andere helft is met name het gemeenschappelijke doel. Beide zielen zijn helemaal ontwaakt en er is geen sprake meer van angst of wantrouwen. In deze laatste fase primeert enkel nog de onvoorwaardelijke liefde waarbij respect en acceptatie centraal staan.

Het Tweelingzielen Handboek

Tweelingzielen Orakel Bloom Vierkant

Daar waar het Tweelingzielen Orakelspel zich voornamelijk richt op het gebruik van de 49 kaarten, biedt het 'Tweelingzielen handboek' een compleet overzicht over tweelingzielen. In het handboek gaat de auteur uitgebreider in op de 7 fasen, de reis van de ziel, wantrouwen versus vertrouwen, de totstandkoming, de ontmoeting, het tweelingzielenproces, enz. Bovendien wordt in dit uniek boek ook nog een uitgebreidere verklaring beschreven van de 49 kaarten, vergezeld van unieke legmethoden. Het is ongetwijfeld een meerwaarde dat je zowel het kaartendeck, als het boek bezit. Op die manier kan je het tweelingzielenproces op een gedetailleerde manier duiden. Beide exemplaren zijn een 'must have' voor iedereen die de geheimen van tweelingzielen wil ontsluieren.

Maak kans op de exclusieve Tweelingzielen kaarten en dito handboek!

Deze actie is intussen gesloten en de winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.
Volg Bloom via Facebook: Bloom Tijdschrift BE•NL of via Instagram: we.are.bloom voor meer winacties.

Meer lezen?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Taylor Swift & Travis Kelce en hun kosmische dans van liefde: een siderische horoscoopanalyse

Het was een onthulling die de wereld in december vorig jaar verbaasde: tijdens een exclusief…

Lees meer
Inspiratie

Verlang en gij zult krijgen!

Eeuwenlang is het vrouwelijke verlangen ondergeschikt gemaakt, ingedamd en afgestraft. Die…

Lees meer
Spiritualiteit

Herstel je band met Moeder Natuur

Een groot deel van ons heeft de band met Moeder Natuur verloren. Om die band te herstellen, is er…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom