Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Wat vertellen de sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter over je vakantieliefde?

Astrologie
Bloom
03/08/2023
Wat vertellen de sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter over je vakantieliefde?

Ga je tijdens je vakantie op zoek naar de liefde? Als je op zoek bent naar de ideale match kan je altijd, al dan niet subtiel, polsen naar de verjaardag van degene die je wil veroveren. Het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) kan je volgens de astrologie immers veel vertellen over wat de vakantieliefde voor jou in petto heeft. In dit artikel lees je meer over de sterrenbeelden volgens het vuurelement, Ram, Leeuw en Boogschutter.

Ram

Ram

Vakantieliefde

Rammen beschikken over een grote lichamelijkheid en hebben nood aan avontuur. Ze spelen nog graag, zoals kinderen, en voor hen hoort ook flirten bij het liefdesspel. Het sterrenbeeld Ram houdt van de jacht en zal er dus alles aan doen om op te vallen in aantrekkelijk gezelschap. Ze willen de eerste prijs binnenhalen, maar de vraag is dan of ze deze wel willen bijhouden.

De Ram neemt volgens de astrologie risico's in de achtervolging van de liefde. Het wordt extra spannend wanneer de tegenpartij hetzelfde doet. Er bestaat geen twijfel over het feit dat de Ram verleidelijk is en als hij zijn zinnen op iemand gezet heeft, dan zal deze persoon weinig weerstand kunnen bieden.

Het wordt tijdens je vakantie een echt veroveringsproces vol knetterend vuurwerk. De Ram moet de eerste stap kunnen zetten en wil ook het vervolg van het verleidingsspel bepalen. Eens de Ram aan zijn trekken komt, houdt hij van tedere strelingen en krijgt hij bovendien graag bevestiging van zijn geliefde.

”Het sterrenbeeld Ram heeft het hart op de tong en op het ogenblik dat de Ram met zijn intenties naar buiten komt, mag je er zeker van zijn dat het gemeend is.”

Oprechtheid van gevoelens

Het sterrenbeeld Ram heeft het hart op de tong en op het ogenblik dat de Ram met zijn intenties naar buiten komt, mag je er zeker van zijn dat het gemeend is. Toch is de Ram heel erg beweeglijk wat de liefde, ook vakantieliefde dus, betreft. Hij is altijd op zoek, kijkt steeds rond en vindt meestal nieuwe liefdes.

Het is meestal moeilijk om niet toe te geven aan de nadrukkelijke charmes van de Ram. De Ram is omringd met een aura dat erg intens is en daardoor worden velen verleid om toch de stap te zetten.

Dat is precies wat dit sterrenbeeld wil, namelijk veel mogelijkheden om het spel van de liefde te spelen. Dat is opwindend voor de Ram want ieder succes streelt zijn ego. Het mooie van dit alles is dat de Ram hierdoor opleeft in zijn relatie en zelfs een tedere ziel wordt. De Ram beseft dan des te meer dat het om 'ons' gaat en niet om 'ik'. Daardoor kan deze relatie werken en blijven bestaan.

Leeuw

Leeuw

Vakantieliefde

De Leeuw houdt van plezier, is gek op vakantie én op vakantieliefde. Hij is dan heel erg sociaal en het is een voldoening voor dit sterrenbeeld om met zijn of haar lichaam te pronken. Veel Leeuwen hebben een hoog staargehalte en vakantie is de gelegenheid bij uitstek om zich te laten bewonderen.

De romantiek en liefde zijn volgens de astrologie ook kwaliteiten waarover de Leeuw beschikt. Het zijn gepassioneerde sterrenbeelden die een krachtige liefde kunnen verwezenlijken. De zaken van het hart zijn prioriteit voor de Leeuw want de Leeuw gelooft dat hij de beste is en dus op de eerste plaats moet komen.

Leeuwen houden ervan om zich goed te voelen en ze laten zich graag verzorgen en bepamperen. Als ze op veroveringspad zijn, zal de Leeuw het initiatief nemen. Met al dat zelfvertrouwen, dat eigen is aan dit sterrenbeeld, moet hij toch een overwinning binnen kunnen halen. Er komt heel wat vuurwerk bij kijken, want eenmaal de Leeuw is opgewarmd, dan zal de Leeuw een vurige minnaar of minnares worden. Ideaal voor een vakantieliefde!

Leeuwen nemen veel risico's op liefdesgebied want ze zijn ervan overtuigd dat ze niet afgewezen kunnen worden. Meestal hebben ze inderdaad succes, wie laat zich immers niet inpakken door zoveel vertrouwen en een schitterende persoonlijkheid.

”Eens je een Leeuw in je leven toelaat, word je overspoeld met geschenken en warme gevoelens. Ook de seksuele spanning kan heel voelbaar zijn.”

Oprechtheid van gevoelens

Een relatie hebben met een Leeuw, die toegewijd en stoutmoedig is, zal nooit saai zijn. Van de nieuwe liefde wordt evenwel veel aandacht verwacht, maar de Leeuw houdt er op zijn beurt ook van om zijn geliefde te verwennen.

Bij een nieuwe liefde, ook een vakantieliefde, zijn de verwachtingen hooggespannen bij de Leeuw en dit sterrenbeeld zoekt eigenlijk oprecht naar de ware liefde. Telkens de Leeuw zijn show opvoert, denkt hij dat hij op weg is om zijn enige, echte liefde binnen te halen.

Eens je een Leeuw in je leven toelaat, word je overspoeld met geschenken en warme gevoelens. Ook de seksuele spanning kan heel voelbaar zijn. Leeuwen kunnen heel genereus zijn en ze kunnen je tijdens de vakantie overladen met geschenkjes of attenties zodat je het gevoel krijgt dat je heel speciaal bent. Toch zal dit vurige sterrenbeeld je nu en dan testen want hij wil uitmaken hoe oprecht en sterk je liefde is.

Boogschutter

Boogschutter

Vakantieliefde

De vakantie is een mooie tijd voor de Boogschutter die tijdens zijn vele reizen en omzwervingen kennis kan opdoen over andere culturen. Dit sterrenbeeld wil andere volkeren leren kennen en is erg geïnteresseerd in hun cultuur.

De astrologie vertelt dat de Boogschutters zoekers zijn en ook op emotioneel vlak zijn het ontdekkers. Deze veranderlijke en charmante mensen genieten graag van het leven en soms zijn ze iets te flirterig. Het zijn sociale dieren die overal hun weg vinden en een avontuur, ook in de liefde, zeker niet uit de weg zullen gaan.

Boogschutters houden van een uitdaging en iemand veroveren is echt iets voor de Boogschutter. Dit sterrenbeeld is erg intuïtief en hij of zij weet dan ook goed wat en wie hij of zij wil. Als een Boogschutter jou op het oog heeft, zal je in ieder geval een wilde tijd beleven.

Boogschutters zijn goede minnaars en minnaressen die steeds een stukje vrijheid zullen eisen, zelfs op vakantie en in het begin van een relatie. Ze zijn meestal eerlijk en je kan dit sterrenbeeld dan ook als een goede vriend beschouwen.

”Met een Boogschutter heb je diepzinnige gesprekken en je mag je verwachten aan exotische fantasieën.”

Oprechtheid van gevoelens

Het wordt een prettige vakantieliefde en met een Boogschutter erbij was reizen nooit eerder zo leuk. De relatie wordt doorspekt met allerlei diepzinnige gesprekken en exotische fantasieën die je in de slaapkamer kan beleven.

De Boogschutter heeft een hekel aan sleur en eens deze in de relatie toeslaat en de Boogschutter alles van je heeft ontdekt, kan de liefde snel uitgeblust zijn. De liefde kan voor dit sterrenbeeld erg moeilijk zijn want hij heeft te kampen met angst voor een vaste relatie.

Zelfs een beginnende liefde zal al na enkele dagen iets van de spankracht verloren kunnen hebben. Het is dan afwachten of de Boogschutter na de vakantie nog iets van zich laat horen. Misschien heeft dit sterrenbeeld thuis ook nog andere katten te geselen.

Meer lezen

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Ayahuasca: het grote mysterie

Een goede vriend vertelde me dat hij zou deelnemen aan een Ayahuascaceremonie. Ik had eerder al…

Lees meer
Inspiratie

Paramahamsa Vishwananda • devotie en dienstbaarheid in de harten van spirituele zoekers

Op het gebied van spiritualiteit treden door de eeuwen heen verheven Zielen naar voren. Het zijn…

Lees meer
Astrologie

Voorspellingen voor 2024 • Siderische horoscoopanalyse

Wat staat ons te wachten in het nieuwe jaar? Yves Polet, gedreven astroloog met meer dan 40 jaar…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom