Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Het Tweelingzielen Handboek • Fabio Vinago

sku: BELA4451
€ 19,95
Product niet beschikbaar

Het Tweelingzielen Handboek • Fabio Vinago is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

  • Jaarlijks verlof. Fysieke producten worden vanaf 29/07 uitgeleverd.

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Fabio Vinago
Aantal pagina's
240
ISBN
9789072189226
Afmetingen
21.5 x 14 x 1,5 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4451

Productinformatie

Het Tweelingzielen Handboek - Fabio Vinago - boek

Het pad naar onvoorwaardelijke liefde

In 'Het Tweelingzielen Handboek' verduidelijkt auteur Fabio Vinago het begrip 'tweelingzielen' en legt hij uit hoe ook jij je ultieme soulmate kan herkennen. Hij zoomt in op de dynamiek die achter het hele proces schuilgaat. Stap voor stap word je begeleid en leer je aan de hand van praktische uitleg en nuttige tips de relatie met je tweelingziel vorm te geven en te harmoniseren. Je leert in dit handboek hoe je zeven beslissende fasen moet doorlopen om tot een authentieke en onvoorwaardelijke liefdesband en relatie te komen.

We willen zo graag de ‘perfecte’ liefdespartner, maar helaas is perfectie niet van deze wereld. We hanteren zeer strenge criteria om de ware, onvoorwaardelijke en spirituele liefde te vinden, maar verliezen daarbij wel eens voeling met de realiteit. En op een dag is het dan zover. Als een donderslag bij heldere hemel loop je hem/haar tegen het lijf: je andere helft, je tweelingziel. Een zielenmaatje, uit een vorige incarnatie, waarmee je blijkbaar een kosmisch pact hebt gesloten. Nu pas begint het avontuur vol uitdagingen: de zoektocht naar de spirituele liefde, het lange proces met de hereniging met je tweelingziel als eindbestemming.

Wil je je helemaal onderdompelen in de wereld van de tweelingzielen? Bestel dan zeker ook Fabio's Tweelingzielen Orakel Kaarten én het Tweelingzielen Waarzegdoek.

Over de auteur Fabio Vinago

Fabio Vinago is werkzaam als psycho- en relatietherapeut, expert in tweelingzielen, als kaartlegger en schrijver. Zijn kennis én ervaring deelt hij graag met anderen. Zijn activiteiten heeft Fabio onlangs aangedikt als auteur van de eerste 'Complete Gypsy Waarzegset'. Fabio haalde zijn kennis over tweelingzielen uit onderzoek én persoonlijke ervaring. Door zijn realistische en inspirerende aanpak komen mensen van heinde en verre om zich door hem te laten begeleiden. Hij staat bekend om zijn eerlijk en to the point advies, iets wat ook zeer kenmerkend is voor zijn nieuwe werk.

Reviews

Anneke

Makkelijk te lezen ben nog in het begin.

Schrijf een review

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom